Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 14:30 - Годишен хороскоп - ВОДОЛЕЙ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 8565 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През 2013-а година вие се отпуснахте и критикувахте наред всички хора около себе си – с повод или без повод. До голяма степен това навреди на взаимоотношенията ви, защото не търсехте причина за грешките в себе си, а все в отсрещната страна. Иначе, годината ви донесе нови любови, слънчеви моменти и незабравими преживявания.

През 2014-а ще бъдете особено чувствителни хора. Често ще съпреживявате мъките на близките си, на приятелите си, а също така и на своите колеги. За вас през тази година с много любов ще греят четири небесни тела – Уран и Сатурн, вашите планети-управители, Луната и Нептун.

Уран през цялата 2014-а година ще се движи в знака на Овена и ще ви зарежда с иновационни идеи, желание за промени и новости в живота. Ще ви прави бунтари, но често ще губите преценката си за справедливост и бунтовете ви ще са обречени на неуспех. Ще си мислите, че правите уж добро, а то все ще излиза обратното. Затова много внимавайте, когато изричате мнението си. Все ще наранявате някого и все вие ще бъдете виновни за това, особено в периода 22.07 – 21.12, когато Уран е ретроградна по своята орбита.

Сатурн винаги е внасял дисциплина във вашия живот и през 2014-а година отново ще ви помага да бъдете изпълнителни и трудолюбиви. Този път ще го правите и с друга цел – за да покажете, че на вас може да се разчита. Нуждаете се от влиятелна подкрепа, за да се възкачите на още по-високо професионално стъпало и да станете ръководители – една от завидните ви цели през тази година. Внимавайте, защото гонейки тази висока цел вие можете да прибегнете към нечистоплътни начини да я осъществите и по този начин ще обърнете нещата вместо в своя полза, в своя вреда.

За да станете добри ръководители, професионалисти или собственици на фирми, трябва да сте предварително подготвени. За тази цел ще ви помогне Нептун. Той е отговорен за вашата квалификация през 2014-а година и точно поради тази причина още през март ще имате възможност да учите и да се обогатявате с нови знания, да запишете курс за преквалификация или да научите нов чужд език, който да ви е полезен в служебния път след това.

Луната е другото небесно тяло, което ще ви дарява енергия през 2014-а година. Ще бъдете чувствителни, романтични и емоционални. Не бива да позволявате емоцията обаче да заема връх и да мъти здравия разум, който е основна черта от характера ви. Внимавайте, ако сте семейни, защото ще имате чести разправии с половинката. Без да искате, ще попадате в ситуации, които да рушат доверието помежду ви.

Обръщам внимание на периодите, в които Меркурий ще бъде ретрограден - 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. През тези периоди в никакъв случай не подписвайте никакви договори – било делови, трудови, граждански и прочее. Избягвайте да поставяте нови начала и не правете драстични промени. Така ще си гарантирате успеха.

 

Януари

Първата половина от месец януари ще прекарате в ядове, защото все ще си внушавате, че някой стои срещу вас и ви пречи да осъществявате идеите и плановете си. Това обаче в никакъв случай не е така, но ще го осъзнаете чак след 13 януари, а промените, които желаете да направите в началото на новата година, можете да осъществите едва след 20 януари. Последната десетдневка на месеца за вас е позитивна и приятна, стига да не се срещате с хора, които ви дразнят и ядосват. Ще се ядосвате от душа заради тях.

Февруари

През първата половина от февруари забравете всякакви инициативи от финансов характер. Ако ви се предлага да подпишете договор, за да постъпите на нова работа, задължително трябва да го преподпишете през следващите шест месеца наново. След 15 февруари ще се чувствате великолепно, защото Меркурий се движи ретроградно във вашия знак и ви прави доста талантливи, иновативни, а в същото време – и педантични към всичко, което вършите. Резултатите от действията ви обаче няма да са светкавични.

Март

Използвайте времето до 17 март, за да направите важните промени в живота си, които започнахте да планирате през януари и февруари. Март също така е великолепен месец за стартиране на курс за преквалификация. Ще се наложи да минете обучение и ако го направите точно сега, това обучение ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. След 17-а дата ви предупреждавам да сте особено внимателни с харчовете си, защото невинаги ще си давате парите за нещо, което си заслужава.

Април

През април ще успявате на арената на живота, но трябва да сте особено внимателни с даването на обещания, а и с укорите, които непрестанно ще изказвате по адрес на своите близки, роднини и най-вече към колегите. Около 16-а дата напрежението ви е огромно и можете сами да се въвлечете в ненужен скандал, от който само вие ще излезете виновни лица. Бъдете внимателни, защото това ще коства имиджа ви, а оттам ще страдат и доходите ви. Вкъщи също не си позволявайте прекалена критичност.

Май

През първата десетдневка на месец май се обърнете назад и се извинете на всички, които по един или друг начин обидихте в предходните два до три месеца. Трудно преглъщате гордостта си, но сега се нуждаете да хармонизирате взаимоотношенията си. Сторите ли го, остатъкът от месеца ще бъде безпроблемен, защото ще можете да разчитате на сърдечната подкрепа на всички хора около себе си. В противен случай, дори най-близките могат да ви обърнат гръб и да попаднете в жестока изолация.

Юни

Юни ще бъде труден месец за вас. От една страна, ще си поставите високи цели и ще се сетите, че точно през този период от годината трябва да работите здраво и да постигате успехи. За съжаление, ретроградното движение на Меркурий от 7 до 30 юли е гарант, че няма да постигнете почти нищо, а усилията ви ще отидат на вятъра. Ето защо, четейки този текст, е хубаво да планирате през юни да се отдадете на рутината и да не експериментирате с нищо ново. В противен случай ще се обречете на пърлен провал, който можете да си спестите.

Юли

През по-голямата част от месец юли ще бъдете авантюристично настроени и това ще ви носи лоши дивиденти както за личния, така и за професионалния живот. В личен план сте разсеяни и така будите съмнение в половинката, че сте верни и предани. В служебен план целите ви са твърде високи и не подхождат за летен отпускарски месец, какъвто е юли. Стегнете идеите си, вземете плановете в ръце и се заемете с довършване на всичко онова, което не успяхте да свършите през месец май и юни. Новите задачи са забранени.

Август

Август е месец, през който ще бъдете особено раздразнителни и ще търсите причина за проблемите си във всички други, само не и в себе си. Анализирайте действията, които ви докараха до това състояние. Може би ще откриете много отговори на задаваните въпроси, ако се обърнете към деянията си през юли. Август е прекрасен месец, стига да си давате нужната почивка, за да не товарите излишно нервната си система, а и психиката. Спокойствието е от особено важно значение за личния и професионалния ви просперитет.

Септември

През септември можете да действате активно, стига преди това да сте си направили стриктен и добре изпипан план. Предстоят промени в доходите ви и от вас самите зависи дали те ще са в увеличение или намаление сравнено с настоящите. Активната работа, с която се заемате, разбира се изисква и активна почивка, за да можете да възстановите силите си за всеки следващ работен ден. Обръщайте внимание и на близките си, не бива да ги забравяте измежду многото си ангажименти, защото ще страдат мълчаливо.

Октомври

През октомври, заради ретроградното движение на планетата на ума и интелекта Меркурий, ви съветвам да отпуснете темпото и да се отдадете по-скоро на рутинните си ангажименти. До 10 октомври ще се случват дребни събития на работното място, върху които не сте в състояние да влияете, колкото и да се стремите. Оставете се на течението. След тази дата до 26 октомври събитията ще се пренесат и в личния ви живот. Съдбата сама пренарежда приоритетите ви, без ваше участие. Колкото и да се стремите, не можете да противодействате.

Ноември

Можете да отпуснете напрежението, защото ноември ще бъде доста по-успешен и благоприятен месец, сравнено с октомври. Вече не усещате влиянието на ретроградния Меркурий и можете да поемете управлението на собствения си живот. Важно е да отбележа, че през този месец можете да постигнете мечтани професионални резултати, стига да сте активни. Не залагайте на промените, а вървете по вече поетата посока, като увеличавате компетентността и активността, с която подхождате. Стъпили сте на правилната пътека, не се отклонявайте.

Декември

Декември е месец, който преминава бързо и неусетно, но вашата задача тази година е да насрочите най-важните си срещи, дела и действия за първата половина от месеца – до 15-о число. Тогава ще бъдете активни, а и Съдбата ще ви помага да попадате на точните хора в точното място. След тази дата обърнете повече внимание на приготовленията по празниците. Очаква ви една незабравима Коледа, ако я прекарате в най-близкото обкръжение. За Новата 2015-а година си пожелайте нещо хубаво в мига, когато часовниците покажат полунощ.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887569
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031