Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 14:15 - Годишен хороскоп - КОЗИРОГ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 7118 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013-а година за вас беше година на глобални промени. За мнозина тя донесе допълнителни занимания, доходи, но и ги лиши от много свободно време, на което те бяха свикнали.

2014-а ще бъде натоварена година, но в никакъв случай няма да е тежка. Тя изисква да живеете в крак с времето, да подобрите взаимоотношенията си и да сверите часовника си с изискванията, които имат ръководителите към вас на работното място.

За вас това е година, в която силно влияние ще имат Сатурн, Венера и Нептун. Сатурн е планетата-управител на вашия зодиакален знак. Тя винаги ви е помагала да бъдете дисциплинирани и стоически да понасяте и преодолявате трудностите, с които се сблъсквате. През тази година Сатурн ще се движи отново в Скорпион – едно прекрасно положение, което ви носи вдъхновение и сила. В негативен аспект нейното влияние ви прави малко по-себични от друг път, а през 2014-а година ще ви устреми към власт, лидерство и първенство във всичко. За съжаление, при мнозина цената да го постигнат ще бъде висока – налага се да принесат в жертва личния и любовния живот.

Венера ще ви помогне да редите живота си правилно. Тя изисква да дарявате любов, за да получавате такава. Да не нарушавате хармонията в семейството и в дома си, да уважавате красивото и чистото във взаимоотношенията. За съжаление, често Венера ще бъде причина да критикувате и унижавате своите близки. Ще го правите винаги, когато не сте успели да достигнете мечтания професионален връх и амбициите ви са се оказали по-високи от силите ви. Тогава ще сте раздразнителни, деспотични и безкомпромисни. Не очаквайте разбиране от хората, които ви обичат. Не очаквайте и те да останат до вас през цялата година, ако поведението ви е такова. Опитайте се да го коригирате своевременно.

Нептун е планетата, която управлява цялата 2014-а година. Тя изисква както от вас, така и от всички хора на тази планета, да бъдем добри, добродушни, обичливи. Да сме наясно какво представляваме. Ще се наложи да учите през новата 2014-а година. Не си мислете, че знаете всичко. Планирайте преквалификационен курс. Опитайте се да бъдете в час с всички новости в службата, особено през лятото. Само така ще задържите позициите си и ще продължите напред през есента. Не проявявайте мързел, колкото и да сте заети. Претупвате ли собственото си образование, ценз и квалификация, това означава, че сами прогонвате успеха от себе си в дългосрочен план.

За да не направите грешка, отложете подписването на договори, не сключвайте допълнителни споразумения, не правете големи крачки или промени в периодите, когато Меркурий е ретрограден. Така ще се предпазите от евентуални провали и лоши изходи. А той е ретрограден в периода 07.02.2014 г. – 28.02.2014 г., в периода 07.06.2014 г. – 01.07.2014 г. и в периода 05.10.2014 г. – 25.10.2014 г.

Януари

Януари е хубав месец, защото тук вие ще успеете да се отърсите от многото емоции, преживени по празниците. На работното място е добре да останете по-сдържани и да не предприемате никакви иновации. Финансовите документи преглеждайте по два пъти, за да не се окаже, че в последствие сте измамени по най-долнопробния начин. Важно е да си наложите и хранителна дисциплина, за да се отърсите от излишно поетата по време на Коледа и Нова година храна. Така ще си спестите храносмилателните проблеми по-нататък.

Февруари

През февруари вашето желание е нещата да се случват на всяка цена и безкомпромисно защитавате това свое мото. За жалост, Меркурий този месец е ретрограден и ви съветва да не прибързвате, а още по-малко да подписвате каквито и да е било договори или споразумения. Вършете работата, която се изисква от вас. Поемете ли още ангажименти, само ще си навлечете неприятности на главата, особено през втората част от февруари, когато могат да дойдат и финансовите санкции за ваша сметка. Внимавайте.

Март

През март развитието ви е гарантирано, но не правете прекалено големи стъпки, защото не сте сигурни дали зад ъгъла не дебне скрит врагът. Преимущество ви е търпението, с което разполагате и което през 2014-а година може да добие безрезервност. Възползвайте се от тази черта на характера ви. В личен план месец март е доста динамичен, но желанието ви да властвате в живота на другите хора – вашите близки, половинката и приятелите – се оказва основната спирачка те да ви имат пълно доверие.

Април

През по-голямата част от месец април не предприемайте нови действия, а поговорете с близките си и ги помолете за съвет. На работното място нещата вървят все така добре, но ако искате да ги подобрите още повече, се налага да потърсите и мнението на други хора. След 20-о число ще почувствате желание да повишите своята активност. Можете да приемете предложение за допълнителна работа или да подпишете допълнително споразумение за повишаване на заплатата на настоящата.

Май

Май е месецът, през който ще действате с ясната категоричност защо и как да направите нещата. Въпреки че винаги ще се появява едно досадно колебание дали да стартирате поредния проект, сложите ли старта, успехът ще бъде с вас. Заради пролетната умора ви съветвам да не прекалявате с извънредното работно време. Освен доходи са ви нужни и жизненост, и хармония в семейството. Преумората ще ви ограби тотално. Може би не си заслужава да се жертвате толкова много.

Юни

През юни ще бъдете в променливи настроения, а това определено ще бъде причина за повечето ви разправии вкъщи и в службата. Не прибързвайте и не се заемайте със задачи, които не можете да свършите в срок. Този срок означава рамките на деня, а не месеца. Винаги пресмятайте времето си – дали ви стига. Не закъснявайте. Може да осъществите пътуванията, ако предварително сте направили планове за тях. Избягвайте извънредните ситуации, защото те ще ви отнемат много нерви и усилия, за да ги решите.

Юли

Ако сте били достатъчно благоразумни през месец юни, сега, през юли ще берете плодовете на труда си. Желаете да постигате целите си и педантично редите плановете си един след друг. През този месец на работното място ще успявате. Оглеждайте се обаче дали някой не ви крои шапката. Липсата на предпазливост е главната причина в края на юли да съжалявате, че сте се предоверили на точно един определен човек. Вие сами ще си направите сметката, кой е той.

Август

През август ще си патите за първи път през тази година от факта, че не се учите от грешките си. Все се хвърляте през глава в най-амбициозната цел и в никакъв случай не си давате сметка за усилията, които трябва да положите. Правите го винаги и затова успехите ви са все така изстрадани, придружени с много усилия. През август се отпуснете. Не вървете по тънката лайстна, но и също така не бива да се преуморявате само защото искате всичко на всяка цена и на момента.

Септември

Септември е месецът, през който ще успеете да се огледате и да отдъхнете след напрегнатото лято. Всъщност, и тук се очаква напрежение, но за щастие ще разполагате със сили и енергия, за да го разсеете още в зародиш. Този месец ви носи пари за добре свършената работа през месеците юли и август. Не се възгордявайте. За мнозина сега се открива нов професионален хоризонт. Можете да тръгнете само ако сте добре подготвени за него – става дума като квалификация и сили. Не се надценявайте. Скоро пак ще имате шанс за ново начало.

Октомври

През октомври ще бъдете безкомпромисни и страшно педантични на работното място, което всъщност е повод да останете без никакви сили за внимание към близките и семейството. Изводът е един – заради едното ще страда другото. Ретроградното движение на Меркурий през този месец предупреждава да не поставяте никакви начала. Времето се забавя, можете да си отдъхнете и да преподредите своите приоритети. Не бързайте за никъде, защото в бързината винаги ще изпускате нещо важно, за което трябва да се връщате след време.

Ноември

Прекрасен месец – за постигане на цели, за стабилизиране на семейните взаимоотношения и за една цялостна промяна. Мнозина от вас ще използват този месец, за да положат основите на едно дългоочаквано и в същия момент – дългосрочно начало. Избягвайте напрежението, като своевременно вършите задачите си и не натрупвате недовършена работа за утрешния ден. Добрите доходи, които са неизбежни, ще зарадват както вас, така и семейството ви. Ще можете да си позволите по-спокойно посрещане на идващите декемврийски празници.

Декември

През декември аз ще ви посъветвам да не прекалявате с активността, защото впускането в много задачи наведнъж ще навреди на психиката и тонуса ви. Вземайте си отпуск в работните съботи. Шестдневните служебни седмици няма да ви се отразят добре, а напротив – вместо да отхвърляте задачи, вие ще правите грешки. Планирайте ги в годишния си график с отпуските. Празниците изкарайте в приятна компания, а новата 2014-а година посрещнете вкъщи, а не на заведение. Пожелайте си нещо хубаво и постижимо за новата 2015-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891508
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930