Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2013 20:00 - Дневен хороскоп за 25 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 526 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и в 23.05 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, ръцете, раменния пояс. Добре ще протекат профилактиката и лечението на белодробни заболявания. Прекрасно се повлияват процедурите за успокоение на нервната система.

Красота и външен вид: Отложете посещението при фризьора и при маникюриста. Денят е много благоприятен за масаж на всяка част от тялото. Можете да направите козметично почистване на кожата. Пилингът на кожата също се отразява доста добре.

Хранене и диета: Денят е подходящ за диети. Ако намалите приема на въглехидрати, на бяла захар и бяло брашно и увеличите разходките на чист въздух, ще се почувствате жизнени и бодри. Днес не пренебрегвайте мазнините в ястията си, както и суровите ядки, които са прекрасен източник на витамини и подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Номерологичен хороскоп: Няма как да не срещаме трудности през този ден. Те са породени от недовършени дела в миналото или от допускани, но непоправени грешки. На работното място можем да се справим прекрасно с рутинните си ангажименти.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Добри перспективи

Днес сте заредени с енергия и желание за работа. Още сутринта ще се сдобиете с оптимизъм, че ви предстоят благоприятни промени на работното място, които ще доведат и до подобрение на доходите ви. Разширете кръгозора от приятели и познати. С тях можете да си бъдете полезни в един по-късен етап от развитието на плановете ви.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Пари

Въпреки трудностите, които ви предстоят в сряда, ще бъдете бодри и изпълнени с енергия. Готови сте да проведете диалог с всички около себе си. Няма да решавате проблемите си чрез спор, а чрез хармония и съгласие. Ще се убедите, че денят е доста благоприятен, защото ви гарантира и финансови приходи в края.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Смели и категорични

Подгответе се да се превърнете в център на вниманието днес, независимо къде се изявявате и с кого се срещате. Заредете се с оптимизъм и смелост. В службата не бива да проявявате снизходителност. Ще решавате проблемите категорично и безпрекословно. Не позволявайте на никой да ви се бърка в работата.

РАК

(21.06 – 22.07)

Работите до късна доба

Раците в сряда ще бъдат особено целенасочени и последователни в делата, с които се заемат. Още сутринта са с ясната цел, какво точно искат да постигнат. Е, липсва им представата как ще го направят, но и тази подробност ще уредят в течение на деня. Вечерта мнозина ще работят до късно вечер. Нека семействата им не са сърдити.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Много доволни от себе си

Предстои ви един от най-приятните дни за тази седмица. Ако досега се трудехте усърдно и вървяхте по план, днес най-накрая ще разберете за първите резултати от труда си. Срядата ще ви позволи да се справите с дребните пречки по пътя си, както и да оправдаете мястото, което заемате на работното място. Очаквайте пари.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Дългосрочна инициатива

За Девите сряда е един прекрасен и благоприятен ден. Отново ще имат шанса да спечелят допълнителни доходи, с които да подкрепят финансовия бюджет вкъщи. Освен парите, тази сряда ще им донесе шансове да поемат една по-дългосрочна инициатива в службата, която ще им гарантира издигане до края на годината.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не отказвайте работа

В прекрасно настроение сте. Бъдете организирани и решителни, за да постигнете краткосрочните цели, които ще си поставите още днес. В службата ще бъдете оферирани за допълнителна работа или ангажимент. Приемете, защото парите ще си струват. Не отказвайте работа до късно вечерта. Ще получите приходи.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Денят е прекрасен

В сряда Скорпионите са в прекрасно настроени, с бистра концентрация и ясни цели. В службата мнозина ще са зарадвани от нови оферти и идеи, които ще могат да се реализират в рамките на пет-шест месеца. Това означава сигурна работа за този период от време. В личен план денят е прекрасен. Не правете грешката да си легнете рано.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Активизирайте се

В сряда проявете активност и лична отговорност във всяка една сфера от живота си. Заемете се сериозно с изостаналите ангажименти и се постарайте да ги свършите до обедната почивка. Денят е много благоприятен, но можете спокойно да го пропилеете заради нежелание за поемане на никаква отговорност. Сами ще сте си виновни за това.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Обмислете целите си

Днес сте активни, борбени и в добра форма. Още сутринта ще отметнете най-важните си ангажименти за деня и след това ще сте готови за творческата работа. Тя всъщност е най-важната за целия ви ден. Добре е да обмислите идеи за разширяване на бизнеса чрез нови партньорства и идеи. В личен план ще изживеете щастие и радости.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Организирайте се

Заради факта, че от началото на седмицата сте дезорганизирани и с нисък тонус, в сряда ще ви се струпа много работа на главата. Разполагате обаче с всички шансове да се справите подобаващо. Няма да ви липсва подкрепата от колегите, въпреки че с някои вчера успяхте да развалите взаимоотношенията си, защото им се бъркахте в работата.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Работете стегнато

Промени, раздвижвания, разместване на пластовете – това са основните акценти в хороскопа ви за днес. Избягвайте дългите и досадни разговори, освен ако не касаят пряко ангажиментите ви. Вечерта ще сте подложени на кръстосан разпит от половинката, защото няма как да не закъснеете и да не останете служебно в извънработно време.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 25 септември, сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото е черпан от богатия ви житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Притежавате много стар дух, преживял голям брой прераждания на нашата планета. Патили сте си доста през годините и сега имате за цел да се научите на предпазливост. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в по-трудна година, която има за цел да ви научи на упоритост, устойчивост и борбеност. Нуждаете се от подобно изпитание, за да станете силни и неотстъпчиви. Трудностите са, за да бъдат преодолявани.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов




Гласувай:
6



1. vesever - А, благодаря. Аз винаги съм много ...
24.09.2013 20:50
А, благодаря. Аз винаги съм много доволна от себе си, а за очакването на пари, очаквам ги, но дали утре ще дойдат...ако дойдат, ще повярвам в хороскопи :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891738
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930