Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2013 07:40 - Дневен хороскоп за 28 ноември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 772 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 28 ноември, четвъртък

Луната е в знака на Везните. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 02.11 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с бъбреците, уринирането, профилирането на високо кръвно налягане и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Днес не приемайте много вода, организмът задържа течности. Не пийте диуретични и разхлабващи вещества с цел отслабване. От процедурите на косата разрешено е само боядисването и оформянето на цветни кичури. Избягвайте всякакви масажи, защото ще се окажат особено болезнени заради водата в организма.

Хранене и диета: Днес приемайте по-малко течности. Организмът задържа вода и трудно се отводнява. Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Избягвайте храните от животински произход. Хапвайте постно. Ядките са чудесна храна днес, ако почувствате глад между основните ястия.

Цветове, носещи късмет: Розово, лилаво, оранжево, зелено.

Номерологичен хороскоп: Четвъртък предполага доста трудности, явяващи се като последици от предишни наши грешки, които не сме поправили до днес. Сега се налага да работим извънредно, за да вкараме нещата в ред.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи във Везни. Вече обръщаме внимание не само на работата си, но и на личния си живот. Там можем да запазим хармонията. Благоприятният аспект между Луната и Слънцето ще ни помогне да запалим семейното огнище. Днес Венера и Меркурий се обединяват, за да ни донесат добри новини и свежи идеи. Луната ни предупреждава да сме внимателни заради квадратурата й с Плутон и опозицията й с Уран. Това положение се повтаря веднъж месечно и ако не гледаме на него фатално, може да ни донесе благоприятни промени.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Денят крие опасности

Четвъртъкът, колкото и успешен на пръв поглед да изглежда, крие своите опасности, и те не са никак малко. На работното място възможностите ви нарастват, но заедно с тях не бива да забравяте и отговорностите, нарастващи правопропорционално. Интуицията не ви лъже за нищо, опирайте се на нея, когато вземате решения. Няма да сгрешите.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Стабилизирайте финансите

От особено значение е да запазите пасивно отношение, ако се налага да направите някаква инвестиция. Именно сега не е моментът за подобна стъпка. Наблегнете на една обща стабилизация на финансовото си състояние. Контактите с доста хора могат да се окажат натоварващи и изтощителни. Не си причинявайте подобен тормоз.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Възможностите са малко

По-скоро като не най-успешен мога да определя днешния ден за вас и причината е в ниското ниво на възможности и перспективи. Стремежът ви да говорите по делови въпроси с партньорите е силно изразен, но точно сега не е най-добрият момент за тази цел. Запазете самообладание. Обърнете се за съвет към семейството си.

РАК

(21.06 – 22.07)

Планирайте повече сън

Особено натоварени сте към днешна дата и това се отразява на психиката ви. Чувствате умора, а липсата на сън и достатъчно почивка оказват влияние върху концентрацията ви. Съветът ми е да се заемете главно с рутинните си задължения, защото те няма да ви костват толкова усилия и напрежение. Планирайте повече сън за през уикенда.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Обмислете добре

Четвъртък носи опасения и сериозни предупреждения за онези от вас, които спадат към хазартния тип личности и залагат на чистата монета. Няма да ви липсват невероятни предложения. Повлияни от желанията си за промени, сте склонни да ги приемете, но бъдете внимателни, за да не попаднете в клопка. Можете да загубите много пари.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Ограничете разходите

Девите се намират в период, в който е по-добре да съсредоточат концентрацията си върху една по-обширна стабилизация на всичко, което са постигнали до този момент. Нека обърнат внимание на финансовото си състояние и на семейния бюджет. Може би е добре да ограничат и икономисат някои разходи за момента.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Бъдете резервирани

Днешният ден ви носи положително настроение, въпреки малките дреболии, които се опитват да ви изкарат извън равновесие. Пазете се от новите контакти, които тепърва навлизат в живота ви. Ако се предоверите, това е гаранция съвсем скоро да почувствате силно разочарование. Запазете резервираност за своя собствена сигурност.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Затишие

Четвъртъкът се свързва с краткотраен запор на възможностите, които започнаха да се изразяват пред вас. Успокойте се, това е съвсем нормално към днешна дата. Затишието е благоприятен период, през който ще можете да обърнете повече внимание на второстепенните подробности и да отстраните грешките от това, с което се занимавате.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Самоувереност

Прекалената самоувереност крие най-голямата опасност за вас през днешния ден. Наистина, има с какво да се похвалите, но все още не е настъпил мигът, в който да го сторите. Бъдете по-сдържани. Кратка финансова нестабилност ще ви накара да обърнете повече внимание на разходите си. Спъхнете балона на самочувствието си.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Бъдете нащрек

Както вчера, така и днес е характерно едно леко затишие около вас. Използвайте момента, за да обърнете внимание на дребни неща, чието свършване отлагахте, поради сериозната си заетост до преди няколко дни. Откажете финансови предложения, защото тяхната истинска цел не е вашето облагодетелстване. Помислете го още веднъж.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Добри постижения

Сериозен просперитет се наблюдава около вас в последните седмици, заслугите за който са единствено ваши. Заслужавате си похвалите, които получавате. Много внимавайте с финансовото си състояние. Подписването на договор или анекс трябва да става след педантично прочитане на текста. Не се съгласявайте нищо „на доверие”, защото днес е възможно да ви измамят по най-наивния и неочакван начин.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Възможни са измами

Четвъртъкът изисква на сто процента вашата висока концентрация, отговорност и педантичност, що се отнася до предложенията, които получавате. И при вас са възможни измами, ако някой прекалено много настоява за подписа ви върху определен документ. Бъдете особено внимателни и в никакъв случай не подхождайте наивно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щом празнувате рожден ден днес, значи сте се родили на щастливо число – число на кармична отплата за добри деяния в минало прераждане. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук, в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще сложи край на доста започнали в миналото дела, но така и недовършени до днес. Сега ще имате възможност да се заемете с тях. Не поставяйте никакви нови начала, защото те ще се окажат пагубни. Със семейството си бъдете по-толерантни и отзивчиви.

Здраве: Възможни са чести възпалителни процеси, проблеми с очите, силно главоболие, както и поява на мигрена, ако не се пазите достатъчно. Не се претоварвайте и наваксайте на сън.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891683
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930