Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 22:29 - Седмичен хороскоп за периода 20 - 27 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за периода 21 – 27 февруари

Здраве: Днес уязвима е отделителната система – пикочен мехур, дебело черво, както и половата система. В събота следобед, като и в неделя и понеделник отложете плановите операции. Луната е в Стрелец и забавя кръвосъсърването. Възможни са кръвоизливи и бавно заздравяване на раните след това. Във вторник и сряда не е позволено ваденето на зъби. Внимавайте, костите тогава са много уязвими. В сряда и четвъртък са възможни проблеми със зрението, както и оплаквания от хора, които имат разширени вени.

Красота и външен вид: Благоприятно за подстригване на косите е времето в събота след 12.00 часа, в неделя след 18.00 часа. Ако ги подстрижете в понеделник или вторник, когато Луната е Козирог, а и лунните дни го позволяват, ще се радвате на плътен, здрав и красив косъм дълго време. Понеделник, вторник и сряда са дни, неблагоприятни за маникюр и педикюр. Оставете ноктите да почиват. Също така през тези дни коламаската е забранена, защото ще раздразни кожата.

Хранене и диета: Фаза последна четвърт тази седмица настъпва в събота, 22 февруари, точно в 19.15 часа. Използвайте я за своята диета, защото Луната се намира в Стрелец, намаляваща е и лесно ще стопите мазнини. Ако няма прилагате лунната диета, то намалете количеството на порциите, хранете се с белтъчини, плодове и ограничете въглехидратите. Това е достатъчно, за да редуцирате част от теглото си.

Основни звездни аспекти: Ще изживеем седмица, богата на звездни конфигурации, които са противоречиви и ни поставят пред редица избори. Луната ще се движи ритмично през Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Да внимават родените в тези знаци и да се предпазват от емоционално натоварване, както и от физически травми поради невнимание.

В неделя, на 23 февруари Слънцето и Нептун са в съвпад. Този аспект винаги носи тайни в любовта и любовния живот между партньорите – извънбрачни връзки, изневери, желание да се създаде паралелна връзка със сериозната. В годината на Нептун този аспект ще донесе емоционални разочарования на хората, които все още не са стъпили здраво на земята. В политическия живот са възможни провокации, спекулации и възбуждане на хаоса с цел да се създаде ситуация на безредие. Аспектът ще действа през цялата седмица.

Във вторник, 25 февруари Венера и Сатурн са в прекрасен аспект. Това е чудесен ден за правене на бизнес, за уговаряне на условия и съставяне на договори, които да бъдат подписани след 1 март. В междуличностните отношения този аспект ще потули съмненията в изневяра и ще хармонизира връзката между партньорите. Усмивките и доброто настроение ще са чести. В този ден Хирон и Плутон са в секстил – един чудесен аспект, който ни помага да планираме. Лесно ще предвиждаме бъдещето си и затова е много важно да следим, какво точно се случва в този ден на политическата сцена на България.

В сряда, 26 февруари сме под въздействието на тежка квадратура между Юпитер и Уран - опасен аспект, който вдъхва оптимизъм дотолкова, доколкото да повярваме в силите си и да предприемем рискови начинания, които след това да ни докарат провал. Договорите, подписани около тази дата, има опасност да докарат фалити. Всяко решение трябва да премисляме и вземаме внимателно. Нека действаме със здравия си разум, за да не търпим загуби и кризи в дългосрочен план. Участвайки в този аспект Уран подбужда хората към нови и нови протести. Не е изключено обществените маси да бъдат „събудени” и мотивирани да се бунтуват отново, особено ако около тази дата политиците извършат действия в разрез с народните интереси.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Силна интуиция

Предстои седмица, в която ще трябва да сте активни, от една страна, а от друга, няма да имате достатъчно сили. Разпределяйте времето си така, че да ви стига. Плановете са добра идея и можете да ги кроите ден за ден. В момента се радвате на интуиция, така че я използвайте рационално. В личния живот отделете достатъчно време за близките си, а към половинката не проявявайте прекалено голяма ревност. Подлагайте под съмнение думите, които чувате от приятелите си.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Връзка по сметка

За да запазите финансовото си състояние през тази седмица, просто не приемайте предложенията, които ви отправят – може би това е опорното предупреждение в хороскопа ви. Можете да се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече – на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да търсите в него пари и власт, с която да ви дари. Връзка по сметка ще укрепи положението на онези, които желаят по-бързо и лесно замогване.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Понасяте си последствията

Близнаците се намират в труден период. Ако през последните две седмици те трябваше да направят избор в живота си, то сега ще берат първите плодове от избраната посока. При мнозина тази седмица се свързва с изплуване на някои предишни извършени измами наяве. Не ви съветвам да спекулирате, както и да отричате, а просто да застанете отговорно зад делата и думите си, каквито и да са били те. В любовта промените ще са в негативен аспект, ако в момента желаете да стоите на два стола.

РАК

(21.06 – 22.07)

Щастие

Изживявайки един относително щастлив период, Раците ще се радват на пълноценни взаимоотношения вкъщи, в семейството и на работното място. Всъщност, могат да се породят малки разногласия в любовните взаимоотношения, които ще отшумят още в понеделник. Добрата новина е, че към края на февруари финансовото ви състояние е добро и това ви дава сигурност и спокойствие. Много внимавайте в желанието си да умножите средствата в бюджета да не се нагърбите с непосилни задачи, защото ще последва незабавен провал.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Тръгвате по нова пътека

Преминаването на вашия управител Слънцето през планетата, която контролира 2014-а година – Нептун – е много важен момент за вас. Ще почувствате разчупване на черупката, в която се бяхте затворили в последните шест месеца. Аспектът ви вдъхва желание за живот и творчество. Въпреки спекулациите, които ви носи той, ще се радвате на ползотворен период занапред. Тайните, които изплуват наяве, ще ви помогнат да отсеете важните хора в живота си и да тръгнете по една изцяло нова пътека.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Любовни несгоди

През следващите седем дни Девите ще трябва повече да премълчават, освен ако не желаят да се озоват между чука и наковалнята. В личните взаимоотношения спокойствието е гарантирано само при пълно съобразяване с обстоятелствата. Някои от зодията ще бъдат завладени от авантюристична връзка, превръщаща се в трайна извънбрачна забежка. Сега можете и да минете между капките, но в дългосрочен план измамата ще бъде разкрита, а последствията за вас – лоши. Ако искате истинска промяна, преди срещата на новия човек сте длъжни да се разделите със стария.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Обмисляйте действията

Очаква ви една доста положителна седмица, през която ще имате възможност да изгладите неуредиците в домашните взаимоотношения. Спокойствието вкъщи е основен фактор за просперитета ви и на работното място. Харчете разумно и вложете всички извънредни доходи в семейния бюджет или просто заделете пари за черни дни. Въпреки опорните думи в хороскопа ви да са финансова и семейна стабилност, не сте застраховани от предприемане на прибързани действия, които да провалят цялата ви седмица. Обмисляйте добре всяка своя крачка.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вярвайте във вътрешния си глас

И вие ще се радвате на един относително благоприятен период. Надарени сте със силна интуиция и ще бъде добре, ако й се доверявате повече през идните седем дни. Планирайте действията си. Не е изключено да имате предчувствия за всичко, което ви се случва. В никакъв случай не бива да проигравате късмета си на хазарт, защото ще загубите много средства. Бъдете внимателни, защото и предложенията, които ви предстоят в следващите десет дни, могат да са лъжливи. Накрая вие ще се окажете с напразни мечти и големи борчове за погасяване.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Тръгвате с голяма кошница очаквания

Предстои ви напрегнат период, защото към този момент се повишава вашата самоувереност. Убедени сте, че нищо не може да попречи на успеха ви и сте решени на всяка цена да поемете един риск. При някои рискът може да се прояви в напускане на работа, за да започнете нова, при други – в поемане на финансов ангажимент, а трети могат да рискуват добрите си партньорски и приятелски взаимоотношения като стартират частен бизнес с прекалено близки хора. За всичко ще ви посъветвам да сте една идея по-мнителни и внимателни. Тръгвайки с голяма кошница с очаквания, можете да останете горчиво разочаровани от резултатите.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Ще получите пари

За стихване на напрежението при Козирозите не може да се говори като се има звездните конфигурации, касаещи тяхното зодиакално съзвездие. В момента те активно участват в обществения живот и са зависими от средата, в която се намират. Колкото и да искат да се успокоят, това е невъзможно. Добрата новина е, че през тази седмица тяхната планета-управител Сатурн е в добри, стабилни позиции. Чака ги благоденствие в любовта и личните взаимоотношения. Някои ще получат пари. Ще бъдат изненадани от извънредните приходи. Други ще са разочаровани от измама, която са им скроили хора от най-близкото обкръжение.

(21.01 – 18.02)

Бъдете разумни

Ще изживеете седмицата благоприятно, ако не привличате хорското внимание върху себе си и ако се занимавате със своите си дела, без да подавате ухо към клюки и чужди работи. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за работа и още по-малко подписвайте каквито и да е било договори. Моментът изисква да сте пасивни и да отложите административните си дейности за след 1 март. Към края на следващата седмица позволете на разума да бъде водещ. Напрежението ви ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Скривате тайна

Предстои ви една доста активна и напрегната седмица заради преминаването на Слънцето над Нептун. Веднъж, защото тази звездна среща се случва в зодиакалния ви знак и втори път, защото Нептун е вашата планета-управител. Съберете сили и действайте разумно. В любовта ще бъдете изкушени да залитнете по ново увлечение, встрани от дълготрайната си връзка. Това може да отключи срив във взаимоотношенията до няколко месеца. Склонни сте да попивате тайни, да ги криете и да будите мнителността на вашите близки и приятели. Като цяло, ще ви бъде трудно, но и няма да има как да споделите една тежка тайна, защото трябва да я запазите за себе си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили на днешната дата, 21 февруари. Дар от Съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а в последствие – с любов.

В следващата една година ви предстоят мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве, ако живеете по начина, който желаете и ако сте обградени от средата, в която се чувствате обичани и уважавани.

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом празнувате рожден ден на 22 февруари. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Вие, родените на 23 февруари, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по вода. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията.

Навлизате в дългоочаквана година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си ви по-добра посока. Дори и да останете в България, включете силите си на максимум, опънете платната и осъществете дългоочаквани промени. Ще постигнете много, стига да се активизирате напълно.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891668
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930