Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2013 22:00 - Дневен хороскоп за 7 август 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 312 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние, което настъпва в 00.50 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 1-и в 00.50 часа и от 1-и във 2-ри в 07.00 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърцето, сърдечно-съдовата система, слънчевия сплит. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, на проблеми с кръвообращението и на аритмии. Възможно е днес да не се чувстваме особено жизнени заради новолунието.

Красота и външен вид: Не подстригвайте косите си днес. Отложете масажите, защото организмът задържа течности и ще са болезнени. Денят не е добър за посещение на сауна заради функцията на сърцето.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за лунна диета. От тази сутрин в 00.50 часа до утре в същия час приемайте билкови чайове, мед и лимони, за да прочистите организма си от токсини и наслагвания. Ако няма да сте на диета, просто намалете приема на сол, ограничете проциите. Течности също не приемайте много, защото организмът задържа вода.

Цветове, носещи късмет: Охра, бежово.

Номерологичен хороскоп: Прекрасен ден, който ще ни покаже верните приятели, верните хора в обкръжението ни. Можем да си направим анализ на поведението на околните и да осъзнаем причината за някои пречки. Податливи сме на ласкателства.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Нови задачи

Срядата е благоприятна за Овните. Те са в състояние да свършат доста работа, но често ще проявяват различни слабости, дори ще мързелуват и поради тази причина ще прогонят добрите резултати от себе си. Нека се заловят за нови задачи, планувани наскоро. Не бива да се експериментира или да се действа на посоки. В личен план денят е напрегнат.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Действайте умерено

Намирате се в благоприятен етап, а днес със сигурност ще успеете, ако сте активни и поддържате еднакво темпо на работа през целия ден. Заради новолунието ще ви посъветвам да спазвате и физиологичните почивки, за да не си причините раздразнителност и главоболие. Радвате се на финансова стабилност. Внимавайте с новите приятели.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Привличате лоши контакти

В сряда забавете темпото, защото с прекалената си активност, отзивчивост и себераздаване рискувате да привлечете нови неудобни за вас контакти. На работното място денят изисква отговорно отношение. Ако чувствате, че не можете да се справите със задачите си, заемете се с онези, които не можете да отложите за утре или за друг ден.

РАК

(21.06 – 22.07)

Реформи

В сряда Раците ще работят активно, но все нещо няма да е свършено както трябва. Успокойте се, причината невинаги ще бъде във вас. Сега обърнете внимание на финансовата си стабилност и ако трябва да уговаряте договор за парична сума, бъдете нащрек, за да не ви измамят. В службата започват реформи, които ще ви се отразят в следващите месеци.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не вземайте решения

Очаква ви натоварен ден, в който ще проявявате с всичка сила цялата си чувствителност. Като цяло, емоцията е повече отколкото е позволено. Избягвайте да вземате решения и най-вече да давате отговори по наскоро отправени предложения. Мнозина от Лъвовете се чувстват безсилни и потиснати. Скоро този дискомфорт ще отшуми.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Подберете задачите

В сряда ще бъде добре, ако потърсите начин да се справите с постоянната си нервност и напрежението, което чувствате от няколко дни. В служебните дела изберете да се занимавате с онези, които в момента вършите с удоволствие и желание. В никакъв случай не се нагърбвайте с работа, само защото трябва да я свършите. Още повече ще засилите напрежението.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Ще сте доволни

Очаква ви щастлив ден, въпреки че не бива да планувате прекалено грандиозни неща за днес. В работата ще ви спори малко повече от вчера и вече ще можете да се заемете с някои ангажименти, които отлагахте от няколко дни насам. Добрата новина е, че наистина ще сте доволни от себе си. Подберете задачите така, че да ги свършите в срок.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Ще ви върви

Въпреки Скорпионите в сряда да се чувстват потиснати, недоспали и с нисък тонус, денят няма да е лош. Ще ги изненада с добро развитие, за което те положиха усилия преди седмици. Нека разчитат и на подкрепа отстрана на колегите. Когато вземат или обсъждат решение относно общи пари, нека са особено внимателни, за да не се въвлекат в измами.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Поемете отговорност

Предстои ви един изключително емоционален ден, в който сте на мнение, че всички около вас са длъжни да ви помагат и дори да вършат работата ви. В момента, в който ви оставят сами да се биете на работния фронт, ще ги обвинявате за неуспехите си. Поемете лична отговорност, ако не желаете днес да погубите всичко, което градихте няколко месеца.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Промени

Сряда ви носи промени, които в никакъв случай не са режисирани от вас. Просто ставате участници и трябва да реагирате адекватно. Избягвайте да противодействате на съдбата, защото сега е настъпил моментът да се адаптирате. Денят няма да е лек, ако предварително сте си начертали планове и инатливо се стремите да ги осъществите. Не и на всяка цена.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Успехи

Предстои ви много нервен ден, но самите вие ще останете учудени колко успешен е той. Сряда акцентира върху деловата ви дейност и контакта с административни органи, ако се занимавате с частен бизнес. В личните взаимоотношения ви чака напрежение, защото самите вие го създавате изкуствено. Съветвам ви вечерта да си легнете рано, защото ще се чувствате уморени.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Без слабости

На Рибите им предстои труден ден, защото са склонни да вярват по-скоро на утопични обещания, отколкото на реалността. Време е да се заемете сериозно със задачите си и да проявите лична отговорност, с която ще предизвикате късмета на своя страна. Проявявате ли слабости, ще се завъртите във водовъртеж от интриги, който ще въвлече и семейството ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Въпреки че сте Лъвове, вие сте хора, които, сгрешат ли, си дават сметка за своето прегрешение, но никога не си го признават гласно и не искат прошка за това. Трудно прекланяте глава, ала иначе сте справедливи и стриктни, но и прекалено взискателни към другите.  Идеални лекари стават от вас, защото ви е заложено по съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята горделивост, няма да имате равни!

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие!

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891502
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930