Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2013 07:04 - Седмичен хороскоп за периода 9 - 15 август 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Здраве: Днес и утре до 16.00 часа нежелани са операциите в областта на коремната област, стомашно-чревния тракт, жлъчката и жлъчния мехур. Утре след 16.00 часа, в неделя и в понеделник с усложнения ще протекат операциите на бъбреците, пикочния мехур, тънките черва. Във вторник и сряда нежелани са операциите в областта на половите органи, пикочния канал, отделителната система и носа. За четвъртък не насрочвайте планови операции.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си утре след 10.00 часа, във вторник след 13.15 часа и в четвъртък след 15.30 часа. Останалите дни и часове са неподходящи за подстригване. Седмицата е благоприятна за стабилизиращ и регенериращ масаж, но неблагоприятна за пилинг на кожата, възможно е зачервяване.

Хранене и диета: В събота и неделя намалете приема на течности, откажете се от диуретични вещества. Организмът задържа течности. Диета можете да стартирате днес. Денят за лунна диета през тази седмица е в сряда от 13.56 часа, когато настъпва фаза първа четвърт.

Грижа за дома и градината: В събота и неделя можете да засеете билки, да берете билки или да направите сушени билкови чайове за зимата. В сряда и четвъртък можете да полеете обилно цветята и растенията в градината. Ще абсорбират добре водата и минералните торове.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не поемайте рискове

На Овните им предстои една напрегната, но ползотворна седмица. Мнозина ще се изложат на риск, като някои ще искат да си сменят работата просто ей така, а други ще рискуват със сума пари. Подобни постъпки с нежелателна и ще доведат само до бъдещи проблеми в семейството и в бизнеса. Избягвайте разправиите, дори и да сте нервни. Днес работете здраво. В събота и неделя бъдете с близките си. Понеделник е добър делови ден. вторник и сряда са трудни, но след четвъртък всичко се оправя.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Семейни разпри

Предстои ви една малко по-напрегната седмица от август. Причината е натрупалата се работа, която трябва да свършите в срок. Напрежение, насъбрало се в семейството, също е повод за малко повече агресия и разправии. Въпреки това, ще запазите самообладание и ще постигнете професионалните си цели. Вкъщи бъдете по-меки. Не предприемайте финансови рискове, за да не си изпатите. Днес внимавайте с промените. В събота и неделя се погрижете за здравето си. Понеделник, вторник и сряда са активни дни. Четвъртък е тромав.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Замествате колегите

За Близнаците предстои една натоварена в службата седмица. Ако сте на работа, се подгответе да се заемете със задълженията и на почиващите си колеги. Колкото и да не ви се иска, трябва да го сторите. Промени, осъществени неотдавна на работното място, сега изискват да им обърнете внимание. Разчистете средата, в която живеете и се освободете от вредители. Ще имате възможност да го направите. Днес сте нервни, но уикендът ви носи щастие. Понеделник е благополучен. Вторник и сряда – доста активни, а четвъртък – успешен.

РАК

(21.06 – 22.07)

Подобрявате хармонията

Важно през тази седмица е да се предпазвате от поемане на финансов ангажимент, който в последствие няма да можете да изпълните. Избягвайте вземането на кредит, дори и да е за жилище или за ремонт вкъщи. Иначе, седмицата е благоприятна и ще ви донесе нужния успех. Дори и да почивате, ще се радвате на разбирателство, защото значително ще повишите хармонията около себе си. През уикенда бъдете със семейството, а във вторник и сряда се предпазвайте от бързи промени в настроението, които ще се отразят и на работата ви.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Ще успеете с подадена ръка

През тази седмица пред Лъвовете ще се разкрият нови възможности и шансове за просперитет. Това е седмица, в която най-накрая ще откриете и контактите, нужни ви за осъществяване на вече направени планове. Не пренебрегвайте семейството, защото точно близък приятел на вашето семейство ще е разковничето за успеха ви. Ще го познаете. Днес получавате пари. В събота и неделя излезте на среща с приятели и разпуснете напрежението. Понеделник, вторник и сряда са дни за размисъл. След това ви чакат промени.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Бъдете активни

За Девите предстои доста натоварена седмица, въпреки че точно сега те ще предпочетат да почиват или да се пуснат по течението. Ако обявят пасивност, вероятно ще пропуснат няколко добри шанса. Бъдат ли активни обаче, ги чака добро настроение. Ще са доволни от свършеното. Важно е да не дават никакви пари назаем и да не се замесват в спекулативни сделки, защото скоро ще бъдат разкрити. Днешният ден е нервен. Уикендът изисква да направите сметка на парите си за август. От работната седмица четвъртък е ден, в който не бива да сте прекалено активни.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Мамят ви с предложения

Изключително опасна седмица предстои за Везните, защото те са в подем, но действат така, сякаш не виждат трудностите пред себе си. Това може да ги повали на земята. През тази седмица не бива да приемат предложения, които им изглеждат прекалено хубави, за да са реалност. Защото наистина не са реални. Добре е да си знаят цената, но и да продават уменията си там, където си заслужава. Дори и да имат нови оферти, хубаво е да изчакат, преди да приемат. Неделя и понеделник са дните с особено внимание върху това предупреждение. В сряда не харчете много пари.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Утеха в книгите

Скорпионите ще се докажат като добри професионалисти и на работното място ще постигнат успехи дори и сезонът да е отпускарски. В личен план обаче мнозина са потиснати от определени внушени страхове. Някои ще бъдат бесни и от ревност. Дали е оправдана, или не – зависи от вас и от партньора ви. Някои ще са толкова напрегнати в любовта и в службата, че ще бягат от реалността, потапяйки се в книги или филми. Ако ви помага, няма нищо лошо. Днешният ден е прекрасен. Следва уикенд, в който сте потиснати. От новата седмица действайте след вторник. Тогава идват успехите.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Мислете два пъти

И през тази седмица ще апелирам да сте внимателни, когато ви правят предложения за нова работа и ви увещават с хубаво бъдеще. Мислете два пъти, преди да приемете. Прекрасно ще си изкарате седмицата, ако сте в отпуск и пътувате. Или ако сте на море. Дори и да сте на работа, осигурете си достатъчно мигове на релакс, разходки и почивка. Бъдете с близките и приятелите си. Направете промяна във външния си вид. Днешният ден е важен в службата. Уикендът е много ведър, не го прекарвайте вкъщи. От новата седмица вторник и сряда са трудни дни. Другите са добри.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Добре свършена работа

Намирате се в завършващ цикъл и тази седмица ще постави завършека на един проект в службата. Няма от какво да се притеснявате – ще си получите и похвалата, и паричната награда за добре свършената работа. В службата всичко ще върви по вода, стига да не предприемате рискове и да вършите рутинните си ангажименти навреме. В личен план седмицата е заредена с положителна енергия. Този път и парите няма да ви свършат, така че имате повод за много радост. През работните дни се трудете усърдно, а през уикенда починете така, че да се заредите със сили.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Късмет в бизнеса

Водолеите ще изживеят една прекрасна седмица на делови подем. Чака ви просперитет в бизнеса, така че дори да сте на почивка, отделете си ден-два, в които да обърнете внимание на срещите, да осъществите контактите, да изговорите два-три телефонни разговора. Това ще ви осигури доходи за второто полугодие от 2013-а. Пътувайте през останалите дни и се радвайте на хубавото време. Сега и хармонията в семейството е далеч по-добра от друг път. Днес довършете някои служебни дела. През уикенда не оставайте вкъщи. Новата седмица ви носи успехи.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Успявате

И вие като Козирозите и Водолеите ще работите усърдно в почивния сезон, но пък за сметка на това ще се радвате на добри доходи и стабилност. Седмицата, която предстои, е благоприятна за финансите ви. Можете да спечелите пари от всяка дейност, с която се захванете. Не се колебайте, защото колебанието само ще ви носи загуба на време. В личен план ще сте доста нервни и е възможно да изкарвате напрежението си върху близките. И преди сте го правили. Днес сте в делови подем. През уикенда си починете психически. Новата седмица е заредена с енергия.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 9 август, сте чистосърдечни, обичливи и много откровени Лъвове. Често мисленето ви е закостеняло и не отговаря на темперамента, характерен за този знак. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Обичате да захванете нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Обичате да ревнувате, без да сте ревнувани. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30 годишна възраст, така че не губете търпение и чакайте своя звезден миг.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891513
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930