Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 22:42 - Дневен хороскоп за 24 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Луната преминава от знака на Телеца в този на Близнаците в 10.34 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 21.19 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Обличайте се според сезона. Възможни са настинки, зачервено гърло, което бързо ще премине в кашлица и възпаление на дробовете. До 10.34 са нежелани плановите операции в областта на врата, гърлото, ларинкса, щитовидната жлеза, а след това – на белите дробове, ръцете, раменете. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на гърлото, възпаление на сливиците, на ангина /без вадене на сливиците/, на болести на белите дробове и нервите.

Красота и външен вид: След 10.34 часа можете да планирате масаж на цялото тяло, който ще се отрази прекрасно на тонуса и самочувствието. Денят е подходящ за подстригване, но неблагоприятен за направата на маникюр и педикюр. Лифтингът на кожата се отразява благотворно.

Хранене и диета: Луната е намаляваща. Отслабва се по-лесно и дълготрайно. Днес включете в менюто си сурови ядки, които подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Мазнините се преработват напълно от организма. Блокче шоколад ще ви донесе истинска наслада.

Цветове, носещи късмет: Червено, розово, оранжево, виолетово.

Номерологичен хороскоп: Днес лесно ще се сприятеляваме, ще говорим открито и без заобикалки. Денят е добър за срещи по бизнес и за обсъждане на бъдещи проекти. Скъперниците ще получат удар от съдбата под формата на загуба. Не бива да превръщаме парите в самоцел.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Примирете се с обстоятелствата

Във вторник се чувствате жизнерадостни и бодри, в добра кондиция и това ще се отрази благоприятно на всичко, с което се занимавате. Ако имате някакви вътрешни недоволства, те са породени от факта, че не всички обстоятелства на работа и в личен план са ви по вкуса. Примирете се. Денят е зареден с прекрасни енергии.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Тревожите се за другите

Общувайте с мярка, защото днес сте склонни да се обвързвате с тревогите и мъките на другите хора, а това допълнително и ненужно ще товари вашата психика. Опитайте се да се занимавате с неща, които са ви приятни. На работното място не бива да поемате ангажименти, ако не сте сигурни, че ще се справите с тях в нужния срок.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Не се надскачайте

Във вторник Близнаците ще бъдат опасно доверчиви и така могат сами да си докарат някои недоразумения в живота. На работното място активността ще дойде в следобедните часове. Преди това няма как да се справят подобаващо с важните ангажименти. Не бива да надскачат възможностите си и да поемат непосилни задачи.

РАК

(21.06 – 22.07)

Важен ден

Плановете на Раците за вторник са да се отдадат на лека работа, на ангажименти, които вършат с удоволствие и за удоволствие. Ще ги разочаровам, защото ги очаква един доста важен служебен ден. още сутринта се очертават някои срещи. Те са от голяма важност и не бива да ги отлагате за друг ден. Преценявайте силите си, когато поемате задачи.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Пред дилема сте

Във вторник следвайте план-графика си, който ви посъветвах да направите вчера за цялата си седмица. Сутринта ще сте изправени пред дилема на работното място. Мисля, че сега не е времето да я решавате окончателно. В следобедните часове някой ще се опита да ви поласкае и по този начин да спечели симпатиите ви. Бъдете нащрек.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Допълнителни доходи

Намирате се в прекрасно настроение, бодри и засмени още от сутринта. Вторник ще ви предложи шанс да подобрите доходите си чрез допълнителни ангажименти, нова работа или допълнителни задачи. Преценете обаче дали физически ще се справите и не се надценявайте. В любовта днешният ден ви дарява много положителна енергия.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Без обещания

И днес ще ви посъветвам да не се надценявате, особено при разговори по бизнес. Склонни сте да давате големи обещания, без да сте съвсем сигурни, че можете да ги изпълните. Вторник ви носи оживление и добри шансове в сферата на личния ви живот. Не идеализирайте половинката си, а я приемете с нейните плюсове и минуси.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Любовна криза

Вторник ще им спори на Скорпионите в служебен план, но в личния живот точно сега се заражда интрига, която може да се окаже нездравословна за постоянната им връзка. Силно привлечени сте от противоположния пол и сте склонни дори да загубите интерес към сегашния си партньор. Разбира се, явлението е временно, но достатъчно сериозно, за да развали връзката ви.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Емоцията ви е в повече

Въпреки благоприятните аспекти днес, денят няма да е от най-хармоничните при Стрелците. Представителите на този знак се събуждат в еуфорично настроение, което ще продължи почти през целия вторник. Ще бъдете разсеяни, възможно е да стартирате няколко неща наведнъж, след което да ги оставите недовършени всичките.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Тачат ви

Във вторник Козирозите ще бъдат особено търсени в службата. Те вече доказаха своята сериозност и спечелиха доверието на ръководството и колегите. Днес могат да уговорят финансови условия по трудовия си договор. Ако разговорите са с бизнеспартньори, също се очаква успех. Единствено вкъщи се очаква напрежение, но това не е фатално.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Правите непискано добро

Водени от желанието си да бъдат полезни на другите мнозина от Водолеите ще направят непожелано добро и ще си понесат последствията незабавно. Силата им днес е в хармонизирането на техния вътрешен свят, в балансиране на взаимоотношенията в любовта и семейството. Не бива да са прекалено активни в служебния живот.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Приток на сили

Днес трудностите са за ваше добро и затова е нужно самостоятелно да ги отстранявате и да вървите напред. В личен план ви очаква един доста ведър и благоприятен ден. Чувствате прилив на жизнена енергия. В службата не се обвързвайте с договори и споразумения. Вторник е особено неблагоприятен за разискване на финансови въпроси.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Отговорни, стабилни, честни и работливи, вие сте хората, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър  и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте!

Навлизате в година, която подсилва възможностите да общувате и да срещате нови хора в живота си. Сега е времето да отворите сърцата и да смените средата, в която движите и живеете. В сравнение с изминалите девет години, следващата ще бъде най-позитивната и незабравимата. Изживейте я с удоволствие!

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891659
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930