Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2014 17:30 - Седмичен хороскоп за периода 23 - 29 май 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1282 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прогноза за периода 23 - 29 май

Здраве: Днес пазете нервите и кръвното си налягане. Вечерта не престоявайте дълго време пред телевизора и компютъра. В събота и неделя уязвими са очите и отново съществува възможност за повишено кръвно налягане. Понеделник и вторник се пазете от настинки и проблеми с носа, гърлото и сливиците. В сряда и четвъртък си осигурете чист въздух и среда от контакти, в която се чувствате щастливи и обичани, за да бъдете здрави.

Красота и външен вид: Дните, подходящи за подстригване на косите тази седмица са неделя, понеделник и вторник. Заради фазата на Луната растежът се забавя. Днес до 19.00 часа отложете ходенето при козметик за коламаска. В събота и неделя спокойно можете да направите почистваща маска на лицето, която ще се отрази прекрасно. Седмицата от понеделник нататък е благоприятна за масажи, като най-добри дни са сряда и четвъртък. Тогава обаче /в сряда и четвъртък/ не посещавайте парната баня в СПА-центъра, за да не си създадете сериозни дихателни проблеми.

Хранене и диета: Луната е намаляваща, като в сряда, 28 май ще достигне до фаза новолуние. През тези дни и апетитът ни е нисък, а и ако прекалим с хапването едва ли ще ни проличи. Моментът е лесен за спазване на диета. Започнете я от тази вечер след 19.00 часа. Вечеряйте нещо леко, ако ще е след този час. От утре не се лишавайте от плодове, защото те са важен елемент от здравословното диетично хранене. Лунната диета тази седмица стартира на 28 май, сряда в 21.40 часа с настъпване на фаза новолуние.

Основни звездни аспекти: Движейки се през Риби, Овен, Телец и Близнаци, тази седмица Луната пробужда у нас желание за промени и реформи на лично ниво. Нека всички, родени в тези зодии бъдат будни и готови да откликнат на възможностите, които им предоставя Съдбата.

В събота, на 24 май Юпитер и Сатурн са в тригон – един прекрасен аспект във водните знаци Рак и Скорпион, който ни учи на търпение, упоритост и смелост за постигане на целите. Нека се погрижим за здравето си, като стартираме диета, като започнем да тичаме рано сутрин в парка или посещаваме спортни мероприятия. Лесно разрешаваме административните проблеми.

В неделя, 25 май, е изборният ден, който носи всички белези да протече агресивно за политиците и апатично за избирателите.

В сряда, 28 май Меркурий и Венера са в хармоничен секстил. Не пропускайте всяко хрумване, което ви идва наум, но и се въздържайте от крайни, категорични и недообмислени изказвания, за да не навредите на имиджа си. Слънцето и Нептун образуват квадратура. Нека контролираме самочувствието, което влагаме при общуване с другите хора. В същия ден настъпва новолунието в Близнаци точно в 21.40 часа. Посрещнете го в приятна компания и с добри намерения. Това е време за нов месечен цикъл, за поставяне на нови цели и започване на нещо, което в рамките на един месец да превърнете в реалност.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Отпадат всички спирачки

Предстои ви много активна седмица, която не бива да пропилявате в разточителство на време или в почивка. Организирайте задачите си така, че да имате минутки за всичко. Вашата планета-управител Марс вече е в директната си фаза и изисква пълно себеотдаване на целите, върху които в последните два месеца Съдбата беше наложила запор. Дните до края на месец май са благоприятни и сами ще видите, че нещата започват да се нареждат така, както сте си ги намислили.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Сили и концентрация

Тази седмица ще се окаже благоприятна и за Телците, които искат да действат активно по своите цели и да гонят амбициите си докрай. Венера устремено върви към техния зодиакален знак и това няма как да не се усети и от най-скептичните представители. Предстоят дни, в които ще можете да говорите открито за своите финансови интереси, както и да ги постигнете в известна степен. До края на месец май ще активизирате силите си напълно. Макар и да е по-дълга, следващата работна седмица ви носи сили и концентрация, а и късмет в любовта.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Изцяло нов етап

Ще почувствате директното движение на Марс като прилив на сили, ентусиазъм и едно значително оживление в личния живот. Тази седмица е богата на звездни аспекти, които подкрепят промените в личния ви живот, но все пак нека те стават под ваш контрол и чрез ваша намеса. Не изпускайте каишката, защото не се знае докъде можете да стигнете. Новолунието в сряда ще ви донесе един изцяло нов етап. Период, който сами можете да програмирате – дали да е успешен, или не. Затова внимавайте.

РАК

(21.06 – 22.07)

Добри семейни новини

И за вас седмицата няма да е никак лоша. Предстоят дни, в които ще стоплите взаимоотношенията с хора, с които бяхте на нож в последно време. Добрата новина е, че в семейството най-сетне се радвате на онази хармония, която си мечтахте от месеци. Потръгването на любовния ви живот е друг аспект в хороскопа. Внимавайте от толкова добри новини отново да не повишите своята чувствителност до степен, която да вреди на здравето ви. В службата бъдете внимателни. Някой ще се опита да навреди на имиджа ви по най-мръсен начин.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Много внимавайте

Очертава се една доста добра седмица и за Лъвовете, които балансираха поведението си в последните дни и сега са в хармония както със себе си, така и с близките. В работен план следващите седем дни ще бъдат натоварени, но има защо. Резултатите няма да закъснеят и трудът си заслужава. В личен план вашата безотговорност е пословична към този момент. Симпатиите ви към хора, които галят и величаят вашето его, е най-голямата ви грешка, защото сред тях не преценявате лицемерите и негативно настроените персони.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Повишение или нова работа

Девите ще се радват на богата откъм аспекти седмица. Директното движение на Марс е причина мнозина да получат бавени от дълго време пари. Финансовото ви състояние ще се подобри особено към края на месеца, когато ви предстои важна среща с шефа. Шансовете за повишение са реални. От друга страна, безработните също разполагат с много добра оферта. Тя ще им изпадне в сряда или четвъртък. Работете разумно и се трудете. В личен план се радвате на подкрепа и обич. Там нищо няма да ви липсва.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Скоростта се ускорява

Директното движение на Марс, което е вече факт, но чието влияние вие ще усетите през следващите две седмици, е поводът да нарека дните до 31 май успешни и благотворни. Мнозина от представителите на Везни няма да повярват, колко хубави неща им се случват. Скоростта обаче се ускорява и вие трябва да сте максимално адекватни към всичко променящо се наоколо. Обмислете плановете и се прицелете към целите, които бяха запорирани от Съдбата в последно време. Новолунието в сряда ще ви покаже правилните хора, играещи важна роля в живота ви.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Без излишни нерви

В добра кондиция сте, но организирайте целите си така, че да имате време за всичко. Директното движение на Марс ще усилва вътрешната ви енергия, което е добре от една страна. От друга обаче, често може да се превръща в повод за излишни разпри и кавги. Обвиненията отстрана на колегите ви, че сте се самозабравили, точно сега имат почва и нека служат като спирачка. Новолунието в Близнаци поставя важни въпроси за финансовата стабилност на мнозина представители, особено на онези, които вече имат по няколко кредита на главата си.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Прилив на енергия

През тази седмица лесно ще решавате своите деловодни ангажименти и затова апелирам да вкарате документацията си вред. Сега е моментът. Директното движение на Марс ще усетите като прилив на енергия в обществената сфера. Не е случайно, че точно сега се натъквате на хора, с които имате общи теми, идеи и цели. Разчупете границите и общувайте с непознати за вас контакти. Новолунието в сряда е повод да обърнете повече внимание на половинката и личния си живот. Само така ще се чувствате истински щастливи.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Реализирате вече обмислени идеи

Добрите перспективи пред Козирозите също не са никак малко. Предстои им седмица, в която леко, търпеливо, но настъпателно ще застъпят на професионалния фронт, излагайки на показ идеи, пазени като тайна в последните няколко месеца. Нищо друго освен успех не ги чака, така че не бива и за миг да се съмняват във възможностите си. Нека преценяват енергията си така, че да им стига за всичко. Около сряда жизненият тонус на мнозина Козирози ще се понижи в следствие на новолунието. Пазете здравето и не се лишавайте от сън.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Не се величайте

Намирате се в период, в който искате да си доставите нови усещания, наслади и преживявания. Стоплящото се време е в синхрон с желанията ви. Ще бъдете в добро настроение, ако хората около вас ви угаждат, но все пак се съобразявайте и с техните нагласи. В служебен аспект ви чака по-дълга работна седмица. Не я пропилявайте в безотговорност, а съберете сили и бъдете ефективни във всичките шест работни дни. Обърнете повече внимание на деловодните си работи и вкарайте в ред документацията. С приятелите си се дръжте като с равни, не се величайте.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

В прекрасен период

Тази седмица ще бъде благоприятна и за вас, като естествен завършек на хубавия месец май, в който се чувствате като нови. Предстоят ви доста позитивни дни както в службата, така и в личен план. Директното движение на Марс ще отключи във вас амбиция да печелите повече пари. За разлика от Девите, при които предложението за нова по-платена работа е в кърпа вързано още сега, при вас този момент все още не е настъпил. За вас сега предстоят дни на хармонична атмосфера вкъщи, подплатена с финансова стабилност. Никак не мисля, че е зле.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които сте се родили на този 23 май, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и ставите.

Родени сте на 24 май - дата, която освен че е значима в националния ни календар, е и заредена с много благоприятна енергия. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, а той не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до удари и провал. То е да не превръщате парите в своя едничка житейска цел. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу и ще загубите всичко. Важни за вас са и семейството, и домът. Гледайте ги с любов, защото ще се убедите, че те са най-големите ценности в живота.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате до край.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Вие, родените на 25 май, сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което е обвързано с вашия разум и рационалност. Обмислете добре плановете си и действайте. Имате шанс да спечелите много, ако направите първата крачка напред.

Здраве: Не се претоварвайте с тежки физически дейности и пазете сърцето.

Станислав Климентов

 

 

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891774
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930