Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2014 08:10 - Дневен хороскоп за 22 май 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 440 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прогноза за 22 май, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в 2.16 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, кожата, лимфната система. Вечерта не прекалявайте с престоя пред телевизионния и компютърния екран до късно. Възможна е поява на главоболие и високо кръвно налягане. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Заради престоя на Луната в Риби денят не е подходящ за подстригване на косите, механична и топлинна епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Пилингът и всякакви масажи, свързани с премахване на мъртви клетки от кожата ще доведат до силно зачервяване и възпаление на кожата.

Хранене и диета: Ако сте стартирали лунна диета вчера в 15.59 часа заради фазата на Луната, продължете я до същия час днес, а след това започнете леко захранване. Не спазвате ли диета, организмът се запасява с енергия и усвоява напълно всяка калория, която приемем. Полезни са въглехидратите, но под формата на фруктоза чрез плодовете или на пълнозърнести изделия.

Цветове, носещи късмет: Зелено, сиво, синьо, сребристо.

Номерологичен хороскоп: Днес е важно да бъдем предпазливи и да си вадим поуки от грешките, допуснати в миналото. Лесно можем да ги повторим. В личните взаимоотношения следва да сме по-сговорчиви, за да не предизвикаме неприятни чувства у близките. В службата можем да използваме работоспособността си, за да свършим важни дела, подети от началото на седмицата.

Грижа за дома и градината: Изперете белите тъкани и полейте цветята и растенията с чиста вода и минерални торове.

Основни звездни аспекти: Намираме се в 23-ото лунно денонощие. То ни подтиква да намерим сили в себе си и да осъзнаем, че е време за разрушение на старото и изграждане на новото в живота си. Заради лунния ден, а и заради положението на Луната в Риби сме податливи на чуждо влияние. Съпреживяваме емоциите с другите хора, гледаме да бъдем съпричастни с тях и така вредим на самите себе си. Рано сутринта Луната и Нептун са в съвпад. Този аспект засилва чувствителността в хората. Нека още от сутринта се настроим за един безкрайно позитивен и прекрасен ден и точно тази настройка ще го направи такъв.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

От вас зависи успехът

За да успеете с предприетите вече инициативи, в четвъртък е нужно да балансирате емоциите. Мнозина са склонни да се отдадат на личните си преживявания, както и да пренесат интимните впечатления в професионалния живот. В момента смесица между служебно и лично не бива да се прави. Във вашите ръце е ключът към успеха.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Разумни действия

Четвъртък не обещава голям напредък за Телците, но тенденцията е към заздравяване на вече предприетите действия. Добрата новина е за парично повишение или изненадващи доходи. Мнозина ще са провокирани да действат по нов начин на работното място и това ще предизвика похвали.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Разчетете времето си

В четвъртък сте категорични, че трябва да успеете на всяка цена, въпреки че мнозина все още не са подготвени за ангажиментите, с които се нагърбват. Не разчитайте на помощ, тъй като днес вашите колеги ще гледат личните си интереси и няма да им остане време за вас. Разчертайте така плана си, че да имате минутки за всяка задача.

РАК

(21.06 – 22.07)

Имайте търпение

Луната се намира във воден знак, което повлиява и на представителите на Рак. Те се активизират и стават все по-амбициозни. Действията им днес ще са продиктувани до голяма степен от емоцията и това ще е причината мнозина от тях да не успеят от първия път. Нужен е повече разум, търпение и постоянство. Другото ще се нареди само.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Печалби и радости

В четвъртък тенденциите при Лъвовете са променливи, в синхрон с тяхното настроение. Мнозина ще успеят да удържат на своите принципи и именно това ще им донесе печалби и финансова сполука. Последната е много характерна за днес, така че – гонете я! В личните взаимоотношения ви чака радост. Насладете й се.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Предчувствате, че ви мамят

Напрежението ви кара да бъдете прибързани, а на този етап необмислените действия никак не са желани. Най-активни ще сте в делово отношение. Отвсякъде обаче ще чувствате, че някой желае да ви измами. Интуицията не ви лъже, освен ако не става дума за най-близките ви приятели. Наистина, в тяхно лице имате един сериозен гръб.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

В помощ на колегите

В четвъртък се чувства разкъсване на облаците и прилив на добро настроение. За целта трябва да сте активни и сами да поемете инициативната страна. Във вашите ръце е успехът ви, стига да го осъзнавате и гоните докрай. Колегите са ви в тежест, но това е нормално към този момент. Искате да спечелите доверието им, затова им помагате и услужвате.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Потискайте емоцията

Емоцията няма да ви отмине и днес, въпреки че се опитвате да прикриете своето напрежение. От вчера се намирате в период на бурни промени. Разбира се, бяхте подготвени за тях и те в никакъв случай не са нещо ново за вас, но не очаквахте толкова скоро да ви споходят. Концентрирайте се. Емоцията ще разруши важни връзки.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не ви е ден за големи успехи

Въпреки емоцията, която ви е споходила и вас, днес ще бъде доста успешен ден и ще ви помогне да се реализирате подобаващо. Не очаквайте големи предложения, защото подобни не са валидни засега. В деловата област няма да постигнете голям успех заради склонността си да се съгласявате с чуждото мнение.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Работете си тихичко

Козирозите ще са напрегнати и нервни в този ден, като причината за всичко това се крие в странични пречки, които са против тяхната воля. Разбира се, по-лесно биха ги преодолели, ако си стоят тихо и не предприемат големи инициативи. Все още не е настъпил техният час. И той скоро ще удари, но засега е рано.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Успехът е в сигурното

В момента се намирате в добро финансово състояние и шансът да го задържите такова е изцяло във вашите ръце. Бъдете активни, но не и хазартни. Не рискувайте нищо, защото в този ден рисковете ще доведат до внезапни негативни последствия. Залагайте на сигурното, дори и да не е толкова печелившо. Там е успехът ви.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Винаги имайте едно наум

Безспорно Рибите се намират в плодотворен и благоприятен период, но тези добри аспекти ги правят и прекалено уязвими. Ако повярват до такава степен в успеха, че да не предвиждат трудностите, ще се провалят. Днес е денят на лицемерните нови запознанства. Следва да бъдете по-прозорливи и да не вярвате на напразно изречени обещания.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

За да се родите на тази дата, значи е имало важна причина и тя се крие в някое от предишните ваши прераждания. Избрали сте си дата на кармична разплата. Имате да плащате за грешки, допуснати преди. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Телец и Близнаци подпомагат да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате и шанса, и заложбите да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите. С труд и постоянство – до Цариград ще стигнете!

Навлизате в година, която ще ви помогне да погледнете назад и да оцените допусканите през времето грешки. Сега ще имате възможност да се извините на хората, които наранихте. Потърсете прошка и дайте такава, комуто е нужно. Бъдете добри и ще намерите доброта пред себе си. За мнозина това е сполучлива година за начало на квалификационен курс или следване.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфната система.

Станислав Климентов

 

 

 

 




Гласувай:
2



1. minevv - 10х
22.05.2014 08:46
10х
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891772
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930