Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 21:40 - Дневен хороскоп за 10 октомври 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 535 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прогноза за 10 октомври, четвъртък

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.17 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 13.13 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Козирог е нежелателно да правите планови операции. Можете да изследвате кръвта си, да правите профилактика на седалищната област, на таза и бедрата, както и на черния си дроб. След 18.30 са нежелани операциите в областта на коленните стави. Отложете посещението на зъболекар.

Красота и външен вид: След 18.30 часа можете да посетите фризьора и да подстрижете косите си. Ефектът ще е благоприятен, растежът ще се ускори, а прическата ще добие прекрасна форма. Днес можете да направите лечебен масаж за лекуване на различни блокажи в тялото, особено в областта на коленете. Отново забранени са маските с пилинг ефект. Кола-маската също е нежелателна, ще доведе до раздразнение на кожата.

Хранене и диета: Хранете се умерено, като наблягате на обилните салати от свежи зеленчуци. Можете да хапвате белтъчини под формата на леки, постни меса, яйца, мляко и млечни продукти. Вечерта опитайте традиционната туршия, за която вече дойде време. Организмът ще преработва добре солта от тази гозба.

Цветове, носещи късмет: Кафяво, бежово, черно, индигово, тъмносиньо. 

Номерологичен хороскоп: Повторението на числото 10 в днешната дата (10.10.2013г.) не съдържа нищо по-различно и специално от номерологична гледна точка. Важно е да не вярваме на лъжливи обещания, както и да не се заемаме с непосилни задачи, които няма да свършим в срок.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Насочете енергията си

Трудности ще провалят по-голямата част от плановете ви, но разполагате с шанса да преборите бариерите и да осъществите целите за деня. Ще бъдете енергични и силни. Насочете цялата тази енергия в правилната посока. Не го ли направите, ще започнат неудачите, а това е достоен повод за агресията, нервността ви и скандалите.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Развръзка

В службата Телците ще бъдат доста дейни, но рядко ще постигат целите си. Трябва им малко повече търпени и такт. С колегите ще се разбират прекрасно и ако работят в колектив, това ще им донесе успех. В личен план денят предвещава за една развръзка. Нещата стартираха неотдавна, сега ще успеете да ги докарате до край.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Денят е хубав

Не пропилявайте прекрасния ден в клюки, интриги и обсъждане на колегите си. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да въведете ред във всички дейности, с които се занимавате. Ще си извадите поука от наскоро допуснати грешки. Не се сърдете, ако колегите ви покажат къде точно и защо сте сгрешили.

РАК

(21.06 – 22.07)

Приемете забележката

И за Раците четвъртък ще бъде активен, благоприятен и много щастлив ден. Няма да се разминат с редица трудности, породени от независещи от тях причини. Нека не приемат навътре една забележка, отправена към тях с добро намерение. Предстои им благоприятна промяна в личен план. Тя ще стартира утре.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Настъпват ви по мазола

Сутринта ще бъдете много позитивни и отворени, но на работното място колегите далеч няма да са с подобна нагласа. Това ще провокира чувството ви за наранена гордост. Следват часове, изпълнени с напрежение, нерви и чести упреци от ваша страна. Прекрасни ще са перспективите в любовта. Там ви чака новина.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Поправяте си грешките

В четвъртък Девите ще действат настъпателно, смело и горделиво. Предстои един наистина натоварен, но много благоприятен ден. Днес ще се обърнете назад и ще разгледате старите си дела, като желанието ви е да поправите грешките. Оставете си два часа в края на работния ден, през които да планирате идната седмица.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Говорете за пари

Днес можете да предприемете крачка напред по осъществяването на важни делови цели. Ако трябва да преговаряте финансовата част на договорите си, насрочете този разговор за часовете около обяд. Тогава енергията ви е най-силна и вероятността да постигнете благоприятни резултати е най-висока. В любовта ви чака разочарование.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Завиждат ви

И в четвъртък ще се радвате на силна енергия, която ще предизвика триумф на работното място. Предпазвайте се от колегите и приятелите с неособено чисти намерения. Избягвайте да говорите за парите, които получавате, пред роднини и съседи отново за да не предизвикате тяхната завист.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Успехи

Стрелците се намират в прекрасна позиция. В момента и те чувстват прилив на сили и енергия, която ще вложат в бъдещите си планове. Нека избягват да влагат пари и парични средства в проектите си, защото сега нямат ясна преценка какви точно капиталовложения да подготвят. В личен аспект денят е доста благоприятен.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Без нови начала

Днес се предпазвайте от поставяне на ново и необмислено начало. Вие вече задвижихте колелото на успеха си и сега ви се налага само да поддържате темпото. На работното място денят ще ви предложи шансове за изява. В личен план е много важно да не избухвате и да не обвинявате половинката за проблеми, които сами сте си причинили.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Пътят ви е открит

Водолеите в четвъртък се радват на стабилни позиции и подкрепа отстрана на обществото, колегите и семейството. Днес провокации няма да има и това ще им открие пътят напред. На работното място не се очакват проблеми, освен ако вие самите не си ги създадете с прибързаност или инат. Забравете за любовните авантюри днес.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Не се залъгвайте

За Рибите се очертава един силно емоционален ден, в който те самите няма да осъзнават причината за собствените си неуспех. Склонни са да винят колегите и половинката за провалите. Това още повече им хвърля прах в очите. Важно е да си направят реална преценка на възможностите и шансовете.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Въпреки че сте зодия Везни и от вас се очаква да всявате спокойствие и хармония със своето присъствие, вие сте сприхави и избухливи хора. Често изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колена пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



1. minevv - благодаря ти
10.10.2013 08:59
всяка сутрин ме развеселяваш
лек ден и успехи ти желая
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891744
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930