Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2013 20:00 - Дневен хороскоп за 11 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 388 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 9.35 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 13.18 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: След 9.35 часа отложете плановите операции. Заради навлизането на Луната в Стрелец кръвосъсирването ще става по-бавно и раните ще заздравяват трудно. Нежелани са операциите в областта на седалището, горната част на бедрата. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с черния дроб.

Красота и външен вид: Не подстригвайте косите си днес. Забранени са също така пилингът и козметичното почистване на кожата. Могат да се правят процедури по премахването на целулит от бедрата и седалището.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, но след закуска. Сутринта хапнете пълнозърнеста филийка с домат и сирене, а след това ограничете въглехидратите. Можете да се храните с белтъчини и плодове.

Цветове, носещи късмет: Лилаво, оранжево.

Номерологичен хороскоп: Днес говорим много, но трудно ще бъдем разбирани. Денят е добър за започване на курс за преквалификация, на някакъв вид обучение или за предаване на знания. Не бива да се работи механично и рутинно. Редно е да влагаме мисъл във всичко, с което се занимаваме.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Ще си навредите

В сряда Овните рязко ще сменят настроението си. Очакват се трудности в общуването заради желанието на мнозина от представителите да обсебят хората, с които се срещат. На работното място ще използвате агресивния начин за завладяване на позиции, но точно днес той няма да проработи във ваша полза. Бъдете концентрирани, за да не си навредите.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Преценете действията си

Телците също ще изживеят един значително по-напрегнат ден. Днес проблемите ще са предизвикани главно от независещи обстоятелства и странични причини. Ще трябва да се съобразявате малко повече с другите хора около себе си. Ако ви предстоят начинания, добре обмислете начина, по който ще ги осъществите. Възможно е да прибързате и да си навредите.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Бъдете разумни

Сряда ще бъде изключително неблагоприятен ден за подписване на договори или за финансови инициативи от ваша страна. Измамите ще са неминуеми. Избягвайте да пазарувате на кредит, колкото и да ви убеждават в ниските лихвени проценти. На работното място денят изисква да се предпазвате от промени и новости, както и от неразумни постъпки.

РАК

(21.06 – 22.07)

Имате се за безпогрешни

На Раците им предстои трудна сряда, в която ще грешат ежеминутно, но няма да са склонни да си признават грешките. Още по-малко ще се извиняват и ще търсят прошка от когото и да е било. Чувството ви за непогрешимост ще бъде основната причина за разочарованията в семейството и бизнеса. Днес рискувате да навредите и на двете сфери от живота си.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Оживление

В сряда ви предстои оживление и още сутринта ще почувствате благоприятните енергии на деня. Бъдете щедри на усмивки, но не прекалявайте с добротата си към колегите и хората, с които работите. Днес не бива да давате пари назаем, защото трудно ще си ги върнете в уговорения срок. Избягвайте и да подписвате сделки и договори. Като нищо ще ви излъжат.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Без нови запознанства

Девите са във вихъра на бушуващи емоции и в сряда също ще желаят да правят необмислени промени в личен и делови план. Сега около тях ще се завъртят неподходящи контакти. Заради желанието ви за промяна можете да допуснете неудачните хора до себе си. Внимавайте много, защото скоро няма да се освободите от тях.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не вярвайте на клюкарите

Деловият просперитет ще следва Везните по петите в сряда. За разлика от някои други зодиакални знаци, вие сте във вихъра на промени, обновления и ви съпътства добро настроение. Избягвайте конфликтите вкъщи, както и недоброжелателите, които са склонни да изтъкат нова интрига само и само да ви разделят с половинката или обичаните от вас хора.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Защитавайте се смело

Днес не бива да предприемате значителни промени в службата, както и да издавате плановете си дори на своите най-близки приятели. Възможно е да развалите магията и планираното въобще да не се сбъдне. Предстои ви натоварен и напрегнат в сферата на взаимоотношенията ден. Няма как да не извадите скорпионското си жило. Защитавайте се смело.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Пазете се от кражби

И при вас, както при Лъвовете, в сряда ще се наблюдава оживление и желание за промени. При вас обаче съществува опасност да се обвържете с финансови измами, така че днес не бива да приемате предложения за пари. Внимавайте, кого каните вкъщи. В никакъв случай не допускайте непознати хора, защото е възможно и да има кражби.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Контролирайте се

Днес Козирозите ще се озоват между чука и наковалнята както в службата, така и в семейните взаимоотношения. На работното място идеите им ще бъдат възприемани благоприятно, но все още е рано за промени и приложение на замислените планове. В личен план около вас се зараждат контакти, които не ви влияят добре и още в следобеда ще ви извадят извън контрол.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Проверете информацията

В сряда Водолеите задължително трябва да овладеят напрежението, за да продължат напред с бодри крачки. Денят е много благоприятен и им предоставя силен късмет и значим успех в социалните среди и сферата на частния бизнес. Проверявайте по два пъти всяка информация, преди да й се доверите. Пътуванията днес могат да преминат доста благотворно.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Приемете новостите

Доста емоции чакат Рибите в сряда и напрежението ще бъде причина за някои конфликти и спорове. Отстоявайте мнението си, но и признавайте грешките си. Днес ще проявявате инат, ще бъдете ретроградни и трудно ще пожелаете да приемете новостите около себе си в службата и в личния живот. Трябва да направите тази крачка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте хора с големи възможности, които на всяка цена трябва да изявите и доразвиете през настоящия си живот. Трудно ви е, когато действате, понеже или сте мудни и бавни, или сте прекалено прибързани. В единия случай пропускате срокове, а в другия – просто грешките поради немарливост. Преминавате от крайност в крайност. Не е зле да намерите „златната среда” и да се стремите да вървите изключително и само по нейната линия, защото тя е правилната посока за вас.

Навлизате в година на бурен финансов и професионален подем. Не се двоумете да смените работата си, ако ви се предлага нещо ново и по-изгодно. Следващите дванайсет месеца са гаранция за вашата финансова сполука, въпреки макроикономическата обстановка. Вие няма да останете без доходи.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



1. анонимен - Dobre!
10.09.2013 23:10
Хареса ми това: Номерологичен хороскоп: Днес говорим много, но трудно ще бъдем разбирани. Денят е добър за започване на курс за преквалификация, на някакъв вид обучение или за предаване на знания. Не бива да се работи механично и рутинно. Редно е да влагаме мисъл във всичко, с което се занимаваме.
За моята зодия, знак, е ясно: Трябва да се трудим и да воюваме...
.... Вече няма новости... Не, че няма - те са доказани истини... Приели сме ги... отдавна...
Това не важи за всеки, за всяка рождена дата не важи - сам човек трябва да се изследва... и, ако нещо не му е ясно и не разбира,... затова са звездите - те знаят всичко!
Поздрани!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891369
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930