Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2014 21:24 - Дневен хороскоп за 27 март 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 27 март, четвъртък

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 04.01  часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес не се препоръчват операциите в областта на ставите, очите и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зрението, на разширени вени и ставни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Бъдете особено внимателни при масажи, които могат да нанесат травми на вените. Денят не е добър за поставяне на татуировки, защото са възможни усложнения.

Хранене и диета: Днес не пропускайте нито едно хранене, като включите и междухранения. Така ще държите организма в енергиен комфорт и ще подхранвате правилното функциониране на метаболизма. Мазнините са препоръчителни заради жлезите с вътрешна секреция. В ядките има достатъчно от тях, така че те са един прекрасен източник на мазнини и полезни вещества днес.

Грижа за дома и градината: Денят е прекрасен за посаждане на билки и подправки за домашно ползване.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, синьо, виолетово.

Номерология: Емоцията днес е водеща и тя ще има пагубни влияния върху всички нас. Овладеем ли я, ще си осигурим един безпроблемен и успешен ден. Не го ли сторим, предстоят ни разправии, ядове и кавги.

Основни звездни аспекти: Богат на аспекти ден, който предупреждава, но и предлага възможности. В четвъртък Луната преминава пред Венера. Имаме нужда да показваме чувствата си по нов начин. Аспектът засилва свободолюбието в любовта. В следобедните часове Луната и Марс са в тригон. Не е добра идея да пилеем енергията си напразно. Емоцията расте, приказваме много, но можем да не свършим и нищо. Луната и Сатурн са в квадратура. Нека преценяваме добре целите си и не се залавяме с непосилни дела. Внезапни пречки могат да възпрепятстват осъществяването на плановете ни.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Усмивката помага

Податливи сте на ласкателства и влияния отстрани. Не споделяйте идеите си, защото внезапно могат да бъдат откраднати и осъществени от други хора. На работното място не са изключени проблеми, които ще разрешите по-лесно, ако просто се усмихнете и бъдете позитивно настроени. Ядосването и скандалите няма да ви помогнат.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Бъдете със самочувствие

В добра кондиция сте, но не бива да се залавяте с нови дела днес. Четвъртък е прекрасен ден, ако ви предстоят рутинни ангажименти. Облечете се така, че да повдигнете личното си самочувствие. Възможно е да се срещнете с хора, които по всякакъв начин целят да ви поставят в неудобна ситуация.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Възход в любовта

Плановете на Близнаците няма да бъдат осъществени във вида, в който са ги направили. Все нещо ще се променя в последния момент, нещо ще трябва да се върши извънредно. Добрата новина е, че в любовта появата на нова фигура в живота ви ще постави началото на едни благоприятен и запомнящ се период.

РАК

(21.06 – 22.07)

Бъдете мнителни

Съветът при Раците е и днес да са мнителни към всички новости, на които стават свидетели. Възможно е да преживеят интересни срещи и да получат предложения. Редно е да подложат всяка дума на анализ и съмнение. В бизнеса не е добра идея, ако прибързват с вземането на решения, особено в следобедните часове.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Чувствате се недооценени

В четвъртък сте нервни и напрегнати. Оказва се, че полагате много усилия, но малко от тях биват забелязани навреме. Имате нужда от щедро насърчаване и потупване по рамото, но такова няма да получите днес. Избягвайте да влизате в пререкания с колегите си, защото това ще ви навлече много проблеми на главата.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Харесват ви

Благоприятни промени в семейството ще ви дадат криле да се справите със служебните си ангажименти в срок и по начин, който ще се хареса на ръководителите. Днес сте в добро настроение, отговорни и действащи. Не позволявайте на дребните детайли и подробности да се превърнат в основна пречка да вървите напред.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Обект на промени

Нервни и напрегнати ще бъдете в този ден. На моменти се чувствате объркани от всичките промени, случващи се около вас. Примирете се с основните, и без това няма какво друго да направите. Успокоението е ключът да превърнете деня си от драматичен в успешен и запомнящ се. В любовта не вземайте никакви решения.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вътрешно успокоение

Намирате се в един благоприятен етап, но въпреки това и днес няма да ви посъветвам да осъществявате замислени промени. Просто не им е дошъл моментът, а и няма да ви стигне времето, за да ги завършите в срок. Поработете малко повече върху вътрешното си психическо равновесие и емоционалната си устойчивост.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Добре си помислете

Не прекалявайте с финансовите си претенции в четвъртък. Денят предлага възможности, но те далеч не покриват критериите ви за заплащане и материален просперитет. Ето защо ще ги откажете. На път сте, повлияни от паричните си интереси, да се забъркате в общество, което не ви подхожда и ще се чувствате самотни в него.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Жертва на чужди желания

Няма как всичко да върви по вода в четвъртък. Възможно е да станете зависими от други хора и по този начин да загубите ценно време в чакане на потвърждения, наставления и изпълнявайки нечии други желания. Избягвайте да се ядосвате за глупости. Успокоението е ключът да се справите с противоречията днес.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Трябва да се владеете

Ядосани още от сутринта, мнозина Водолеи ще отидат с лошо настроение на работа и там ще продължат да се заяждат с колегите и ръководителите си. Несъмнено е, че ще намерят ответен удар отстрана на шефовете и ще бъдат поставени на мястото си. Всичко това може да се преодолее, но се иска себеовладяване и спокойствие.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Заздравете психиката си

От психическата ви устойчивост зависи днешният ден дали ще бъде успешен, или провален изцяло. Бързо сменяте настроенията си и по този начин отблъсквате хората от себе си. Предстоят моменти, в които трябва да покажете примирение с обстоятелствата. Добрата новина е, че с шефовете си ще бъдете в прекрасни взаимоотношения и там полето е чисто откъм проблеми.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени на дата, която ви предразполага към емоционалност, темперамент и импулсивност, вие сте типичните представители на знака Овен – първични, избухливи, сприхави и твърдоглави. Не само в любовта сте ревниви. Изпитвате ревност и към всички близки, към приятелите и към колегите си. Това е ваша отличителна черта, защото обичате да ви се обръща внимание. Симпатични сте, откровени и първични. Не обичате лъжата, но често вярвате на слухове, а така рушите хармонията, изградена между вас и вашите близки. Имайте повече доверие в тях.

След досадната емоционална година, от която излизате, сега ще навлезете в много дългоочаквана година на ново и успешно начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

Станислав Климентов

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891580
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930