Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2013 08:14 - Дневен хороскоп за 18 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 396 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Луната е в Риби . Фаза – пълнолуние. Лунният ден пеминава от 13-и в 14-и в 18.10 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на лимфните възли, стъпалата на краката, глезените. Добре ще протекат профилактиката и лечението колити, стомашно-чревни проблеми. Намалете приема на течности.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите. Отложете ходенето на маникюр и педикюр. Неподходящи са и кола-маската – кожата ще бъде раздразнена. Не правете пилинг на кожата, особено на лицето.

Хранене и диета: Днес намалете приема на течности, защото организмът задържа вода. Хапвайте по малко и на често. Пълозърнестите храни се преработват най-лесно от организма. Планирайте зърнена диета.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, бежово, бяло, светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията обилно с вода. Номерологичен хороскоп: Днешният ден е подвластен Любовта и ако струим любов, ако вършим всичко с обич, ще ни спори и ще намерим своето място под небето. Не бива да сме егоисти. Колкото искаме да получим, два пъти повече трябва да дадем преди това.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Продължавайте все така

Сряда гарантира успеха при онези Овни, които ще действат настъпателно и уверено. Концентрирайте усилията си в правилната посока и не се разпилявайте. При някои се очаква разрешаване на финансов въпрос. Не се притеснявайте, ще бъде във ваша полза. При други щедростта ще бъде причина да направят прибързано дарение на пари.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Важен ден

В сряда поддържайте темпото и бъдете уверени в успеха си. Предстои ви един изключително благоприятен ден, в който ще имате късмет, а и ще попадате на верните хора, за да постигате целите си. Благоприятни са сферите на деловите контакти, частния бизнес, а при някои едно пътуване ще се окаже от решаваща роля за живота им.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Действайте напред

И вие преживявате един бурен и богат на успехи период, но сами сте способни да го съсипете с прекалената си взискателност. В момента не вярвате в силите си на работното място, но разполагате с пълен арсенал от възможности да постигнете всички цели. Бъдете активни, с колегите и ръководството се разбирате великолепно.

РАК

(21.06 – 22.07)

Срядата е благоприятна

Изнервени заради конфликтите, в които попаднахте вчера, днес ще бъдете по-тихи от тревата и ще постъпвате предпазливо към всяко ново запознанство. А познанства няма да ви липсват, защото денят е богат на контакти. Още сутринта ще се убедите, че срядата няма нищо общо с предходните два дни. Тя е далеч по-успешна и жизнерадостна.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Приходи

В сряда ще бъдете особено активни и ще постигнете добри резултати. Още сутринта ще се заемете с онези задачи, които не търпят отлагане. Приятни или неприятни, ще ги свършите подобаващо и това ще ви направи особено доволни от себе си. Очаквайте признания отстрана на шефовете. Поощренията под финансова форма няма да закъснеят.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Ще имате успех

В сряда, въпреки вътрешното напрежение, което няма да стихне, ще постигате много и разнообразни успехи. В делово отношение денят е доста благоприятен. Можете да осъществите важни разговори по бизнес. В личен план денят обещава раздвижване. Още в следобедните часове ще се подобри настроението ви. Бъдете уверени в себе си.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Работете активно

Сряда обещава стабилност при Везните. Още сутринта те ще се събудят в добро настроение. Добре е да са активни още в ранните часове. Денят е важен за всички. Безработните ще имат възможност да намерят работа. Работещите ще постигнат добри резултати и скоро ще бъдат повишени или предпазени от уволнение, ако предстои такова.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Представяте се перфектно

Промени, добро настроение и движение напред – това са основните опорни точки в хороскопа на Скорпионите за сряда. Предстои им един доста раздвижен и ползотворен ден. Мнозина ще постигнат добри резултати на път. Други ще представят възможностите и талантите си пред много хора. В любовта също предстои оживление.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Промяна

В сряда ще се чувствате прекрасно. Заемете се с рутинните си ангажименти или с належащите за днес задачи. Отхвърлете ги до обяд, а след това ще се любувате на добрите резултати, които сте постигнали. В любовта и личния живот денят също е много позитивен. Предстои ви една промяна, която ще преобърне ежедневието ви в най-положителен аспект.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Успешни срещи

Насрочете важните си делови разговори за сряда. Денят е добър и за подписване на договори. Днес предстои да осъществите много ползотворни контакти в професионален план. Говорете открито и поставяйте условията си смело. Във финансов план ще настъпи стабилизация. При много Козирози днес се очакват приходи или известие за пари.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Едно важно разместване

В сряда Водолеите ще осъществят една промяна на работното място. Дори и да е малка, незабележима, ще ги облагороди и ще ги накара в следващите дни да се чувстват далеч по-комфортно от сега. Може да разместят бюрото си, да сложат монитора си в другия край на работната си маса. Важно е да има някакво раздвижване. Направете го.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Успокоявате се

И сряда няма да отстъпи по успешност на предходните два дни при Рибите. Те се намират в доста благоприятен етап и днес ще постигнат успехи в която и сфера да се изявяват. Добрата новина е, че наред с подема ще почувстват и спокойствие. Успокоението ще се отрази на настроението им и на взаимоотношенията в семейството.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Годината, която следва за вас от днес до рождения ви ден през 2013-а, е година на стабилност, ритмичност в живота и едно цялостно удовлетворение. Трябва да знаете, че ви чакат хубави неща, най-вече в любовта и семейния живот.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката и като цяло – с горните дихателни пътища.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



1. rubsy - Като прочетох "зърнена ди...
18.09.2013 17:20
Като прочетох "зърнена диета" и се сетих за един виц;))
Двама приятели се срещат и единия разказва на другия:
-Брат от няколко дни съм на зърнена диета!
-Каква е тая зърнена диета?
-Ами ядеш всичко,което зърнеш.
цитирай
2. horoskopche - Ха-ха
18.09.2013 19:58
Повярвай ми, и аз пишейки преди седмица днешния си хороскоп, се сетих точно за това :) Но бях забравил точно в кой ден употребих този израз :)

Благодаря ти, че ми го напомни :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891646
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930