Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 20:04 - Дневен хороскоп за 6 август 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
2



Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 28-и в 29-и в 06.01 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са смущения с кръвното налягане. Избягвайте тежката физическа работа. Нежелани са операциите в областта на кръста, диафрагмата, сърдечния мускул. Добре ще протекат профилактиката на кръвното налягане и лечението на проблеми със сърцето.

Красота и външен вид: Целият ден не е подходящ за подстригване на косите. Избягвайте масажите, особено силовите, защото организмът задържа вода. Престоят в сауна е забранен заради функцията на сърцето.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на диета, която ще даде бързи резултати. Хапвайте повече плодове и задължително се хранете през два до три часа. Основните ястия е хубаво да са от свежи салати от зеленчуци, както и от белтъчини. Избягвайте хляба и тестеното.

Цветове, носещи късмет: Червено, жълто, огнено.

Номерологичен хороскоп: Днес проявяваме пасивно поведение и сме склонни да обвиняваме всички около себе си, че делата ни не вървят. Време е да се вгледаме в собственото си поведение и да намерим причината за грешките точно там. Денят може да е много благоприятен, ако не критикуваме постоянно.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Бъдете откровени

Във вторник ще бъдете емоционални и прекалено чувствителни, но въпреки това денят обещава да бъде благоприятен и успешен. Опитайте се да не пренебрегвате мнението на отсрещната страна, както и да не критикувате без причина. В личните взаимоотношения е добре да сте откровени, защото измамите ще бъдат разкрити след време.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не харчете прекалено

Днес Телците ще си дадат сметка за много неща в техния живота. Вторникът е емоционален и непредсказуем в някои направления. В службата се очакват новости. Подхождайте внимателно и с нужното търпение. В личен план ще се чувствате изпълнени с жизненост и сили, но ще харчите без мярка и това е основно предупреждение в хороскопа.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Колективни дейности

Във вторник настроението ви ще се подобрява, амбициите ви ще растат и желанието ви да побеждавате също ще става все по-голямо. Денят е благоприятен за действия и колективни дейности, въпреки че когато работите в екип, все ще имате чувството, че някой ви дърпа назад и ви бави. Съобразете се с обстановката. Денят носи начало.

РАК

(21.06 – 22.07)

Желание да учите

Във вторник за Раците е повече от важно да не дават пари на заем и да не искат такива, защото ще си навлекат множество бъдещи проблеми с парите, ако го направят. На работното място ще почувстват желание да учат и да се обучават в определено направление. Нека не изпускат шанса си и запишат курс за преквалификация.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Очаквайте предложение

Във вторник сте с твърди позиции, което е гаранция за успех в службата и в личен план. На работното място ще се срещнете с проблеми от финансов характер, с които ще се справите безупречно. Очаквайте предложение от висшестоящи хора, които от няколко седмици ви наблюдават, проучват и сега са готови с оферта за нова работа.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Емоция

Нервността при Девите днес ще доведе до няколко проблема, с които трудно ще се справят в последствие. Малцина са онези, които ще запазят самообладание. Най-много се дразнят от хора от близкото обкръжение и хора, които им пречат да постигнат целите си. Не приемайте никакви предложения, свързани с финансови обещания.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Грешките изплуват

След прибързаността, която проявявахте вчера и след поредицата от грешни решения, днес се налага да поспрете за миг и да се оставите на течението, за да изплуват грешките и в последствие да ги поправите. При мнозина това е равносилно на забавяне, защото са набрали скорост. По-добре си го позволете, докато не е станало късно.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Не допускайте недоброжелатели

Във Вторник Скорпионите са жертвоготовни, отговорни и много мили, което отново ги изправя пред риска да се обвържат с неподходящи познанства и в последствие да се окажат използвани. Добрата новина е, че днес се чувстват жизнени и ще се радват на всяка секунда живот. Черпите сили дори от слънчевата енергия, така че и излагането на слънце е полезно.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не говорете за пари

Във вторник сте хазартно настроени и това ще се отрази неблагоприятно на джоба ви, ако решите да инвестирате във всичко, което ви се струва доходоносно. Денят не е добър за смяна на работата, освен ако не е подсигурена добре – и във времето, и с финансите. В разговорите избягвайте да уговаряте точна сума пари.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Рутинен ден

Денят е рутинен за Козирозите и те ще се радват на подкрепата на деловите си партньори, ръководителите и съдружниците, но въпреки тази подкрепа не ги съветвам да предприемат важни действия. Инициативите днес са забранени, а разговорите трябва да се провеждат внимателно и поетапно. В личен план ги чакат добри мигове.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Нерви

Във вторник Водолеите са доста изнервени, въпреки че денят не е толкова натоварен и труден. Те чувстват психически потиснати и това ще се отрази на разговорите, на действията и на поведението им. По-добре да се заемат с рутинните си ангажименти. Не бива да дават обещания, защото ще се окаже в последствие, че не могат да ги изпълнят.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Успешен ден

Във вторник, нищо че сте напрегнати, нервни и често без настроение, ще изживеете един великолепен, активен и спорен ден. още сутринта набележете целите си, които да отхвърлите една по една. В личен план денят е малко по-напрегнат, защото сте се настроили да превземете цялото внимание в семейството и вкъщи. Това няма да се случи днес.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Като Лъвове, родени на 6-о число, вие сте честни и дружелюбни хора, точни, коректни и затова често сте предпочитана компания. Залагате на стабилния характер, който притежавате, и така вдъхва доверие у останалите. Притежавате чувство за хумор и умение да поемате отговорност. Грижите се за семейството си, защото то е най-важното в живота ви. Умеете да обичате и за това сте обичани. Имате усет към красивите неща и красивото е една от главните ви цели в живота. Факт е, че я постигате. Важно за вас е през първите 30 години от живота си да пътувате извън България, за да опознавате нови светове и чужди култури.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891746
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930