Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2017 00:01 - Седмичен хороскоп - 14 – 20 юли 2017 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове:
2



 Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 14 – 20 юли

Здраве: Не се товарете с излишни негативни емоции през този период, защото неприятните чувства могат да ви донесат доста здравословни неразположения. Днес избягвайте употребата на алкохол. Ограничете приема на лекарства без причина. През уикенда е възможно обостряне на мигрена и силно главоболие, ако страдате от хронично такова. В понеделник и вторник пазете гърлото. В горещото време настинките от климатика дебнат в засада, както и проблемите със сливиците и гласните връзки заради студените напитки. В сряда и четвъртък общувайте с хора, с които нямате дразги. И най-малките скарвания могат да ви причинят емоционални рани и здравословни проблеми.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – от събота до четвъртък включително. Неблагоприятни дни: петък. Можете да боядисате косите си в понеделник, вторник. Масажи: Благоприятни дни за лечебни масажи: понеделник и вторник. В сряда и четвъртък можете да направите отпускащи и релаксиращи масажи за отнемане на умората и стреса. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни за поставянето на обеци. Избягвайте татуирането на тялото в петък. Сауна и парна баня: Избягвайте парната баня в сряда, четвъртък.

Хранене и диета: През тази седмица Луната е намаляваща и можете да стартирате своята диета или дългосрочен хранителен режим в събота или неделя. Отслабва се лесно, стига да спазвате хранителни принципи и да имате добри навици при приготвянето на ястията си. Не прекалявайте с количеството на порциите, пийте много вода и се наслаждавайте на всяка хапка, която поемате. Луната е с вас, ако искате да се вталите. Днес включете максимално количество зеленчуци в менюто си, както и овесени и пълнозърнести продукти. През уикенда наблягайте на плодовете и белтъчините. В понеделник и вторник сте чревоугодници и гладът е предизвикан главно в съзнанието, вместо в корема. Насладете се на храната, като приготвяте порциите така, че да са приятни за погледа. В сряда и четвъртък не се лишавайте от дневния прием на мазнини, защото тогава мазнините са полезни за функцията на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте риба, авокадо, сурови ядки, маслини и зехтин. Лунната диета тази седмица стартира в неделя точно в 22.25 часа с настъпване на фаза последна четвърт.  

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица се движи в Риби, Овен, Телец и Близнаци. Преоткрийте нещо ново в себе си, в своите най-дълбоки черти от характера. Извадете на показ нещо позитивно от своята същност. Направете добро и то ще ви се върне неколкократно. Да внимават всички, родени в Риби, Овен, Телец и Близнаци. За тях тази седмица предстои да е важна.  В понеделник Венера и Нептун са в квадратура. Вникнете надълбоко в своите скрити чувства и преодолейте негативните емоции. Бъдете искрени поне със себе си, за да овладеете слабостите си. Аспектът изисква да дарявате любов, а не безнадеждно да се стремите някой да ви даде такава. Избягвайте ревността. В сряда Меркурий и Сатурн са в тригон. Хармоничният аспект ще ви помогне със здрав разсъдък да опитомите страстите в себе си и да извадите на преден план положителни качества от своя характер. Денят е добър за делови срещи и дейности в частния бизнес. За учене и проучване в различни области от живота. Като цяло, през тази седмица предстои да опознаете своите собствени негативи и позитиви. Можете да коригирате онези черти, които не ви правят щастливи, както и да подчертаете положителното в себе си.

 

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Никому нито дума

През тази седмица е важно да разчитате единствено и само на себе си и да не допускате никого прекалено близко до вас. Вероятно ще се натъкнете на лоши съветници, чието желание е да ви объркат и всеят хаос в живота ви. Нуждаете се от спокойствие и уединение. Заложете на интелектуалните си заложби и отминете с лека ръка злите езици, одумващи какво ли не от вашето битие. Направете нужните за себе си промени, разместете някои пластове в ежедневието си. Но отново – не споделяйте на никого за това, което сте си наумили.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не давайте пари назаем

Очаква ви напрегната седмица. Не всичко във финансов аспект върви така, както сте си го намислили предварително. Сега не е най-подходящият момент да правите капиталовложения и покупки. Бъдете консервативни и избягвайте подписванията на договори. Някой ще се опита да ви измами и въвлече в интрига в личния живот. Не давайте пари назаем и не търсете заеми от чужди хора. Дръжте бъдещите си планове в тайна, за да не се намерят хора-завистници, които да поставят черна котка на пътя ви.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Причината се крие назад във времето

За вас предстои разнообразна седмица. От една страна, удовлетворени сте от някои развития в живота си. Има факти, които се случиха във ваш интерес и сега е време да празнувате победа по този повод. Емоционалното ви състояние обаче е доста уязвимо и често изпадате в противоречиви настроения. Хората около вас не могат да ви познаят и на моменти се плашат от поведението ви. Укротете топката. Имате нужда от спокойствие и малко повече време за анализ. Върнете се назад в месеците и осъзнайте причините в момента да се чувствате по този начин.

РАК

(21.06 – 22.07)

Търсете вътрешния мир

През тази седмица е много важно да се справите с вашите вътрешни емоционални неразположения. Погрижете се за вътрешния си мир и овладейте излишните страсти. Можете да омекотите нервите чрез посещение на йога, медитация или групови спортни занимания. Намерете си хоби, което да убива част от свободното ви време. В работната сфера се реализирате прекрасно. Седмицата е благодатна за начинания и ви помага да повишите доходите си чрез екипна работа с колегите.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Говорят по ваш адрес

За вас следва интересна седмица. Натъквате се на различни неприятни слухове, които чувате за себе си от хора, които дори не познавате. Въвлечени сте в интриги, засягащи вашия личен живот, сферата на любовта и половинката. Спрете всичкото това нещо още в зародиш. Не се притеснявайте да се опълчите срещу онези, които плетат примки. Справедливостта е на ваша страна и тя ще се възцари, ако вие я предизвикате.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Премълчавайте си

През тази седмица би следвало да сте по-внимателни и деликатни. Около вас обстоятелствата не са подходящи да стартирате проблеми, спорове и неприятни ситуации. Търсите и се заяждате в службата с колеги, партньори. Дори с шефовете сте на нож, защото вие имате едно мнение, а те – друго. Да сте на различни полюси е съвсем естествено състояние, но да защитавате толкова ревностно своята гледна точка сега не е особено благодатно за вас. премълчавайте си, за да не влезете в излишни драми.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Уредете живота си

Тази седмица изисква от вас да запазите самообладание и да обърнете по-голямо внимание на вътрешния си мир и усещане за личен комфорт. Нещо все ви дразни. Нещо все не е наред ту в личния ви живот, ту в професионалния. Сега можете да спрете темпото и да се огледате. Какво ви дразни? Как можете да го елиминирате? Замислете се над тези въпроси и действайте по разрешаването на проблема. Тази седмица иска да ви види дейни и готови да разчупите леда, за да направите живота си по-комфортен и приятен.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вземате решения

Чувствате се потиснати от различни обстоятелства. Желаете да направите промени в живота си, но нещо все ви пречи. При едни е финансов недостиг, за да направят първа крачка към начинание. При други е липсата на подкрепа от половинката, при трети е ревността, която ви е обсебила и не ви позволява да говорите нормално с хората около себе си. Решете проблемите си и не позволявайте на обстоятелствата да застават на пътя ви. Имате нужда да останете насаме и да вземете реални решения за своето близко бъдеще.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Драма в личния живот

За вас периодът стартира с известни проблеми в личен план. Казани накриво думи, разбушувала се ревност или просто временно отчуждение са причините да се чувствате несигурни във връзката си. Не търсете утеха в извънбрачни авантюри, а намерете пътя към изясняване на проблемите. Това ще ви спести доста драматични развръзки. В сферата на бизнеса и работата нещата вървят прекрасно, защото ви очакват доста срещи през деловата седмица и една напълно завършена сделка. Необвързаните нека не търсят мечтания партньор точно сега.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Внимавайте с приятелите

Не е изключено в началото на периода да бъдете въвлечени в интрига, без самите вие да сте допускали, че можете да се озовете в такава ситуация. В забързаното ежедневие не забелязвате, колко лесно избухвате и кого допускате до себе си. Сега именно приятели, които са ви станали уж много близки, са в основата на проблемите ви в личен план. Решете тези недоразумения в зародиш и не позволявайте да влияят зле на хармонията във взаимоотношенията ви с половинката.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Плащате си за стари грешки

За вас тази седмица е особено напрегната заради проблеми във финансов план. Имате сериозни пропуски в документацията, която подготвяхте в последните месеци и това ще ви коства глоби и санкции. Подгответе се да заплатите за безотговорното си отношение към работата с лични средства. Но не се притеснявайте, колкото ще загубите, толкова и ще спечелите, защото още в началото на идната седмица се развиват тенденции и перспективи за нова работа, нова сделка. Нова врата се отваря пред вас и вие не бива да пропускате тази ситуация.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Владейте се

През тази седмица е нужно да поработите малко повече върху своите лични страсти и емоции. Да овладеете излишната енергия и да прогоните нервността, която все ви кара да избухвате или да заставате в отбранителна позиция спрямо най-близките си хора. Направете си вътрешния себеанализ и не обвинявайте все отсрещната страна. Сега тя не е виновна. Тенденциите в професионален план са отлични, стига да спазите изискването да се пречупите в личен аспект. Не го ли направите, излишните страсти ще съсипят добрите професионални перспективи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

14 юли. Вие сте променливи и вечно търсещи натури. Не обичате еднообразието, а по сърце ви е да пътувате и да откривате все нови и нови неща. Мнозина изглеждат дори повърхностни в очите на обществото, но това е вашият начин да живеете живота си. Абстрактното ви виждане се изразява и в работата ви, и в личния ви живот. За да се чувствате истински щастливи, трябва да си изберете такава работа, която да е изпълнена с предизвикателства, пътувания и отдаване в полза на обществото.

Годината, в която навлизате, ще постави някои трудности и перипетии на пътя ви. Целта е да реагирате адекватно, като ги отстраните максимално бързо. С две думи, очаква ви една по-тежка, но успешна година, през която ще се налага сами да се справяте с пречките пред себе си. За мнозина това ще е и рутинна на всичкото отгоре година, защото няма да предложи никакви нови начала или промени, а на тяхно място ще дойде рутинната ежедневна работа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

15 юли. Стабилни и надеждни, на вас може да се разчита във всяко едно отношение. В семейството сте верни, грижите се обичливо, но и ревниво за своите близки. Стремите се да ги предпазите от всяка трудност, от всеки капан в живота, но така не разбирате, че подрязвате крилата им и те не могат да полетят в живота. Това се отнася най-вече за децата ви. Освободете ги! Дайте им поле за самостоятелна изява. Нека те сами разтворят своите крила, за да полетят уверено към успеха.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо!

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

16 юли. Добродушни и отзивчиви, вие можете да прощавате и го правите във всяка секунда от своя живот. Интелектът ви е подчертан и сте в състояние да разговаряте на всякакви теми, а ако намерите хора с равен на вашия интелект, по-щастливи от вас няма. Важно изискване е отправила съдбата към рождената ви дата, а и към вас самите. Най-високото място, което можете да заемате в този живот, е второто. Задоволете се с него. Не сте родени, за да дърпате конците и вземате важни решения. С времето ще се убедите в казаното и ще разберете дълбокия му смисъл.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

Станислав Климентов

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891327
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930