Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2014 20:00 - Седмичен хороскоп за периода 7 - 13 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1460 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за периода 7 – 13 февруари

Здраве: Днесе нежелани са операциите в областта на гърлото, щитовидната жлеза, горните дихателни пътища, сливиците. В събота и неделя със затоплянето на времето са възможни дихателни проблеми – кашлица, хрипове, обостряне на бронхит. Пазете се от алергии. В понеделник, вторник, а и в сряда стомахът е слабото място. Възможни са болки в корема, обостряне на гастрит, колит. В четвъртък пазете сърцето. Избягвайте силните емоции, независимо от какъв характер са те. Има опасност от повишаване на кръвното налягане.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си в събота след 12.30 часа, както и в неделя. Уикендът е неблагоприятен за посещение на парна баня, защото престоят в нея ще увреди дихателните пътища. От понеделник до сряда избягвайте коламаската. Кожата е чувствителна и ще бъде разранена след процедурата. В четвъртък не прекалявайте с фитнеса. Забранена е и сауната.

Хранене и диета: Днес е подходящ ден за лунна диета. До 21.20 часа тази вечер трае влиянието на фазата първа четвърт. Възползвайте се и консумирайте билкови чайове, мед и лимон. В събота и неделя не забравяйте ядките и мазнините. Не пестете от зехтин в салатата. В понеделник, вторник и сряда наблегнете на пълнозърнестите изделия, вместо на бялото брашно. Не забравяйте, че Луната е нарастваща, организмът задържа течности и можем да се чувстваме подути. Хранете се начесто и по малко.

Основни звездни аспекти: Луната ще се движи през този период през знаците на Близнаците, Рака и Лъва. Важно е да постигнем диалог във всичко. С благата дума ще успеем да отворим и най-замръзналите сърца. Не бива да сме прибързани в приказките и делата си.

От днес, 7 февруари Меркурий обръща движението си в ретроградно. От 7 до 12 февруари ще се движи в Риби. Засилва емоциите на всички по-чувствителни натури и подтиква към изпадане в депресия заради дребни пречки, които съпътстват ежедневието. Длъжни сме да гледаме реално на живота и ставащото около себе си. От 13 февруари Меркурий се връща във Водолей, за да ни подскаже, че светът върви напред и че носталгичният поглед назад във времето само може да ни забави и отклони от вярната посока. В периода 7 февруари – 1 март не е благоприятен период за подписване на договори /за покупко-продажба, за предоставяне на стоки или услуги, както и трудови/. Ако все пак се наложи да постъпите на нова работа и да подпишете договора си, постарайте се след 1 март да уговорите анекс или споразумение, с което да финализирате.

Във вторник, на 11 февруари Слънцето и Сатурн са в напрегнат аспект. Възможно е на работното място да се сблъскаме с авторитет, от кого да зависим дълго време. Аспектът е тежък и в семейните взаимоотношения, ако там са наболели проблеми. Вероятно е мнозина да имат грижи към по-възрастни членове, към болни хора и към хора в неравностойно положение. Абсолютно противопоказно е около тази дата да се вземат заеми или банкови кредити.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Ставате по-мнителни

През този период обърнете внимание на себе си, на своето лично пространство и емоционални нагласи. Предстоят ви трудности в службата, които могат да накарат мнозина да се замислят и за нова работа. Както се досещате, не ви препоръчвам да вземате такива радикални решения до 1 март. Ретроградното движение на Меркурий ще всее в съзнанието ви страхове и съмнения, касаещи личния ви живот. Ще станете още по-мнителни, ревниви и затворени в себе си хора.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Мислете за себе си

Предстои ви период, през който ще станете особено жертвоготовни и поради тази причина ще си патите неколкократно. Вместо да обърнете внимание на личните си интереси и да закрепите позициите си на работното място, вие ще се притичвате на помощ на колегите или на хора, които въобще не са ви молили за услуги. Законът за непожеланото добро ще си каже думата и вие ще бъдете отхвърлени още след седмица. Разредете общуването с много големи маси от хора, ако не желаете да си изпатите.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Предстоят ви трудности

Изключително тежък и натоварен период във финансово отношение чака Близнаците. Предстоят им промени в службата, с които просто трябва да се примирят. Ретроградното движение на Меркурий ще се усети под формата на разкриване на стари грешки почти изневиделица. Трябва да работите много внимателно, защото в паниката си допускате нови пропуски, които ще се наложи да оправяте след време. Съберете сили и енергия за един предстоящ спор с ръководител или с човек, от когото зависите.

РАК

(21.06 – 22.07)

Без партньорства

През този период ще ви посъветвам да действате еднолично и без обвързване в професионални и бизнес съюзи. Възможно е някой да се опита да ви оплете в мрежите си, но ако стартирате партньорство, това би означавало да се обвържете за дълго време в идея, от която само ще губите, без да спечелите и лев. В личен план сте много напрегнати и това се дължи на промените, които се случват непрекъснато с вас в професионален аспект. Добрата новина е, че въпреки промените, вие сте със стабилни позиции.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Ново начало

Предстои ви период на затишие. Важно е да останете насаме със себе си и да чуете вътрешния си глас за това, което искате да ви се случва оттук нататък. За мнозина Лъвове това е преломен период, който поставя начало на ново мислене, прицелване в нещо ново и възможност за радикални промени. Пазете здравето си, защото в момента сте с отслабени сили и затоплянето на времето само може да ви донесе настинки и неприятности. Ретроградното движение на Меркурий в Риби изисква от вас да направите стриктна сметка на бюджета и парите си.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не споделяйте тайните си

За вас този период носи шансове да стабилизирате всичко, което градихте до този момент, но и възможност да направите постъпки за дългосрочни промени. Ще се срещнете с много хора, с които взаимно можете да си бъдете полезни. Избягвайте да споделяте тайните си. Ретроградното движение на вашата планета-управител Меркурий ще внесе дисхармония в семейните и любовните взаимоотношения. Не изневерявайте, защото стъпката в страни ще заплатите солено и то след време.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Плановете ви не се сбъдват

Налага се Везните да пазят равновесие между личните проблеми и професионалните си задачи през тази седмица. Хармонията ще дойде от самосебе си, ако не изпадате в излишна паника. Няма да ви е лесно, защото заради ретроградното движение на Меркурий трудно ще организирате ежедневието. Няма как всичко да върви по план, така че винаги си оставяйте минути за закъснение при срещи. Мнозина ще са отдадени в грижа за член от семейството. Ако трябва да бъдете повече време до своя по-възрастен роднина, вземете си отпуск.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Скъсвате със старото

Очаква ви известно раздвижване, което ще усетите под формата на нови идеи и желание да положите едно начало на дейност. Разбира се, заради ретроградното движение на Меркурий ще ви посъветвам новите начала да ги отложите за дата след 1 март. Само така те ще са успешни. В личен план седмицата разкрива възможност да скъсате с оковите на старото и да погледнете по-освободено върху новото. Избягвайте извънбрачните връзки като отдушник за проблемите, защото не след дълго ще бъдете разкрити.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Заемите не решават проблема

През тази седмица би следвало да бъдете по-съсредоточени върху личните си интереси, върху личните си финанси, защото там нещата не вървят добре. Вземането на заем или кредит няма да реши наболелите проблеми, защото чрез чуждите пари ще задълбочите още повече трудностите. В никакъв случай не подписвайте договори, още повече ако касаят не само вас, а и вашето семейство. Рискувате да си навлечете много проблеми след това. В прогнозата има и добра новина. Някой ще ви подаде ръка, но и ще поиска нещо в замяна след това.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Изправяте се срещу страховете си

Напрежение и емоционален дисбаланс са опорните думи в хороскопа на Козирозите за следващата седмица. Мнозина от представителите ще бъдат въвлечени в чужди проблеми. Ето защо ще ги посъветвам да не си предлагат помощта, освен ако не са молени за това. В личен план седмицата няма да е спокойна. Появата на авторитетна личност, която им срива самочувствието, е основната причина за проблемите. Нека ограничат общуването с много и различни хора. Оставайки сами със себе си ще добият сила и увереност да се изправят срещу най-големите си страхове.

(21.01 – 18.02)

Решете проблемите си

И вие ще трябва да се изправите срещу страховете си. За разлика от Козирозите, при вас това е по-труден процес. Включва етап на самоосъзнаване, търсене на алтернатива как да заобиколите проблемите и едва след като видите, че сте в безизходица, вие действате. Е, ще ви спестя цялото това лутане, като ви посъветвам имате ли трудност пред себе си, да я предотвратявате навреме. Иначе седмицата предупреждава да не вземате кредити и заеми, защото трудно ще ги върнете след това. В личен план ще бъдете затворени и прикрити.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Използвайте контактите си

За вас предстои силен период. Важно е да бъдете твърди и да отстоявате позициите си. Възможно е да се срещнете със силни и авторитетни хора, чиято цел ще бъде да ви подчинят на своята воля. Като достойни Риби вие лесно можете да им се изплъзнете и да ги направите важни опорни точки в своите планове. Мислете за бъдещето. Ретроградното движение на Меркурий във вашия зодиакален знак може да ви причини изоставане във времето и закъснения. Имайте търпения, след 1 март ще тръгнете устремно напред.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Съдбата ви е отредила да се родите на 7 февруари. Вие имате късмета да не срещате големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна – от голямо значение е да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Не обичате да вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. В любовта ще сте най-щастливи, ако срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Ако празнувате рожден ден на 8 февруари то вие носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в година на материална стабилност и финансова сигурност. Работете усърдно и вашите усилия ще бъдат възнаградени. Важно е да не оставате без работа през следващите 12 месеца, за да не бъдете трайно безработни в идните 9 години. Вземайте паричен заем, само ако сте сигурни, че ще го върнете до Нова година.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и кожата.

Доста ученолюбиви и интелигентни хора сте вие, родените на 9 февруари. Понякога обаче избухвате, без да има защо. Обичате да сте информирани и за най-малката дреболия. Да сте в течение на ставащото – четете новини, гледате телевизия, ровите се из интернет. Целенасочени сте, но често се забутвате в търсене на детайли и това ви бави.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която можете да сложите край на доста недовършени в миналото дела. Подгответе се за едно ново начало точно след дванайсет месеца, но дотогава – разчистете пътя, като се отърсите от старите неща около себе си.

Здраве: Възможно е често главоболие и проблеми с очите и зъбите. Инфекции също са често възможни.

Станислав Климентов




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891579
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930