Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 08:09 - Седмичен хороскоп за периода 21 - 27 март 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 772 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за периода 21 - 27 март

Здраве: Днес успешно могат да се лекуват репродуктивни проблеми. През уикенда плановите операции са нежелани. В понеделник и вторник можете да отидете на зъболекар. Единствено ваденето на зъб може да протече с усложнения. Него отложете за по-благоприятен ден. В сряда и четвъртък си обърнете внимание, ако почувствате изтръпване на крайниците. Това е знак, че кръвообращението ви е нарушено.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си днес след 18.00 часа, през целия уикенд, в понеделник и вторник. В сряда до 15.00 часа, както и в четвъртък след 12.00 часа също е време, подходящо за подстригване на косите. Растежът се забавя заради фазата на Луната. На 24 и 25 март, понеделник и вторник направете почистващи процедури и парна баня на кожата на лицето и цялото тяло. Процедурата отпушва всички пори. Целият период е благоприятен за масажи на тялото. През уикенда не правете антицелулитни процедури. Ще се получат усложнения.

Хранене и диета: Фаза последна четвъртък тази седмица настъпва в понеделник, 24 март в 03.46 часа сутринта. Това е и времето за лунната диета. 24-часа от началото на фаза последна четвърт се консумират билкови чайове, мед и лимони. Организмът се освобождава от токсини, излишна вода и токсини. Ако няма да сте на диета, фазата на Луната подпомага отслабването, стига да намалите порциите. Днес консумирайте свежи зеленчуци под формата на салата. През уикенда полезни са млечните продукти. Кореноплодните зеленчуци са част от менюто за понеделник и вторник. Ядки не пропускайте да консумирате в сряда и четвъртък.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната в следващите седем дни ще бъде през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Да внимават родените в тези знаци, защото са застрашени от травми поради невнимание. Нека не вземат важни решения.

Вчера в 18.58 часа с навлизането на Слънцето в Овен започна новата астрологична година. Това е важно космическо събитие, което дава силно отражение върху следващите дни.

През уикенда Меркурий и Нептун са в съвпад. Внимавайте, аспектът предполага склонност към непочтени прояви. Възприемчиви сме на лоши влияния. Хората с лабилна психика ще си докарат депресивно състояние заради проблеми. Често посягане към чашката провокирано от негативни емоции също е вероятно. Гледайте положително на света и ще се справите с аспекта.

В сряда, на 26 март, Меркурий и Юпитер са в тригон. Използвайте мисълта си. Аспектът бележи период на прекрасни хрумвания. Ще изпитваме радост от работата. Деловите дейности ще бележат успех. Засилва се оптимистичната ни нагласа. Сделките, сключени около тази дата, ще се развият благоприятно и за двете преговарящи страни.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Избягвайте спекулативните действия

Предстои важна откъм събития седмица за всички Овни, които вече са стартирали проекти и сега могат с радост да се похвалят с резултати и плодове. Преминаването на Слънцето в знака ви ще е зареждащ със сили фактор, от една страна, но и ще активира периода на Сатурнова дупка, от друга. Бъдете внимателни и не излагайте идеите си на показ, преди да са се превърнали в реалност. Избягвайте да влизате в спекулативни и задкулисни съюзи. Избирайте честната игра и ще спечелите повече, отколкото си мислите. Този период ще ви зарадва с известие за пари.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Раздвижване

Изключително положителна седмица, която буди подозрения, че всичко около вас върви по вода. Внимавайте, защото тези подозрения се раждат в съзнанието на вашите най-близки конкуренти. Очаквайте конфронтации и сблъсъци редом с успехите си. На работното място имате късмета да сте подкрепени от важни личности. В личен план обаче губите по точки точно защото сте си повярвали повече, отколкото е нужно. Разчитайте на късмета, разгърнете положителната си нагласа и седмицата ще ви разкрие много възможности, които чакахте от месеци.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Щастлив период

През тази седмица основен фактор в живота ви ще бъдат приятелите и взаимоотношенията ви в приятелските кръгове и обществената сфера. Ето защо е толкова важно да спазвате добрия тон. Хармонизирайте връзките си. Преминаването на Слънцето в Овен ще активира много положителен период за вас. Пролетта идва с нови надежди. Не губете оптимизма си. На работното място не е изключено да ви отправят предложение, което няма да се окаже никак благоприятно, колкото и примамливо да ви изглежда на пръв поглед. Много нерви в службата ще направят ежедневието ви там нетърпимо.

РАК

(21.06 – 22.07)

Изпълнени с надежда

Запалени от нови идеи, повечето Раци през идната седмица ще бъдат запленени от професионалната си реализация. Някои вече се радват от предприети в началото на месеца промени. Други тепърва обмислят раздвижване и промяна. Всъщност, ключовата дума в хороскопа ви за идните десет дни е раздвижване, промяна. Можете да се изпълните с надежда и да погледнете на света по един по-различен начин. В обществените взаимоотношения се явяват важни контакти. Те ще изиграят роля през пролетта. Залагайте на тях. Внимавайте при път. Възможни са измами и загуби на багаж или ценни вещи.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Обнадеждаване

Като изключим това, че през следващата седмица някой ще ви обещае пари, пък няма да ви ги даде, остатъкът от прогнозата е благоприятен. Навлизате в един по-раздвижен период и ще успеете да поставите целите си на преден план. Разпукването на пролетта ще навее нови идеи. Ще бъдете обнадеждени в служебен план, защото пред вас стои едно важно обещание. Стига да не е свързано с пари, тъй като още в началото на хороскопа стана дума, че паричните обещания ще са лъжливи, приемете. Истината е, че стига да искате, ще има на какво да се зарадвате. От вас зависи дали ще го откриете, или не.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Помолете за помощ

Девите не се намират в най-силния си период. Звездите се подреждат изпитателно за тях и ще поставят редица препятствия при изпълнение на ангажиментите. В бизнеса се очакват спънки, които се зараждат през уикенда и ще се развият изцяло в началото на седмицата. Налага се да използвате влиятелни контакти, които притежавате като запис в тефтерчето с телефонни номера. Ще задлъжнеете заради услугата и помощта им, но си заслужава да използвате подобен коз. Втората половина от идната седмица ще е по-спокойна и благоприятна. Тя ви навява сладки спомени и очаквания за нещо хубаво.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Внимавайте

Периодът бележи възход във финансов аспект, но внимавайте. Не се радвайте прибързано, защото редом с хубавия тон на прогнозата идва и предупреждение за жестоки и подмолни измами отстрана на колегите, които целят да сринат авторитета ви първо в работното микрообщество и след това пред ръководителите. С навлизането на Слънцето в Овен за вас стартира етап на хармонизиране връзките и взаимоотношенията с интимния партньор. Любовта ще ви напомни, че съществува и вие можете да й се радвате изцяло през пролетта.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Здраве

Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си са характерни за следващите седем до десет дни. Бъдете готови на неочаквана засада през уикенда или в началото на работната седмица. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Редом с измамите ви предстоят и много благоприятни моменти в личен план, а и в бизнеса. С навлизането на Слънцето в Овен ще се засили имунитетът ви, здравето и тонусът ще са в по-добри нива.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Разрешете проблемите

Проблеми вкъщи и в семейството, които заобиколихте няколко пъти, вече са назрели достатъчно, че да ви създадат главоболия. Сега не отбягвайте трудностите, а ги решете навреме. Не се ли справите и този път, ще си причините сериозна лична драма, от която няма как да излезете невредими. Затова през следващите седем дни обръщайте повече внимание на домашните нужди и взаимоотношенията там. В службата ще се радвате на небивал късмет. Не вземайте решения, защото точно сега сте прибързани. Навлизането на Слънцето в Овен ви позволява да мислите оптимистично.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Разкривате кой ви вреди

Сега повече от всякога Козирозите ще бъдат мнителни към най-близките си приятелски среди, а и към роднинския кръг. Предчувствията за измама ще се окажат верни. Вие не сте хора, които се доверяват лесно, но сте пропуснали човек с недобри мисли в своето обкръжение. През уикенда си проличава, кой е той. Работната седмица ще премине благоприятно. Радвате се на упорство и добри възможности да разширите личния бизнес или да подготвите счетоводна документация в съзвучие с настоящото счетоводно годишно приключване. Обръщайте внимание и на дома си. Не го занемарявайте, защото бъркотията в него все повече ви дразни.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Пазете портфейла си

Предстои ви период на душевен мир и уединение, но за съжаление той ще настъпи едва през работната седмица. Преди това, чака ви напрегнат уикенд с възможности за измами, подли кражби на ценности и пари. Пазете портфейла си, а при пазаруване стриктно проверявайте рестото. С навлизането на Слънцето в Овен за вас стартира благоприятен период на стабилизация в сферата на взаимоотношенията с най-близките хора. Ще се сближите още повече с тях и ще имате шанса да разнищите недоразумения и проблеми. Вие сте хора на откритата приказка и това ще ви помогне.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Избягвайте алкохола

Раздвижванията при Рибите вече са факт и това им дава пълното право да вярват в себе си и в успеха си дори през идната седмица. Тя ще бъде и напрегната, и благополучна. Напрегната е заради важността на един проблем, който се налага да решите от дълго време, но все отлагате. Избягвайте алкохола и опиатите през уикенда и в началото на работната седмица. Те не са начин за решаване на трудностите. През втората част от седмицата ви предстои среща с човек, който ще ви вдъхне надежда и оптимизъм. Ще ви подаде ръка за едно благоприятно начало в службата или в бизнеса. Доходите ви през следващите седем дни могат да се увеличат.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили на числото 21. Дар от Съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а в последствие – с любов.

Предстои ви трудна година, която изисква да бъдете силни, да сте оптимисти и да не губите надежда в миговете, когато ви е тежко. Съберете силите си и противодействайте на всяка поставена пред вас бариера. Крайният резултат е ясен – вашата победа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте родени на 22 март. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет. Направете малките стъпки към успеха, вместо да се втурвате през глава към него.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Вие, родените на 23 март, гледате на живота откъм светлата му страна. Изключително мобилни и лесно приспособими, успявате да виреете във всякаква човешка среда. Единственото нещо, което е добре да ограничите, е желанието си за чести и не дотам подходящи за вас промени. Схемата „проба-грешка-проба” не е най-добрата, когато искате да изживеете един стабилен и пълноценен живот. Пътувате много, опознавате различи места и народи, но в крайна сметка трябва да решите, какво точно искате от живота. Него ще постигнете с постоянство и упоритост.

През следващата една година ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891653
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930