Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 08:34 - Дневен хороскоп за 24 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1533 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 24 февруари, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 15.52 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 2.54 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До 16.00 часа нежелани са всички планови операции. Кръвосъсирването е бавно и раните ще заздравяват дълго време след това. Особено неблагоприятни са операциите в областта на вените и черния дроб. След 16.00 часа отложете операциите в областта на костите, ставите, ваденето на зъби. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с кръвоносната система, с черния дроб, на разширени вени, а след 16.00 часа благоприятно се повлияват процедурите по заздравяване на костите, лечението на зъбите и венците.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си днес след 16.00 часа. Денят е благоприятен за леки масажи с отпускащ и релаксиращ характер. Антицелулитните терапии ще предизвикат неочаквани реакции и странични ефекти. След 16.00 часа щадете кожата и носете материи, които не предизвикват алергии.

Хранене и диета: Днес можете да стартирате диета, която ще даде бързи и трайни резултати. Хапвайте на закуска и обяд белтъчини. Ограничете въглехидратите до филийка пълнозърнест хляб с всяко хранене. Вечерта млечните продукти са особено важни за балансираното и здравословно хранене. Организмът абсорбира добре Калция.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено, кафяво, черно.

Номерологичен хороскоп: Не бива да пропиляваме добрите възможности през този ден. При някои ще се разкрие шанс за стартиране на бизнес, при други – известие за започване на нова работа. Не забравяйте, че окончателното подписване на договорите и съпътстващите документи е хубаво да стане след 1 март. Днес гледайте на парите като на средство за живот, а не като на ценност. 

Звездни аспекти за деня: Луната преминава от Стрелец в Козирог. В часовете между 11.25 ч. и 15.50 ч. звездните енергии са в почивка. Не бива да се предприемат каквито и да е било действия. Занимавайте се само с рутинните си ангажименти и задачи. В часовете около обяд можем да излезем на разходка, да отидем на фитнес. Ще почувстваме прилив на физическа енергия, която е добре да изразходим. В противен случай може да се превърне в нервност и агресия. Моментът е подходящ за любовния живот, за опознаване при двойки, които току-що са стартирали връзката си. Ще говорим бързо, емоционално и е добре да премисляме всичко, което казваме.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Добри промени

Овните се намират в прекрасен ден, през който ще могат сами да реализират плановете си, без да чакат чужда помощ или одобрение от друга страна. На работното място предстоят благоприятни промени. При някои се очакват пари, а при други – предложение за нова позиция. Не пропускайте шансовете си и бъдете активни.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Събудете се с усмивка

И при вас се очакват финансови придобивки, но преди те да дойдат, ще трябва да се потрудите малко повече. Не забравяйте да стартирате деня си с усмивка и добро настроение. В противен случай ще преобърнете деня си така, че всички да ви обърнат гръб и да не реализирате нито една своя замислена инициатива.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Ще успеете

Използвайте енергията, която имате днес, за да постигнете набелязаните цели. Мнозина ще се разпилеят в различни посоки и по този начин рискуват да провалят благоприятния си ден. В любовта развитието няма да е толкова осезаемо, колкото на работното място. Там бъдете честни и ще видите, че ще успеете.

РАК

(21.06 – 22.07)

Напразни инициативи

Раците в понеделник бликат от енергия, но уви няма да успеят да я вложат в правилното направление. Това е причината за неуспехите им до късния следобед. Някои дори ще надскочат възможностите си. Добрата новина е, че след 16.00 часа идва шанс за благоприятна промяна, която ще се изрази най-вече в семейството.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не вземайте решения

В желанието си да наложите своето собствено и еднолично мнение невинаги осъзнавате чии чувства потъпквате и какво ще ви струва това след време. Бъдете малко по-разсъдливи. В службата се ограничете до вземането единствено на ежедневните решения и вършенето на рутинната си работа.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Действайте самостоятелно

В понеделник Девите са доста енергични, но невинаги ще успяват, защото стават зависими от хората, с които работят и с които вършат нещо общо. Може би този факт ще ги накара да потънат в разочарование и да погубят хубавите възможности, които денят им предоставя, ако действат самостоятелно.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Проблеми с парите

Финансовите проблеми се оказаха доста големи при Везните и в момента мнозина от представителите се ядосват за наскоро направени покупки и изхарчени не по предназначение пари. Вземете си поука. Понякога действате емоционално, а и не позволявате на никого да ви дава съвети.  

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Имате енергия

Сили и енергия не ви липсват, но много внимавайте в часовете от 11 ч. до 16 ч., когато около вас нещата няма да вървят. Просто избягвайте да предприемате действия тогава или да вършите важна работа. Рано сутринта работният ден ще започне с благоприятни промени и добри новини. Активизирайте се и действайте упорито до 11 ч.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Хармонизирайте взаимоотношенията

Добре е в понеделник да действате предимно по задачи, които ви харесват и които можете да вършите с желание. Само така ще подобрите настроението си, а и ще бъдете доволни от всичко, което създавате. В любовта имате възможност да хармонизирате взаимоотношенията си. Съветвам ви да го направите. Бъдете вие инициаторите.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Денят е благоприятен

В понеделник с много сила и мощ ще разрешите неуредиците на работното място още в ранните сутрешни часове. Доволни от себе си, около обяд ще се отдадете на рутинните си ангажименти и ще отметнете доста работа от тази, която не успяхте да свършите в последните няколко седмици. Денят е благоприятен, ще го изживеете с усмивка.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Не се притеснявайте

В службата ви предстоят рокади и раздвижвания. Съвсем нормално е да се почувствате неспокойни, въпреки че точно вие нямате повод за притеснения. Предстоят ви добри новини и прекрасни срещи с хора, които ще ви заредят с положителна енергия. Вечерта си легнете по-рано. Имате нужда от психическо разтоварване чрез сън.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Не се крийте

В понеделник Рибите са склонни да се скрият в някое самотно кътче и да пропуснат шансовете си в проява на пасивност и инат. Предстоят благоприятни промени, но за целта трябва да се изправите пред проблемите си и да ги решите навреме. По-лесно е да се скриете от тях и да чакате бурята да отмине, но това няма да ви донесе нищо добро.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на дата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, недопускащ някой да ви измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до дъното. То е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу.

Навлизате в година на стабилизация и любов. Това няма да е най-активната година от живота ви, но тя ще ви донесе много дивиденти, ако действате последователно, ритмично и ако си поставите реални за изпълнение цели в следващите години. Като цяло, предстои ви любов и идеален момент за сключване на брак.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, сливиците и гърлото. Предпазвайте се от грипни състояния.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
1



1. dohodat - Супер
24.02.2014 18:51
Мн позитивно за моята зодия :)))

www.dohodat.com
цитирай
2. borjanmljakov - Нищо от казаното за повечето зодии не е верно.
24.02.2014 22:16
За другите не знам, но авторът ми се струва шарлатанин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891731
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930