Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 12:30 - Годишен хороскоп - БЛИЗНАЦИ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 6042 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013-а година за вас беше период, в който можехте да наложите контрол над всяка своя житейска сфера. Дали и доколко сте го направили, можете сами да си отговорите, но това беше важна година, която ви подготвя за идните две – 2014-а и 2015-а.

През 2014-а в никакъв случай няма да ви е трудно, а напротив. Вие ще се чувствате в свои води, защото това за вас е година на общуването, срещите, разделите и пренареждането на контактите във вашия живот.

Основни действащи планети в годишния ви хороскоп са Нептун, Меркруий и Юпитер. Те на свой ред образуват един философски триъгълник, който ще ви погълне изцяло. Нептун ще изиска от вас да отворите сърцето и интуицията си, да вярвате малко повече на вътрешния си глас и да се учите от грешките си. Меркурий ще ви помогне да общувате с лекота и да организирате всеки един ден от тази година рационално. Юпитер ще ви вдъхва оптимизъм дори тогава, когато всички ви корят.

Използвайте месеците до юли включително за да преобърнете съдбата в своя полза. Тогава делата ви ще вървят по-леко и последствията от действията ви ще имат по-траен ефект. Разбира се, съобразете начинанията си така, че да ги предприемете в точното време, защото дори и да са изпълнени с късмет първите месеци от годината, има и негативни периоди.

Много е важно да не предприемате значими действия в дните, когато вашата планета-управител Меркурий е ретроградна. Това са периодите 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. Между тези дати не бива да провеждате важни сделки, да подписвате договори или да сменяте работата си.

В любовно отношение годината ще се окаже благодатна, стига да не проявявате прекалена чувствителност. На моменти ще бъдете капризни към половинката си, на моменти ще сте обсебващи – черти, от които можете да се освободите в името на хармонията. Като цяло, очаква ви една хубава и ползотворна година. Изживейте я пълноценно.

Януари

През януари, въпреки трудностите, които ще изживеете през първата десетдневка, месецът обещава разцвет и стабилизация. Ще съчувствате доста по-малко от друг път, но пък това ще ви помогне да се отделите и да не се жертвате в името на своите колеги, близки и приятели. Ще успеете да преминете крачка напред с твърдостта си. Предстои да проявите индивидуализъм, да промените маниера си към някои хора от обкръжението и така да се отдалечите от контактите, които ви вредят. През този месец ще го сторите лесно.

Февруари

През февруари не планирайте големи начинания заради ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира още на 7-о число. Избягвайте да се месите в чужди разговори и да бъдете център на вниманието в периода 7 – 13 февруари, за да не загубите подкрепата на хората, които ви вярват. Последните две седмици от месеца ще са критични, ако проявявате свръхноваторски идеи и ако желаете да ги превърнете в реалност на мига. Склонни сте да вложите в подобни начинания големи суми спестени пари.

Март

Първата половина от месец март ви позволява да творите и да развивате своя индивидуализъм. Като цяло, това е период на подем, ако вложите много толерантност в изказванията, мислите и действията си. На мнение сте, че хората трябва да ви се подчиняват и че заради ораторските ви способности вие можете да ги управлявате умело. Това е непосилна задача за момента, с която не знаете как да се заемете. На работното място ще бъдете жертвоготовни и трудно ще изказвате желанията си. Мислите си, че колегите ви разбират, но това не е така. Не говорете с недомлъвки.

Април

През април ще бъдете доста емоционални и ще си понесете последствията от всичко това. През първата десетдневка от месеца задължително обърнете внимание на дългосрочните си планове, особено ако са свързани с финанси. След 10-о число се заемете с някои важни проекти, които насрочихте за тази част от годината. Ще се стремите към разнообразие в личните контакти. А в службата далеч няма да сте толкова запознати и компетентни по въпросите, които обсъждате. Нищо че демонстрирате точно свръхкомпететност.

Май

През май се опитайте да направите първите стъпки към осъществяването на големите си планове за 2014-а година. Ще почувствате силен подем в повечето житейски сфери – като се започне от личната и се завърши до социалната и професионалната. Мощно раздвижване при необвързаните представители ще ги завърти във вихъра на нови контакти и евентуални интимни връзки. Не се впускайте в няколко наведнъж, защото ще имате и този шанс. Направите ли го, със сигурност ще се провалите още в следващите два месеца.

Юни

Юни е опасен месец за всички, които са намислили да инвестират или да стартират свой собствен бизнес. Дори и да имате действащ бизнес, бъдете внимателни, защото в периода 7 – 17 юни, когато Меркурий отново е ретрограден, ви предупреждавам да не подписвате никакви договори, включително и трудови. Ще се окаже, че вместо да спечелите от една такава сделка, ще загубите много сериозна сума пари. В личните взаимоотношения ще бъдете похотливи след 17-о число, а и няма да се броят на пръстите изневерите, които предстои да предприемете. Внимавайте.

Юли

През юли ще сте достатъчно самоуверени, за да се заемете с важни дейности на работното място. Ще изявите лидерски качества, които дори не сте предполагали, че притежавате. Действайте внимателно, за да не навредите на себе си и на хората около вас, защото ще бъдете склонни да правите непожелано добро. Както знаете, това е забранено и ако го сторите, ще си влечете последствията след това. През втората половина от месеца ще печелите добре и ще харчите главно за домашно обзавеждане или за семейни придобивки. Отидете на море, за да си отпочинете.

Август

През август ще ви бъде доста трудно да реализирате плановете си не защото вие сте неспособни, а защото няма да попадате на правилните хора за това. А да разчитате единствено на себе си е повече от налудничаво. През първата половина от месеца ще контактувате безразборно и ще подбирате така средата си, че да се чувствате добре в нея. Пазете се от ласкатели. През втората половина от месеца е много важно да си вземете отпуск, защото няма да сте склонни да работите, ще бъдете разсеяни, раздразнителни и може да допуснете много грешки.

Септември

През по-голямата част от септември ще проявявате нежелание за работа. Мърморенето и мрънкането ще съпътстват всеки един ваш ден, като с това ще ставате досадни не само на заобикалящите ви хора, а и на вас самите. Ще проявите неоправдана ревност към близките и приятелите си, към хората, които наричате свои доверени. Това може да ги накара да се отдалечат от вас. Размислете дали сте прави, като обсебвате живота им и се опитвате да го контролирате по някакъв начин. През втората част от месеца сте склонни дори и на агресивни изблици и саморазправа, ако установите, че някой е на мнение, различно от вашето.

Октомври

Няма как да очаквате тиха есен, след като сами разрушихте хармонията във взаимоотношенията между вас и хората, които ви заобикалят още през втората половина от септември. Сега, през октомври този проблем предстои да се задълбочи, като е неизбежно да загубите приятели или роднински контакти в желанието си отново да се налагате в живота им. Интересното в случая е, че ще се чувствате прави и разделяйки се с хората около себе си ще изпитвате освобождаване. Преценете обаче с кого и доколко трябва да го позволявате. В парите в този месец няма да имате проблеми.

Ноември

Първата десетдневка на ноември ще бъде доста благоприятна, защото ще ви позволи да направите важни промени в мирогледа си. Ще клюкарствате свободно с хората, които са останали ваши приятели след покъртителните изживени два месеца в спорове и кавги. Към средата на месеца ще пожелаете да останете сами със себе си и да си направите анализ на отминаващата година. След 15-о число ще проявявате своите капризи, но вече ще сте осъзнали сторените в миналото си грешки. Време е да направите и нужните промени, за да не ги допускате вече в живота си.

Декември

През декември, въпреки почивните дни, празниците и Коледния дух, се съсредоточете и вършете работата си навреме, без да оставяте за след Нова година. Направете планове за бъдещето и ретроспекция на отминаващата година. Това е много важно, за да настроите съзнанието си за новата 2015-а година, която изисква стоическа дисциплина от ваша страна, за да задържите всичко онова, което постигнахте през 2012-а, 2013-а и 2014-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891458
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930