Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2013 22:26 - Дневен хороскоп за 12 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 355 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 20.08 часа. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и в 14.20 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Поради по-трудното съсирване на кръвта днес са нежелани плановите операции. Предпазвайте се от травми на краката и по-скоро на горната част на бедрата и седалището. Денят е добър за изследване на кръвната картина.

Красота и външен вид: След 14.20 часа можете да подстрижете косите си. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Отново не препоръчвам пилинга на кожата, защото ще доведе до раздразнение. Антицелулитните процедури на бедрата и седалището протичат добре.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за диетичен режим. Не прекалявайте с течностите. Избягвайте да консумирате бяла захар и бяло брашно. Сладкото заменете с плодове. Храненето трябва да е с белтъчини и обилно количество зеленчуци. След 20.08 часа настъпва време за 24-часовия режим на лунната диета – билкови чайове, мед и лимони. На вечеря запалете свещ на трапезата.

Цветове, носещи късмет: Сиво, сребристо, оранжево, розово.

Номерологичен хороскоп: Добре е да се предпазваме от неприятни контакти. Днес сме склонни да обвиняваме хората за грешките, които сме допуснали неотдавна, вместо да поемем отговорността за тях. Работата ще спори повече, ако я вършим с желание и мисъл и ако спазваме задължителните физиологични почивки, за да не се преуморяваме.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Избягвайте нервите

Агресията, която проявявахте вчера на работното място, ще продължи и днес. В сутрешните часове агресивният ви подход ще е причина за честите сблъсъци и конфликти. В следобедните часове напрежението малко по малко ще се хармонизира и тушира. Тогава ще започне да влияе благоприятната част от деня, която е наситена с добри преживявания.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Търсите уединение

Емоциите и при вас няма да бъдат малко в четвъртък. Нуждаете се от спокойствие и уединение, но трудно ще си ги осигурите. На работното място в предиобеда не захващайте нищо важно. Избягвайте всякакви договори и споразумения, а в бизнеса бъдете консервативни, за да не си причините бъдещи загуби на пари. В любовта ви чака хармония довечера.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Доволни от себе си

За Близнаците предстои един ползотворен ден, в който мнозина ще се почувстват продуктивни и дейни. Работата ще ви спори, а ако я вършите енергично и съсредоточено, ще сте доволни от себе си. Можете да разчитате на контактите и приятелствата си. Точно сега ще намерите опора в тях. Вечерта излезте на по чаша вино с добри познати.

РАК

(21.06 – 22.07)

Проявете характер

В четвъртък Раците ще успеят да хармонизират взаимоотношенията в семейството, но преди това ще се натъкнат на грубо вмешателство в служебните си задължения. Някой ще се опита да им каже, как да действат и по какъв начин да работят. Съветвам ви да не премълчавате, а остро да отстоите своето пространство. Позволите ли принуда сега, ще бъдете принуждавани и в бъдеще.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не се разпилявайте

Окрилени от нови идеи в четвъртък Лъвовете ще се устремят в много и различни посоки, с което сами ще се обрекат на неуспех. Вместо да концентрират усилията си в едно направление, те ще се разпилеят. Няма как да огреят навсякъде, а като видят, че не се справят добре с всичките си задачи, ще започнат да обвиняват колегите и семейството, че им пречат.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Добра координация

Днес ще успеете да хармонизирате набелязаните за вършене задачи и времето, с което разполагате. С две думи, ще се справите с всяка работа по най-добрия възможен начин. Ще общувате по принуда, затова и всички, които ви губят времето с приказки, ще ви дразнят изключително много. В момента не сте склонни да им обръщате внимание, защото имате съвсем други цели на дневен ред.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не спорете

В часовете преди обяд Везните ще са прекалено избухливи и ще обвиняват кого ли не за несгодите в живота си. Търсят уединение и кътче самота, но точно днес няма да го открият, защото ще бъдат заобиколени от много хора. Страшно важно е да не избухват, защото започнат ли спор в сутрешните часове, ще развалят настроението си за целия четвъртък.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

На никому доверие

В четвъртък ще се радвате на силна жизнена енергия и ще бъдете достатъчно мотивирани, за да се справите с повечето ангажименти, запланувани за днес. На работното място е много важно да не се замесвате в съмнителни сделки, защото ще изкарат точно вас на топа на устата след време. С усмивка отхвърлете обвиненията и хулите, които някой ще се опита да изсипе по ваш адрес.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не се цупете

Днес разполагате с пълната подкрепа на всички хора около себе си, но заради нервността е възможно да загубите по точки още преди обяд. Още сутринта сте се събудили в лошо настроение. Във вашите ръце е отговорността да го подобрите, за да се радвате на успехи и подкрепа. Цупите ли се за щяло или нещяло, сами ще преградите доста пътеки.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Не помагайте на никого

В четвъртък свършете първо собствената си работа и след това помагайте на другите. В никакъв случай не зарязвайте до половина ангажиментите си, който и да ви търси за помощ. Денят е много положителен в сферата на личния живот и сега разполагате с шанса там да хармонизирате взаимоотношенията, които вчера обтегнахте заради капризи и нервност.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Успокоение

Предстои ви изключително благоприятен ден, който ще започнете с усмивка и добро настроение. В службата не обръщайте внимание на дребните разпри и не превръщайте в драма безотговорността на другите към служебните ангажименти. Вършете своите собствени задачи. Вечерта ви очаква добра вест в личен план. Тя ще е повод за усмивки и успокоение.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Зелена светлина

В четвъртък Рибите ще успяват навсякъде, където действат. Сутрешните часове са по-напрегнати. Прекарайте ги самостоятелно, без излишни разговори и без да издавате плановете си за бъдещето. В следобеда ще се разкрият няколко възможности. Ще получите и зелена светлина за един проект, който искахте да осъществите. И в любовта светлината ще е приятна и зелена.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на ден, характеризиращ се с кармична отплата за добри деяния в минало превъплъщение. Контактни и много позитивно мислещи, вие понякога не можете да прецените хората, с които дружите. И не за друго, а защото си мислите, че всички са добри и искрени като вас. Това не е така. Претърпявате доста разочарования и все повече и повече се убеждавате в нелоялността на хората. Не се предоверявайте и не позволявайте да се превръщате в транплин за постигане на чужди цели.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите и инфекции. Пазете зъбите.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



1. rubsy - благодаря за страхотния ден;)))
12.09.2013 12:01
благодаря за страхотния ден;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891659
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930