Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2013 21:00 - Дневен хороскоп за 09 октомври 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.10.2013 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Прогноза за 9 октомври, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и в 12.14 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Днес са нежелани плановите операции. Заради трудното съсирване на кръвта раните ще зарастват значително по-бавно. Добре ще протекат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания, на проблеми със сърдечния пулс, както и изследване пълна кръвна картина.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до обяд. След това е нежелателно, защото ще навредите на косъма. Избягвайте всякакви пилинг-маски на лице и тяло, защото ще доведат до зачервяване на кожата и адски сърбеж.

Хранене и диета: Днес стартирайте диетичен хранителен режим, който да поддържате дълго време. Можете да хапвате по малко и начесто, като на основните хранения – закуска, обяд и вечеря консумирате разумни количества белтъчини /постно месо, риба, яйца, сирене, млечни продукти/ и салата от свежи зеленчуци. Между тези хранения хапвайте по един плод, за да заситите глада за сладко.

Цветове, носещи късмет: Тъмножълто, кафяво.                      

Номерологичен хороскоп: Задължително е да потискаме силната си емоционалност, която ще избликва навсякъде и във всяко едно направление. Не бива да се стремим към лидерска позиция. Ако искаме да бъдем забелязани, то това не трябва да става по натрапчив начин.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Избягвайте конфликтите

Днес ще решите въпроси от водещо значение. Опитайте се да проявявате разум във всичко, което вършите. На работното място ви чакат приятни промени, които ще се отразят и върху финансовото ви заплащане. Избягвайте ад влизате в конфликти и да се представяте в светлина, в която не искате да бъдете видени.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Някой ви е набелязал

Трудностите около вас са породени от фактори, които не зависят пряко от личността ви. Напоследък преживяхте успехи, а те в никакъв случай не се харесват на конкуренцията. На работното място ви очаква успех, но само ако проявявате далновидност. Избягвайте да влизате в конфликти, за да не си навредите.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Странете от интригите

Днес сте в добра позиция, но меркантилните ви цели ще съсипят всички благоприятни аспекти, греещи на небето. Много е важно да не влизате в спекулативни сделки, както и да не обръщате внимание на сплетните около себе си. Още по-малко не вземайте участие в интригите, защото накрая вие ще се окажете на топа на устата.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не досаждайте

В сряда Раците ще търсят контакта с всички хора около себе си. Още сутринта ще се обърнат към шефовете по обсъждан, но неразискан докрай въпрос. Не се сърдете, ако началниците ви са заети с други, по-важни задачи и не ви обърнат внимание. В семейството този ден дарява щастие и хармония. Възползвайте се.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Гонете целите си

През целия ден Лъвовете ще се чувстват енергични, жизнеспособни и това е достатъчно, за да се заемат с приятни ангажименти. Поставете си срокове и не чакайте последния момент, за да заявите своите желания пред партньорите, шефовете и колегите. Сряда е изключително благоприятна и не я пропускайте в чакане.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Договорете парите си

Положението и реномето ви са стабилни към този момент. Ползвате се с доброто си име пред колеги и партньори. Това е повод да продължите напред с гордо вдигната глава. В сряда ще успеете да постигнете една своя цел. Обърнете се към финансовите си планове. Денят е прекрасен за парични договаряния и получаване на средства.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Заявете желанията си

В сряда Везните ще бъдат очарователни, в добро настроение и с позитивна нагласа. Денят е прекрасен, защото ще ги зареди с емоции и усмивки. И в личен план, и на работното място очаквайте скоростно развитие към по-добро. Сега е времето да заявите желанията си, защото пред вас се явява човек, който да ги изпълни.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Силна енергия

И вие се намирате в прекрасна позиция. Ползвате се с добър имидж, а и организационните ви умения днес не са за подминаване. Сложете ред в документите си, планирайте бъдещето така, че да осъществите всичките си цели. И в личен аспект ви очаква същия успех, защото и там денят е зареден със силна енергия.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Отпускате се

Очаква ви труден ден, ако сте решили да го изживеете без желание за действие. Пуснете ли се по течението, няма как да очаквате никакво развитие. Промените, новото начало и благоприятните раздвижвания ще дойдат само ако вие ги предизвикате. Не се оправдавайте с липса на контакти, защото срядата ще ви срещне с много и важни хора.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Повярвайте в себе си

В момента имате повод за празнуване и почерпка, но някак си не можете да се зарадвате на успехите си. Напоследък сте станали страшно самокритични и колкото и да постигате, все се подценявате. Разтворете душите си. В сряда на работното място ще се срещнете с хора, които просто ви се възхищават на енергията и ентусиазма.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Настройте се за успех

Намирате се в прекрасен ден, в който още сутринта усещате полъха на положителната енергия. Не странете от хората, а приемете контактите и новите запознанства като нещо естествено и хубаво. Ще ви се случи точно това, за което се настроите сутринта. Ето защо е толкова важно да бъдете позитивни и да гледате напред. Очаквайте успехи.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Бъдете активни

Работният ден при Рибите ще бъде изпълнен с провокации, но и успехи. Срядата предвещава широко разгръщане и мощно раздвижване при активните представители. Ако запазите самообладание и ви е страх от промени, съдбата ще ви помогне поне да не загубите позициите си. Но аз ви съветвам да сте активни и продуктивни. Има защо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте емоционални Везни. Изстрадвате всяка мъка около вас – било то своя, или чужда. Съпричастни сте към всяка болка. Товарите се с чужди проблеми и това вреди на вашия живот. Научете се да живеете повече за себе си, да преодолявате мъките и страданията, защото те са неизменна част от човешкото съществуване.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891599
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930