Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2013 22:36 - Дневен хороскоп за 8 август 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 287 Коментари: 0 Гласове:
1



 Луната преминава от Лъв в Дева в 06.56 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 07.59 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, стомаха, жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колити, гастрити и на проблеми с храносмилането. Добре се отразяват процедурите по лечение на костни заболявания.

Красота и външен вид: С първото поглеждане в огледалото си кажете, че харесвате външния си вид. Това ще ви зареди със самочувствие. Денят не е подходящ за подстригване на косите.

Хранене и диета: Ако сте били на лунна диета заради новолунието вчера, днес започнете да се захранвате с лека закуска и задължителни междухранения през час-два. Ефектът на отслабване ще е дълготраен, ако хапвате разумно. Днес е добре да направите варива от корноплодни зеленчуци. Витаминозна салата от моркови, цвекло и ябълка също е добър източник на витамини и екзотични вкусове.

Цветове, носещи късмет: Зелено, синьо, кафяво.

Номерологичен хороскоп: Внесете нова идея пред колегите, ръководството или в бизнеса си. Не се притеснявайте от първоначалните трудности. Денят е благоприятен и ако не се спрете заради мъничките пречки, ще ви поднесе успеха като награда.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не предприемайте нищо

В четвъртък ще бъдете достатъчно активни, но няма да свършите всичко в срок. Причината е, че се съмнявате във възможностите си и търсите начин да се подцените. Бъдете внимателни. Съществува голяма опасност да се въвлечете в различни измами, които в последствие да се окажат пагубни за вас и вашето семейство.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Ще си патите

Трудностите при Телците днес ще са породени не от странични фактори, а лично от самите представители на знака. Действат импулсивно и безразсъдно. В службата проявяват по-скоро лични чувства, отколкото професионални. Смесват любовта с работата, симпатиите с професионалните взаимоотношения. Ще си патят по тази линия.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Изчакайте малко

Днес, въпреки лабилното настроение, ще постигнете добри резултати и ще сте доволни от себе си. На работното място сте достатъчно педантични. Не ви достига обаче нужната квалификация, за да се заемете с желан проект. Все още не му е дошло времето, затова не бързайте. Очаква ви вест от приятел, която ще ви зарадва много.

РАК

(21.06 – 22.07)

Проблем с отношенията

Днес най-големите проблеми при Раците ще вървят по линията лични приятели – професионални партньори. И с двете страни трябва да сте деликатни. В приятелските среди ще сте прекалено избухливи и ревниви, като няма да съзнавате, кого наранявате. В отношенията с партньорите сте склонни да се жертвате и така ще бъдете използвани.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Бъдете мнителни

На първо четене денят е благоприятен и дори ви носи финансови придобивки, но не бъдете лековерни. Ако някой ви предложи пари на ръка, ще платите висока цена за тях във времето. на работното място се заемете с важните и неотложни задачи. Избягвайте да помагате на колегите си, защото вашите задължения ще изостанат страшно много.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Предпазвайте се

В четвъртък Девите ще бъдат добронамерени и прекалено доверчиви. Няма да им липсват мигове, в които ще се чувстват ухажвани и уважавани на работното място. Денят е много приятен, но гледайте да не се превръщате в център на вниманието, защото бързо ще ви заобиколят хора с лицемерни нагласи. В любовта ви чака хармония.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не дразнете колегите

Везните ще изживеят един тромав четвъртък и точно поради тази причина той ще им се струва труден. Просто се иска да не правите недообмислени крачки и да не прибързвате. На работното място избягвайте контактите с колегите, за да не нажежите допълнително обстановката. В личен план се радвате на стабилност и хармония.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Връщате се в училище

Четвъртък е щастлив ден за вас и ще ви върви също толкова много, колкото ви вървеше и в последните няколко дни. Избягвайте обаче да правите драстични промени, защото с тях застрашавате стабилността си. Днес обърнете повече внимание на личните си отговорности в службата, на рутинните задачи и на квалификацията си. Може да се наложи да учите.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Нужна ви е концентрация

Очаква ви активен ден, ако предстои да го изживеете на работното място. Налага се да се концентрирате върху много неща наведнъж. Групирайте по важност задачите си, за да не пропуснете някоя. В семейството назрява спор, който трябва да потушите още в зародиш. Отложите ли го, ще тръгнат интриги и сплетни, а после ще е вече късно.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Да ви завиди човек

В четвъртък ще бъдете доволни от труда си и от всичко, което сте постигнали до момента. Денят ви носи стабилност, приходи, признание и чест. Ще работите активно и ще заслужите всеки спечелен лев. Внимавайте при разговори с приятели и близки. Прекаленото впускане в подробности и прекомерното споделяне може да възбуди тяхната завист.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Пасивен ден

Очаква ви пасивен ден, който ще ви дойде много добре след цялото напрежение от тази седмица. За щастие, ще имате възможности да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или просто да вършите ангажиментите си малко по-бавно от обичайното. Днес това е позволено и дори желателно. В никакъв случай не говорете за пари.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Съвземете се

В четвъртък ви предстои ден, в който сами ще засилвате вътрешната си нервност, като си внушавате разни необичайни неща, търсите причина за кавги с колегите, или просто се оплаквате за щяло и нещяло. Съвземете се и не проваляйте работните часове в самосъжаление. Можете да положите усилия и да тръгнете напред.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Сами сте си избрали да се родите на 8 август. Това обаче не бива да ви ласкае, а напротив. Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Точно оттук идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото някои ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като даденост, като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват след като навършите 30-33-годишна възраст. Тогава ви е и времето за женитба, дом и деца. Ако тези неща не са дошли по-рано, не се отчайвайте. Предопределено ви е да ги постигнете в зряла възраст.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891526
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930