Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 08:17 - Дневен хороскоп за 20 май 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 574 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 20 май, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и в 01.01 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените, сухожилията и очите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на световъртеж, на проблеми с кръвообращението, както и на диагностицирането на очни заболявания.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете костите си. Денят е неблагоприятен за поставяне на татуировки и пробиване на ушите за поставяне на медицински обеци. Спортувайте, за да ускорите кръвообращението.

Хранене и диета: Периодът е благоприятен за диети. Днес не пренебрегвайте растителните мазнини, които са така важни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да си хапвате сурови или печени ядки, ако почувствате глад. Те ще ви заситят до следващото основно хранене.

Цветове, носещи късмет: Червено, виолетово.

Номерологичен хороскоп: Щастливите вибрации на днешния ден носят положителни промени, ако сме достатъчно прозорливи и предварително сме направили планове. Важно е да не забравяме хората, които ни подават ръка или са ни помагали някъде назад във времето. Спомняйки си за тях и изказвайки им признателност, със сигурност ще поддържаме една позитивна и хармонична връзка.

Грижа за дома и градината: Посейте билки и пресни подправки в саксия или в градината, с аромата на които да овкусите гозбите си през лятото и есента.

Основни звездни аспекти: Най-сетне можем да отбележим, че Марс обръща движението си от ретроградно отново в директно. Край на дребните неуредици, напрежението и да се надяваме – на фаталистичните прогнози, които ни заливаха от март насам. Здравият разум ще заеме по-стабилни позиции и хората ще се разбират далеч по-добре. Намислете желания, които да сбъднете в следващите пет-шест месеца. Нещата тръгват към оправяне. Днешният ден все още носи малки наченки на напрежение и неравновесие във взаимоотношенията. Творческото мислене е на преден план заради прекрасните аспекти Луна-Уран и Луна-Венера. Внимавайте, не губете чувството си за дисциплина, особено ако сте на работа втора смяна. Около 21.00 часа Луната и Сатурн са в квадратура. Покажете лична отговорност към важните, значими неща от ежедневието. В семейството не говорете за пари.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не пропускайте възможността

Говорете и направете така, че да си постелете нещо стабилно за бъдещите месеци. В момента изживявате важен, значим период. Марс е директен по своята орбита и повечето задръжки свършват. Това е време за повече планове и поставяне основите на нещо, което да ви се случи в близките месеци. Не пропускайте възможността.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Важен ден

Във вторник ежедневието ви е достатъчно натоварено, за да откажете допълнителните ангажименти и просто да се отделите от клюките и празните приказки с колегите. Бъдете прецизни във всичко, което вършите. От това, какво и как ще свършите днес, зависят много от бъдещите ви проекти, планове и перспективи.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Приказвате повече, отколкото е нужно

И днес се налага да сте повече от умерени – в думите, изказа си и действията. Прекалявате с оптимизма относно проектите, с които се заемате. Предстои да направите анализ на плановете си. Стегнете ги хубаво, преди да ги впрегнете в действие. Днес приказвате повече, отколкото е нужно.

РАК

(21.06 – 22.07)

Съдбата ви закриля

Въпреки, че обстоятелствата във вторник да са водещи при Раците, те не бива да губят надежда и оптимизъм. Съдбата ги закриля просто да не извършат действия, които са неблагоприятни за този момент. От днес Марс е директен по своята орбита и ще им помогне да стабилизират взаимоотношенията си в семейството.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Изберете едно, а не много

Вторник ви намира в прекрасно настроение, но и днес ще трябва да си дадете сметка за плановете, желанията и възможностите си. Изправени пред избор, мнозина Лъвове са на път да поемат по много посоки едновременно. Това, разбира се, е грешно и ще им коства много забавяне след време. Преценете и изберете една насока, не няколко.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Избягвайте да се налагате

В добро настроение сте и това няма как да не се отрази добре на работата и като цяло – на ежедневието ви. Избягвайте да спорите за дреболии, още по-малко да се налагате над мнението на шефовете или колегите. Днес просто се съобразявайте с техните желания. Не всички ще са по ваш вкусно, но и другите имат право на избор.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Голяма промяна

Директното движение на Марс от днес ще отключи множество врати, които в последните три месеца стояха заключени пред вас. Давате си отговори на голямо количество въпроси, много неща ви стават ясни и сега разбирате поведението си в последно време. Променете начина си на мислене и се вземете сериозно в ръце.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Идват ви идеи

Във вторник Скорпионите ще почувстват прилив на оптимизъм и положителна енергия. Пред тях се разкриват много шансове, а и идеите им ще намерят поле за реализация. Все още обаче е малко рано за пълна активност. Стегнете плановете си и изчакайте поне още ден-два, преди да съобщите за новите си инициативи или да ги реализирате.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Заловете се за работа

В добро настроение сте, въпреки че все още сте под въздействието на емоциите, които почувствахте вчера след срещите си с множество различни хора. Стегнете се и се заловете за работа. В часовете до ранния следобед работете дела, които ви допадат и които работите с желание. Внимавайте да не допуснете грешки минути преди края на работния ден.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Изпитват ви

Намирате се в благоприятна позиция, която няма как да не усетите още в сутрешните часове. Вършите задачите си с лекота. Чувствате, че сте наблюдавани и сякаш някой ви изпитва дали ще се справите добре. Ето защо си заслужава да положите усилия. Вечерта ще получите обаждане с предложение или похвала. Това е приятна емоция.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Покажете, на какво сте способни

Във вторник се замете с такава работа, която вършите с удоволствие и която ви представя бляскаво пред ръководителите и екипа. Не се заемайте с непосилни задачи. Те само ще навредят на репутацията ви, а и ще бъдат забавящ фактор за успехите. Избягвайте неприятни разговори, защото лесно се гневите и обиждате безразборно.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Завършете някои задачи

Вторник не се характеризира с някаква особена активност и поради тази причина не бива да очаквате много от този ден. По-скоро се замете с рутинната си работа или с дела, които трябва да бъдат довършени, преди да дойде време за нови инициативи. Не спорете и избягвайте да изказвате своето лично мнение, още по-малко да го налагате.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте хора, на които все не им върви да са успяващи от първия път. При мнозина детството е било трудно и това бележи целия им живот. Бъдете оптимисти. В момента, в който оптимизмът в характера ви обори песимизма, ще дойдат успехите. Просто ви е нужно повече търпение и цветен поглед в бъдещето. А и в първите години от живота си ви е отредено да учите и да се образовате, така че с високия си ценз да печелите парите си в годините след като навършите 30.

Навлизате в една прекрасна година на глобални промени, пресичащи се пътища, избори и великолепни възможности. Ще можете да изградите живота си наново, да промените всичко онова, което ви е дразнило досега. За мнозина това е година за излизане в чужбина.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ще имате мотивацията да спрете цигарите, ако сте пушачи.

Станислав Климентов

 

 

 

 




Гласувай:
3



1. minevv - 10x
20.05.2014 09:19
10x
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891705
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930