Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 00:01 - Дневен хороскоп - 13.07.2017 г
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 172 Коментари: 0 Гласове:
0



 Дневен хороскоп

Прогноза за 13 юли, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и в 23.36 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, кожата, лимфната система. Вечерта не прекалявайте с престоя пред телевизионния и компютърния екран до късно, ако искате да спите спокойно. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Заради престоя на Луната в Риби денят не е подходящ за подстригване на косите, механична и топлинна епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Пилингът и всякакви масажи, свързани с премахване на мъртви клетки от кожата ще доведат до силно зачервяване и възпаление на кожата. Добре се повлияваме от всякакви водни процедури и престой в топла минерална вода.

Хранене и диета: Внимавайте с количеството на храната днес. Организмът се запасява с енергия и усвоява напълно всяка калория, която приемем, като излишните ги складира в мастни депа. Полезни са въглехидратите, но под формата на фруктоза чрез плодовете или на пълнозърнести изделия.

Цветове, носещи късмет: Сиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 10.07 часа.

Номерология: Денят поставя бариери и ни изправя пред залостени врати. Едва ли ще намерим решение на проблемите си тъкмо днес. Не се отчайвайте, ако не всичко върви по вода, скоро ще потръгне. Още утре ни чакат по-добри възможности.

Звездни аспекти за деня: Отдайте деня на дела, които не ви товарят. Запазете вътрешната хармония и равновесие. Избягвайте излишните спорове. Днес Луната е в Риби и засилва нашата емоционална чувствителност. Конфликтният й аспект с Венера допринася за драматичните развръзки, ако има спречквания и кавги. В любовта се поражда недоверие и силна ревност. Успокойте топката и давайте по-лежерно.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Излишно напрежение

В четвъртък опитвате да прикриете лошото си настроение, но някак си нещата не ви се получават. Избухвате още от сутринта. Нуждаете се от спокойствие, да бъдете оставени намира и в тишина. Няма да ви се получи. Днес различни хора ви безпокоят с проблемите си, а това товари вашата психика и генерира излишно напрежение.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не рискувайте

Редно е днес да бъдете предпазливи по отношение на капиталовложенията. Вероятно някой ще ви размъти бистрия ум и ще ви предложи нещо, което изглежда доста привлекателно. Ако е инвестиция, откажете още в началото, защото не си струва да рискувате в ден като този. Избягвайте междуличностните спорове.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Познайте двуличниците

В служебните среди се дръжте естествено, но без да се предоверявате излишно на хората около себе си. Днешният ден изисква да преценявате реално поведението на хората около вас. Вероятно ще се намерят двуличници, които искат да ви привлекат на своя страна в едно не особено благоприятно за вас начинание. Отваряйте си очите.

РАК

(21.06 – 22.07)

Среща с опоненти

Днес сте запленени от нови идеи. Инициатори сте на събитие, което да привлече доста подражатели на ваша страна. Искате да общувате с нови хора, да влезете в нови запознанства. Нервността ви обаче си личи от километри. Успокойте топката. Днес избягвайте излишните кавги. Ще намерите доста опоненти и хора, които стоят срещу това, което искате да направите.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Бъдете внимателни

Предстои ви доста нервен ден. Вие сте активни, дейни и упорити хора. За съжаление, днес срещате пречки във всичко, с което се заемете. Доверете се на съдбата, която в този миг ви възпира, за да ви предпази от грешки. Избягвайте всякакви капиталовложения, колкото и да ви обещават голяма доходност в бъдеще.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Безсмислена кауза

Очаква ви напрегнат в деловата област ден. Днес усещате отдалече измамите, които се осъществяват около вас. Постоянно се натъквате на стари грешки в документацията, изготвена от вас или от вашите колеги. Нещата очевидно не са в ред и се втурвате да ги поправите. Може би ще си загубите времето. Някой нарочно е искал те да бъдат сгрешени.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Късате чужди нерви

Четвъртък предстои да бъде доста нервен и напрегнат ден. Още в сутрешните часове си търсите причина да развалите взаимоотношенията си с колегите на работното място. Капризи, претенции и излишни изказвания – това са способите, чрез които разкъсвате нервите на хората около вас. Не го правете, защото е във ваш ущърб.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Ревност

Днес настроението ви малко по малко се подобрява. Въпреки нервността, която е валидна не само за вас, а и за всички останали зодиакални знаци, денят няма да е лош. Очаква ви ведър четвъртък, защото се занимавате не с чуждите капризи, а със своите собствени дела. В любовта сте доста ревниви към този момент.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Ще намерите път

Днес е добра идея, ако се оставите на течението и не вървите срещу обстоятелствата около себе си. Просто се съобразете с тях. Имате нужда от спокойствие, за да уравновесите емоциите в себе си. Не подемайте нови инициативи. Поговорете с близките си, те ще ви помогнат да намерите път, ако се чувствате объркани.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Не спорете с колегите

В четвъртък изглежда, че сте забравили да свършите нещо в срок и сега трябва да се заемете спешно с него. Очаква ви натоварен ден, но за сметка на това ще бъдете доволни от себе си. Приемете гледната точка на колегите и продължете напред. Сега не е най-подходящият момент да спорите с тях или да им давате ненужни обяснения.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Пазете парите си

В четвъртък не всичко се развива така, както сте го планирали. Нещата вървят наопаки и това ви ядосва. Просто се съобразете с обстоятелствата. Не правете никакви капиталовложения. Избягвайте инвестициите и не давайте парите си за нещо, за което ви лъжат, че ще ви носи бъдеща доходност. Напротив, ще загубите.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Търсете баланса

Очаква ви натоварен откъм емоционална гледна точка ден. Днес Луната грее през вашия знак и подклажда страстите. От вас зависи дали те ще са позитивни, или негативни. Съветът ми е да търсите баланса. Не приемайте лично всяка приказка, изказана от хората около вас. Драматични развръзки в любовта правят деня ви изпълнен с напрежение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Не всичко при вас върви по мед и масло. И това никак не е случайно. Винаги ще се намери нещо, което да спре или обърне колата ви точно в последния момент. Трудностите и бариерите във вашия живот си имат скрит философски смисъл – да ви научат да се борите и живеете пълноценно; да не се отказвате лесно от първата пречка, а да сте последователни и упорити. Имате възможност да вървите с бързи темпове напред по пътя към своята реализация, да се качвате нагоре по стълбицата на йерархията, но само ако се съобразите с едно условие – да не слушате никой друг, освен себе си и вътрешния си глас.

Доста приятна година започва да тече за вас от днес. Тя ще бъде изпълнена с благоприятни контакти и развитие в сферите, които очаквате. Много положителна енергия и поводи за добро настроение ще изпълват дните ви. Радвайте се от сърце, защото наистина го заслужавате.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890409
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930