Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 22:30 - Дневен хороскоп за 10 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 320 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прогноза за 10 февруари, понеделник

Преминава от Близнаци в Рак в 8.32 часа.
Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 14.05 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит, стомашно-чревни заболявания.

Красота и външен вид: Заради положението на Луната в Рак денят не е подходящ за подстригване на косите и за коламаска. Силовите масажи също са нежелани, както и пилингът на кожата, защото причинява обриви и зачервяване.

Хранене и диета: Днес Луната ни прави чревоугодници. Добре е да внимаваме с бялото брашно и захарта, които активират агресивно функцията на панкреаса. Диабетиците да спазват хранителен режим. Нека въглехидратите, които приемаме, да са под формата на пълнозърнести изделия и плодове, съдържащи фибри.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зелено, сребристо.

Грижа за дома и градината: Днес подредете дома си така, че да се чувствате комфортно в него. Полейте цветята и растенията обилно с вода, без да се притеснявате, че ще прекалите.

Номерологичен хороскоп: Денят носи заряд за активност и борбеност. Ще бъдем готови да действаме. Понякога ще сме прибързани, затова е хубаво първо да премисляме най-вече онова, което казваме. Иначе рискуваме да нараним някого безвъзвратно.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в знака на Рака. Прави ни чувствителни и сантиментални. Обръщаме огромно внимание на семейните ценности и взаимоотношенията в дома. В любовта чувствата са топли. Можем да си простим всичко. Сутринта въздейства аспектът между Луната и Марс, който се образува снощи късно. Ще обръщаме внимание на красивото около себе си и ще говорим по-скоро според чувствата си, отколкото според разума. В следобедните часове сме под въздействието на аспекта тригон между Луната и Меркурий. Умът ни ще бъде в добра кондиция и времето е благоприятно за интелектуална или умствена дейност. Вечерта Луната ще активира аспект с Нептун. Чувствителността ни се засилва, но ако сме заобиколено от обичани хора, ще се радваме на добри отношения, привързаност и любов.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

В добра кондиция

В понеделник се радвате на добра физическа координация и психическа кондиция. Предстои ви един ден, в който можете да постигнете част от набелязаните цели. Ако ви предстои подписване на договор, оставете си клауза за преподписване на същия след 1 март, за да си гарантирате сигурен успех за бъдещето.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Добри вести

Радостни вести ще променят плановете ви за цялата седмица още сутринта. Понеделник е един прекрасен ден и въпреки че ставате все по-чувствителни, ще го изживеете с много усмивка и добро настроение. Възможно е на работното място да сте център на вниманието. Внимавайте, какво говорите.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Хич не ви се работи

В понеделник Близнаците ще бъдат по-скоро лениви, отколкото активни. Ще им се стои вкъщи, но на този етап отпуската е почти невъзможна. Обърнете внимание на финансовите предложения, които получавате. Колкото и примамливи да са те, не всички ще са подходящи и не бива да ги приемате, без да ги премислите.

РАК

(21.06 – 22.07)

Ще преговаряте

Днес благоприятните контакти, които притежавате в тефтерчето с телефонни номера, могат да окажат доста мощно въздействие върху развитието ви за в бъдеще. Бъдете готови да проведете важни разговори, въпреки че емоционалната ви нагласа не е свързана с водене на преговори.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Работите на сила

Активността на Лъвовете в понеделник е престорена и в никакъв случай не произтича от техните искрени желания. Просто са накарани да действат и поради тази причина ще вършат работата си с нежелание и грешки. Нека се предпазват от здравословни смущения тази вечер и веднага да вземат лек, ако се почувстват зле.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Щастлив ден

Поставени в центъра на хорското внимание, днес уменията и способностите ви ще бъдат забелязани. Въпреки това, все още е рано да се говори за големи промени, които да ви чакат в личен или професионален план. Понеделник е по-скоро щастлив ден, защото вдъхва надежда за нещо хубаво, което ще ви се случи до половин година.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Насилвате се да работите

Сутринта Везните ще бъдат затрупани от работа, която първо не е тяхна и второ нямат никакво желание да вършат точно сега. Добре е да я отхвърлят до обяд, защото в следобедните часове над тях започва да въздейства благотворен аспект и някои от зодията ще се сдобият с ново предложение.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Без заеми

Емоциите ви днес са в повече, но ги изразявате по различни начини. Ето какво прави комуникацията с вас изключително трудна и неприятна. Абсолютно нежелателно е да правите каквито и да е било промени във финансовото си състояние, да подписвате документи, свързани с пари или да теглите заеми както днес, така и утре.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Нужда от преоценка

Агресията, която проявявате днес, е най-неправилното средство да се защитите от нападките на хората. Важно е да останете насаме със себе си, да преоцените всичко, което ви се случва и да намерите изход от ситуациите чрез здравия разум. Не вземайте никакви заеми, защото ще ги плащате дълго време след това.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Избухвате без причина

Нервността ви нараства въпреки благоприятното разположение на планетите спрямо вас. В делови план сте твърде избухливи. Желаете да наложите мнението си чрез агресия и безцеремонност. Няма как да се получи. В личен план ще бъдете готови да загърбите всичко градено до момента, примамени от едно ново начало.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Известие за пари

Активни и упорити, днес можете да работите доста усърдно и да постигнете всичко онова, което сте си наумили. Бъдете целенасочени в действията си. В ранния предиобед е възможно да ви известят за получаване на парична сума. След обедната почивка обърнете внимание на рутинните си ангажименти, които също трябва да бъдат свършени днес.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

В добро настроение

Понеделник носи оживление при Рибите. Те са в добро настроение и това ще им осигури възможност да разрешат всички лични и професионални проблеми с усмивка и лекота. Нека спазват благоразумния тон при разговори, защото съществува опасност в края на работния ден да развалят взаимоотношенията си с важен за тях човек.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте енергични и все за някъде бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и Егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Тази разпиляност, която пронизва и погубва вашия живот, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Навлизат в година на ново и успешно начало, което могат да положат само след като са сигурни и са си направили предварителни планове. Нека знаят, че с каквото се захванат тази година, ще го вършат през идните девет.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето заради вечното бързане, гонене на срокове и недостиг на време. Хранете се здравословно.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891592
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930