Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2014 08:24 - Дневен хороскоп за 27 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Прогноза за 27 февруари, четвъртък

Луната е в знака на Водолея.. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и в 05.26 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операции на вените, ставите, апендикса. Пазете зрението и ограничете психическото претоварване. Добре ще протекат профилактиката и лечението на зрението, разширени вени и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е добър за маникюр и педикюр. Можете да подстрижете косите си днес. Заради положението на Луната във Водолей растежът им максимално ще се забави. Обърнете внимание на външния си вид, за да общувате със самочувствие и увереност. Не правете масажи в областта на прасците.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, представете си го и ако не ви е по вкуса, въобще не го захващайте и не го слагайте на масата. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, ако си го позволите в много ограничено количество.

Цветове, носещи късмет: Жълто, синьо, червено.

Грижа за дома и градината: Днес можете да насадите или засеете билки, които да използвате през пролетта и лятото като подправки при готвене.

Номерологичен хороскоп: Емоционални сме днес. Чувствителността е завишена и тя ще е причината за повечето проблеми в общуването. Нека си наложим търпение, за да не се сблъскаме с трудности и проблеми. Добре е да не обвиняваме все другите за пречките пред нас. Осъзнаем ли причината защо са се явили, лесно ще ги преодолеем. В личен план денят съветва да запазим спокойствие.  

Звездни аспекти за деня: Луната е във Водолей и ни прави свободолюбиви, искрени и общителни. Въпреки че ще приказваме много, невинаги договорките и споразуменията, които постигаме, са правилни. Нека не подписваме договори. Луната и Уран са в секстил. Този аспект ще отключи творческото мислене при много хора. Ще ни хрумнат нестандартни, но продуктивни идеи. Можем спокойно да ги оставим за един по-късен етап. В службата темпото се забързва, плановете се променят. Не е време за почивка, а за активна работа.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Решете си проблемите

За да пожънете добри резултати, трябва да бъдете организирани. Вероятност за служебен проблем грози голяма част от представителите. Неотложното му решаване ще доведе до спокойствие и положителен развой. Отлагането само ще предизвика още повече нередности след това. Вие си направете сметка дали да отлагате.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Създавате хаос

Спонтанност, емоция и агресия на моментни са главните характеристики на четвъртък при представителите на Телец. Те са в добро настроение, но силно превъзбудени, а последното неминуемо може да се отрази върху взаимоотношенията. На работното място проблемите ще са главно от хаоса, който сами си предизвикват.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Постъпки за ново начало

Днес съдбата ще работи във ваша полза. Така лесно ще се справите с належащите задачи, а и ще се заемете с нещо по-дългосрочно. Това е ден на начало, обновление и промени при мнозина. Проявете активност, ангажираност и се интересувайте от новите неща в службата. Оставите ли се на течението, не ви чака нищо добро.

РАК

(21.06 – 22.07)

Нови контакти

Етап на възход е отличителната черта в хороскопа на Раците за последните няколко дни. Въпреки това обаче, не бива да забравят, че по пътя им дебнат опасности. Прекалено доверчиви станаха напоследък и ако проявяват повече мнителност, ще е за тяхно добро. Четвъртък е великолепен ден за разширяване кръгозора на контактите.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Спокойствието е вкъщи

Лъвовете ще са раздразнителни и разсеяни днес, а може би това ще са причините да допуснат някои грешки. Колегите ще искат да ги провокират с различни провокации и нападки. В личен план обаче нещата стоят по друг начин. Там се очаква спокойствие и затопляне на взаимоотношенията, характерно за края на работната седмица.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Работете с усмивка

Четвъртък ще бъде успешен във финансовата сфера при по-голямата част от представителите на знака Дева. Важно е да не си позволяват уговорката на прекалено смели условия по финансови сделки, за да не си довлекат загуби. Сега е по-добре да обърнат внимание на своите планове, на личния живот и семейния бюджет.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Успехът е близо до вас

Четвъртък ще бъде поредният силен ден за Везните. С лекота ще свършат всичко онова, което са си наумили. Грешката при тях идва от това, че се захващат с много неща наведнъж. По-добре е, ако хванат едно и го свършат умело. В семейството и любовта засега заемат лидерската позиция и желаят да бъдат слушани.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Без новости

Колкото и да искат, Скорпионите не трябва да се залавят с нищо ново днес. За тях моментът за новости не е настъпил, а е по-добре да се отдадат на старите си занимания и навици, също така – да анализират изминалите събития и да поправят някои допуснати грешки. Добри перспективи имат в личен план.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Забравете агресията

Стрелците се намират в много добър период и четвъртък без съмнение ще постави акцент върху техните обществени и социални контакти. Работното място няма да се размине без извънредни ситуации и трудности, но с малко повече спокойствие, постоянство и помощ от колегите всичко ще премине благополучно.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Дразните се за всичко

Доста емоционални ще бъдат Козирозите в началото на днешния ден. Всичко ще ги дразни и ще имат всякакви прищевки и оплаквания. Дори поведението им да е капризно, понякога е оправдано. Засега е важно да бъдат толерантни към останалите и да зачитат тяхното мнение, за да не си създадат врагове.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Отворете сетивата си

Вътрешното напрежение при Водолеите не е нещо ново и то идва още от миналата седмица. Едва ли днес ще бъде най-трудният им ден, но са склонни да си внушават, че някой им стои на пътя и им пречи. Нека преодолеят това чувство, за да видят, че този ден е хубав за тях. Ако отворят сетивата си, ще съзрат новите перспективи.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Благополучие

Чувствителни и жертвоготовни, Рибите днес ще се стремят към хармония и разбирателство. Хубавото е, че не чувстват напрежение, а когато не са напрегнати, могат да изтърпят всичко и да постигнат всичко. Благополучие е ключовата дума при тях за днешния ден. Нека му се радват.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на днешна дата, сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот.

Навлизате в емоционална и завършваща година, когато на първо място трябва да поставите своите недовършени дела. Докарайте ги до край. Сложете край и на някои стари връзки, останали във времето. Изчистете душите си от зли помисли, от лоши чувства и бъдете позитивни.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите и високо кръвно налягане.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891742
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930