Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2013 19:35 - Дневен хороскоп за 14 ноември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 14 октомври, понеделник

Луната е във Водолей.. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 16.09 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на долната част на бедрата, на краката под коленете, глезените, гърба и нервите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на различни изкълчвания или счупвания на глезените, на болки в гърба, както и на смущения в кръвоносната система. Денят е прекрасен за рехабилитация на сърцето.

Красота и външен вид: Целият ден е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се ускорява заради фазата на Луната. Водните процедури действат благотворно върху организма.

Хранене и диета: Днес не пропускайте мазнините, които са полезни заради функцията на жлезите с вътрешна секреция. Може да са растителни под формата на маргарин, зехтин, олио или сурови ядки. Животинските мазнини избягвайте, ако имате проблеми със сърцето и кръвното налягане.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено, сребристо, бежово, жълто.           

Номерологичен хороскоп: Денят носи прекрасни вибрации на промяна в обкръжението, на среща с нови и полезни контакти. Разбира се, няма да спестя предупреждението да се предпазвате от лицемери и хора, които могат да не са с чисти намерения.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Силна енергия

В първия ден от новата седмица носите цялата съзидателна енергия със себе си. Предстои ви един изключително благоприятен ден, в който лесно ще отстоявате позициите си и ще промените отношението на партньорите и колегите към себе си. В любовта ще сте доста гневни, а това няма да ви спести един неочакван обрат.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Бъдете по-скромни

Събитията на работното място се развиха така напоследък, че си повярвахте прекалено много и това ви вдъхна самочувствие. Днес обаче не е подходящ ден да говорите с ръководителите си или със собствениците на фирмата, в която работите. Едва ли ще ви дадат повишение, защото никой в този ден не е склонен да ви обещае нещо такова.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Бъдете идейни

За да бъде успешен денят ви, трябва да залагате на умереност и тактичност във всяко едно отношение. Сутрешните часове са особено благоприятни и ще можете да се заемете с дейност, която е творческа и напълно ви пасва на интелектуалния потенциал. Имате и енергиен запас, за да я продължите. Вечерта не се срещайте с приятели.

РАК

(21.06 – 22.07)

Силна седмица

В понеделник се чувствате силни, енергични и амбицирани. Жизнените ви способности от днес до деня на пълнолуние (събота) ще са особено големи. Предстои ви седмица, в която ще можете да изявите способностите си. Тази вечер обаче не употребявайте алкохол, за да не възбудите ненужна агресия, която да ви провали.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Личен просперитет

Промените при Лъвовете днес ще засягат главно личния свят. Някои ще променят местожителството си, други ще поемат една лична инициатива. Трети ще успеят да започнат нова и благоприятна връзка в любовен план. В службата понеделник ще бъде нервен, напрегнат, защото проявяват разсеяност и грешат навсякъде.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Отърсете се от проблемите

И вие ще бъдете доста активни днес, но често ще разпилявате силите си и ако го сторите, не бива да чакате добри резултати. Поне резултатите няма да са големи, защото са разсеяни в няколко направления. Концентрирайте се. Потиснати сте от неща, които не си струва да мислите, обсъждате и изстрадвате. Просто се отърсете от тях.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не давайте обещания

Промени и нови начала ще поставят Везните навсякъде. В момента те усещат сила, мощ и енергия, но трудно ще направляват целия този процес. Сега творческото им въображение е особено голямо и често ще пречи на здравия разсъдък. Летят високо, не мерят възможностите правилно и е възможно да се обвържат с непосилно обещание.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Имате късмет

В понеделник ще действате внимателно, защото сте си изготвили вече плановете за действие и започвате да ги осъществявате един по един. Радвате се на подкрепа отстрана на ръководителите, но точно сега не бива да повдигате въпроси за увеличение на заплатата или повишение в йерархията. Всичко това ще си дойде с времето.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Усилията ще се заплатят

За да вървите напред, се иска много усилия от ваша страна. Понеделник предшества една изморителна, но благоприятна седмица. Налага се да заменяте все повече личното си време със служебното. Всичко това ще ви се отплати, така че каквито и жертви да правите, си струва. Вечерта не си изкарвайте яда върху семейството и приятелите.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Сменяте маниера

Успехът на Козирозите и през новата работна седмица е неоспорим. Понеделникът при мнозина подсказва за приходи, които идват от задлъжнели контрагенти. В личен план денят също предоставя шанс за стабилизация. Мнозина Козирози просто ще променят маниера си в любовта и семейните взаимоотношения и това ще внесе свежест в тях.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Без прибързани решения

Луната грее през вашия знак и ви прави особено уязвими. В момента сте нервни, прибързани и можете да вземете едно недообмислено решение. Безсмислено е да казвам, че щом прибързвате, най-вероятно ще сгрешите. Затова помислете още веднъж. Желанието ви да блестите в очите на другите днес ще ви подведе.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Задвижете колелото

В понеделник е много важно да бъдете активни, да гледате своята собствена работа и да решавате личните си проблеми, без да се бъркате в чуждите. На работното място притежавате жизненост и енергия, за да задвижите колелото на съдбата в своя полза. Вечерта избягвайте употребата на алкохол, защото ще ви попречи да сте активни утре.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Цветът на вашия живот е розовият. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891760
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930