Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:51 - Годишен хороскоп - ЛЪВ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1863 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Лъв

Намирате се в края на една доста сериозна година. От вашите действия зависеше всичко. Сами сте постигнали успеха, на който се радвате в момента и съответно на никого не бива да се сърдите, ако към края на 2014-а имате непостигнати цели.

През 2015-а ще бъдете далеч по-чувствителни. Импулсивността ви е подчертана. Това е година, в която новите начала трябва да сведете до минимум, за да си спестите разочарованията в последствие.

Любов и лично щастие. Личният ви живот ще придобие цвят през 2015-а година. Вие самите не сте в състояние да се владеете и затова всички около вас ще ви възприемат като емоционални и импулсивни. Внимавайте, защото в желанието си да бъдете одобрени от всеки един човек, с когото се запознавате, рискувате да попаднете на ласкатели и най-вече да се влюбите в прикрит лицемер, който в последствие да ви причини много страдания. Връзките, стартирани през тази година ще пламват бързо, но и също толкова бързо ще се потушават без спомен. В семейните взаимоотношения сте прекалено импулсивни и често използвате близките си като отдушник за неудачите, случили се в служебния ви живот – крайно неправилна тактика, а и нечестна спрямо най-обичаните от вас хора.

Кариера. В годината на Сатурн вие по-скоро ще поддържате темпото, което подехте в последно време. Не ви препоръчвам да започвате с каквито и да е било промени, защото те могат да ви отведат в погрешна посока. Смените ли работата си, няма гаранция, че на новото място ще се чувствате по-добре. Въпреки всичко, спрямо кариерното ви развитие 2015-а година е щастлива и успешна. Сатурн ви подкрепя изцяло, дава ви шансове и възможности да се изявите. Не прекалявайте с претенциите си на работното място. Обмислените действия винаги ще ви носят добри резултати, а необмислените – провал. Отново ви съветвам, когато претърпявате провал, не си го изкарвайте на близките или на хората, които обичате, защото те не са виновни.

Здраве. Годината носи едно доста забързано темпо, което може да се отрази и на здравето ви. Ядосвате се за дреболии, независимо дали ви влизат, или не в работата. Всяка една нередност ви впечатлява и вие пръскате енергия, за да я премахнете. Следете кръвното си налягане и щадете нервите. Осигурявайте си почивка, защото през тази година, ако не си почивате, това би било пагубно не само за вас, а и за хората наоколо. Преумората ви прави агресивни, заядливи и вечно намусени.

Януари

И при вас ще се наложи в началото на месеца да правите бързи, но добре обмислени реформи. Те касаят най-вече режима ви на работа, предизвикани от проблеми със здравето или хронична умора, натрупана от последните месеци на 2014-а година. Така наредете графика си, че да съчетавате умело работата, почивката, съня, удоволствията и полезните неща в своето ежедневие. Импулсивни сте почти през целия месец, а желанието ви да бъдете водещи във всяко едно отношение е нож с две остриета. От една страна, решени сте да бъдете лидери, но от друга, това ви прави уязвими и податливи на ласкателства. Вземете си един довереник около себе си, който да ви показва вярната посока, най-вече след 22 януари.

Февруари

В първата половина от февруари сте решени да направите сериозни реформи с бизнеса, с който се занимавате. Деловите промени не са съобразени с периода на ретрограден Меркурий и със сигурност ще си донесете много разочарования, ако ги сторите в интервала 1 – 12 февруари. След това можете да правите, каквото си решите, стига то отново да е съобразено с желанията и целите на хората около вас. Добрата новина е, че през целия месец съдбата е зад гърба ви и ви закриля. Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. Ако нещо не ви отредено, колкото и усилия да влагате в него, нещата няма да потръгнат. За ваше добро е. В личен план след 20-о число, когато Венера навлиза в Овен, ви чакат нови запознанства, интригуващи контакти. Това се отнася както за несемейните, така и за семейните. Вторите нека внимават.

Март

За вас предстои един доста благоприятен месец. Още в първата му седмица ще осъзнаете, че сте достатъчно силни и можещи, за да се справите с емоционален проблем, който ви е тормозил в последно време. На работното място трябва да сте малко по-предпазливи и да не допускате намеса в действията ви. Нека ви дават съвети, но какво ще правите, си е чисто ваша работа. Особено голямо значение за вас е лунното затъмнение в Риби на 20 март. Това е време, в което трябва да си дадете сметка за много грешки, допуснати в поведението ви в последните шест месеца. Около тази дата сте по-затворени. Не осъществявайте нови запознанства, защото рискувате да се обградите от недоброжелатели. Внимавайте, финансовите дела в последната десетдневка от месеца не вървят подобаващо. Пазете се, за да не загубите пари.

Април

През този месец от вас зависи дали ще се възкачите на висините на изпълнените си цели, или ще се озовете в низината на провала, паднали безпомощни. Още в първите дни, провокирани от слънчевото затъмнение на 4 април, ще осъществите важни реформи на работното място. Не чакайте някой да ви помага или да нарежа пътя ви напред. Налага се самите вие да си го изградите камъче по камъче. В дните до 15  април набирате скорост, а след това – можете да жънете резултати. Много зависи, как се представяте и колко усилия полагате. Не забравяйте, че успехът зависи от вас самите, от никой друг. В личен план също се очаква едно по-силно проявено раздвижване, което ще стартира в средата на този месец и ще продължи през май.

Май

Това е един доста слънчев месец за вас, но и месец, в който плановете ви ще бъдат разбити на пух и прах, за да изградите нови в съзвучие с вече променилите се обстоятелства. Общувате активно до 8-о число, кгоато Венера се движи в Близнаци и е активирала напълно сферата на социалните ви контакти. Възползвайте се от познанствата, които тя ви осигури напоследък. След тази дата все повече ще ви се иска да се оставите на течението, да бъдете сами със себе си. Обстоятелствата сякаш са по-силни от вас. Налага се да се съобразите и да не упорствате допълнително. След 19 май Меркурий обръща движението си в ретроградно. Време е за ретроспекция. Давате си време за сериозен размисъл относно контактите, приятелите, средата, в която се движите. Може би и там се налага подмяна, но всичко ще дойде с времето си.

Юни

Юни е един доста щастлив месец за вас, който изисква да се освободите от задръжките и страховете и да поемете смело напред. Очаква ви стабилизация във всяко едно отношение – лично, емоционално и финансово. На 6 юни Венера навлиза във вашия знак и ви дарява пълната си подкрепа. Обръщате повече внимание на външния си вид, заблестявате с цялата си Лъвска същност. Не се самозабравяйте, защото ако се изживявате като самовлюбени натури виместо хармония в приятелските и личните взаимоотношения ще получите пълна апатия отстрана на хората, на които държите. Като цяло, месецът ви дарява щастие и вие се чувствате доста добре. До 12 юни Меркурий е ретрограден и е добре да не прекалявате с претенциите си, за да си осигурите място в сърцето на приятелите и близките.

Юли

През юли се налага да съберете сили и да направите един важен анализ на всички отминали месеци, през които не се чувствахте добре. Сега оставете борбата за първото място, бъдете откровени със себе си и избягайте от илюзиите, създадени от хората, които ви ласкаят ежедневно. Венера напуска вашия знак и през втората десетдневка се движи в Дева – още един повод да си дадете важна сметка за това, кой ви ласкае и кой ви казва истината. През целия месец трябва да се отдадете на своята ежедневна работа и да я вършите сами, без да искате помощ от някого. Промените сега не са желателни, още по-малко и промяна на работното място, защото едва ли ще сте напълно доволни с новото.

Август

Венера отново се връща във вашия знак, но този път е в ретроградното си движение, подканяща ви да продължите с преоценката и да не позволявате на хората-ласкатели да властват в живота ви. Август е важен месец, защото поставя много въпроси на преден план. Намирате се на кръстопът и се налага да вземете решения, накъде да поемете. Имате възможност да подобрите доходите си, но за целта трябва да се потрудите доста и по този начин да ги спечелите и задържите при себе си. В любовта трудностите са съвсем предвидими, както и разрешими. Просто ви е нужно повече време, време, в което Венера отново да тръгне в директното си движение, а това ще стане в началото на септември. До тогава – имайте търпение и не създавайте излишни конфликтни ситуации.

Септември

Време е да направите сметка на парите си и да стабилизирате финансовото си положение, за да не се окаже, че в последно време сте изхарчили прекомерно много пари. Венера се движи във вашия знак и ви зарежда с енергия, творчески потенциал и шанс да се изявите изцяло. Разбира се, набивате се в очите на другите хора и това е неизбежно. Общувайте със среда, която ви възприема, а не отхвърля. Това е разковничето да се чувствате добре и да бъдете достатъчно уверени. Меркурий този месец обръща движението си в ретроградно от 18-о число, затова и дните от 18 до 30 септември са тежки в сферата на общуването. Не осъществявайте нови познанства, те ще ви товарят с проблеми и емоции в следващите месеци. На работното място сте стриктни и точни, но прекалено зависими от колегите и настроенията на шефовете.

Октомври

През този месец искате да блестите и да бъдете забелязвани на всяка цена. От една страна, това ви е заложено в поведението и не ви е трудно да го постигате. От друга, обаче, в първата десетдневка от месеца всички ваши приятели, близки и хора, с които общувате, са заети от дребни и досадни проблеми. Те не ви обръщат внимание, защото просто нямат възможност. Нека не го приемате като лично отношение от тяхна страна. Изчакайте да минат първите десет дни. След това месецът разкрива истинската си същност, вие сияете, а всички около вас ви забелязват. Можете да се пробвате и да кандидатствате за нова работа, която да осмисли оставащите месеци до края на 2015-а година.

Ноември

През ноември се оставете на течението и не прекалявайте с претенциите си към другите хора. Предстоят по-трудни дни, които трябва да изживеете в хармония с всички до себе си. В семейството се случват обстоятелства, принуждаващи ви да пренаредите приоритетите си. Ще се грижите повече за другите, отколкото за себе си. Не го ли правите, хармонията ще бъде разрушена, а и ще загубите подкрепата на хората, които обичате. Венера, от своя страна, се движи във Везни и въпреки обстоятелствата, на които сте подвластни в семейството, ви доставя различни порции радост – било то под формата на срещи с приятели, било като добри новини. Сами се убеждавате, че за да получите обич и подкрепа, първо трябва да дадете такава.

Декември

Декември е месец, през който настроението ви е добро. Всички ви подкрепят и обичат и вие сте спокойни, че отново сте спечелили вниманието на хората около себе си. Работете усърдно и не оставяйте недовършени задачи за идната година. Дори и да е изпълнен с празненства, банкети и купони, месец декември носи своята сериозност и от вашето отношение към делата ви зависи дали и през новата 2016-а година ще се радвате на успех, или провал. Успехът се крие в трудолюбието, а провалът – в безотговорното отношение.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891788
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930