Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:24 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Везни
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2018 година - Везни

Вие изживяхте доста късметлийска година, в която минавахте „между капките” в множество отношения. Свикнахте на лесното, но сега ще трябва постепенно да се разделите с него, посрещайки малко по-трудни житейски ситуации. Тук не става дума за нищо фатално, просто ще ви се наложи да полагате труд и усилия, за да постигате целите си. Научете се да раздавате любовта си, да отдавате помощта си и да бъдете полезни на другите хора с всичко, което умеете. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи, като търсите причина за проблемите не само у близките, а и у себе си. Доходите, които получите през годината, спестявайте внимателно и не харчете безразборно, за да имате финанси до следващата Нова година.

Любов и лично щастие. Вие сте олицетворение на любовта и хармонията. Но някак сте свикнали повече да получавате, отколкото да отдавате. Това е основният проблем през 2018-а година. Ще ви се наложи да обърнете монетата. С навлизането на Сатурн в козирог мнозина от вас ще бъдат възпрепятствани от ангажимента да полагат грижи за свои близки. Да им помагат и закрилят. Ето го и вашият урок, че любовта е взаимна тогава, когато е споделена и заслужена. Необвързаните ги чакат трудности в намирането на партньор в следващите две години. И това се случва не защото мъжете и жените са се свършили, а защото все ще намирате кусури на потенциалната половинка. От вас зависи дали това ще е така, или не.

Кариера. Парите при вас през 2018-а година са гарантирани, но само ако се трудите достойно. Ще изкарвате прехраната си и допълнителните си възнаграждения предимно чрез ежедневния си личен труд. Но ако го вършите достойно, движението на Юпитер в Скорпион ви обещава и щедро угощение от блага. Възходът в йерархията на работното място вероятно ще бъде замразен за година и половина, но вие не се отчайвайте. Който трябва наблюдава усилията ви и когато дойде моментът, ще бъдете оценени по достойнство. Съветът ми е да не сменяте безразборно работата си, ако искате да имате стабилност през 2018-а година.

Здраве. През 2018-а година съветът ми е да се грижите малко повече за здравето си и да си обръщате внимание в мига, в който почувствате неразположение. Възможно е обостряне на някои от хроничните ви болежки, за които все още не сте намерили ефективен лек. Пазете се. Хранете се здравословно и си давайте нужния пакет от почивка. Спрете с недоволството към целия свят и се хармонизирайте с всички около себе си. Хармонията ще е най-големият лек за болките ви.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891678
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930