Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2013 20:26 - Седмичен хороскоп 22 - 28 ноември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прогноза за периода 22 - 28 ноември

Здраве: Днес нежелани са операциите в областта на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур и гърдите. В събота, неделя и понеделник до обяд не претоварвайте сърцето. Избягвайте физическата активност и емоциите. В понеделник следобяд, вторник и сряда пазете жлъчката. Изчистете се от паразитни и вредни мисли. В четвъртък, на 28 ноември, обърнете внимание на бъбреците, защото те са уязвими.

Красота и външен вид: Дните, подходящи за подстригване на косите са събота, неделя, понеделник и вторник. Растежът се забавя заради намаляващата Луна. От понеделник до четвъртък времето е подходящо за боядисване на косите, цветът ще се задържи дълготрайно. Уикендът, както и понеделник и вторник са благоприятни дни за къдрене. Целият период е идеален за лечебни масажи на цялото тяло. През уикенда, когато Луната е в Лъв избягвайте престоя в сауна.

Хранене и диета: В понеделник, на 25 ноември, в 21.27 часа настъпва фаза последна четвърт. От този ден и час до вторник в 21.30 ч. трае лунната диета тази седмица. Заради намаляващата Луна организмът се освобождава лесно от излишно натрупаната вода и токсини. Прекарайте това денонощие на билкови чайове, мед и лимони.

Основни астрологични аспекти: Луната през този период ще се движи през знаците на Рака, Лъва, Девата и Везните. Периодът е благоприятен да разчупим черупките, да простим на недоброжелателите и да продължим пътя си напред с чисти и светли мисли.

Днес, на 22 ноември Слънцето преминава в Стрелец. Внася добро настроение у хората, жизнерадностни мисли. Расте чувството за отговорност към приятелите и хората, заздравяват се важните връзки.

В събота, на 23 ноември Венера и Сатурн са в тригон. Този аспект още веднъж подобрява отговорността в междуличностните отношения. В работата ще ни помогне през деловата седмица да се заемем с важните задачи. Ще спазваме ред и норми.

В неделя, на 24 ноември, Слънцето е в квадратура с Нептун. Аспектът ще се отрази на хората с лабилна психика, като ги кара да вярват на лъжи, утопии и измислици, за да се чувстват по-добре. Всички ще виждаме, как възможностите, за които не сме си мръднали пръста, просто се измъкват изпод ръцете ни. Заслужаваме го.

Във вторник, на 26 ноември, Меркурий и Сатурн са в съвпад. Нужна е пълна самодисциплина. Не бива да харчим повече, отколкото получаваме. Този аспект е неблагоприятен за социалната политика, особено сега, когато окончателно се решават бюджета и данъчно-осигурителните закони за новата година. Решенията, подписани около тази дата, ще генерират високо ниво на безработица през 2014-а.

Прогнозата започва с оптимистичното навлизане на Слъцнето в Стрелец в петък, за да завърши с още по-добро настроение, продиктувано от благоприятният аспект между Венера и Меркурий в четвъртък, 28 ноември. Секстилът между двете планети ни помага да повдигнем духа, да очакваме добри новини и да намислим плодоносни идеи за бъдещето. Носи също така и много чиста любов.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Обещанията са напразни

В края на една изморителна и натоварена работна седмица се нуждаете от малко почивка и часове за пълна релаксация. Направете го тази вечер или през уикенда по начина, който ви е любим. Работа през почивните дни е равносилна на пълно изтощение. От понеделник нататък бъдете сериозни в службата, след като сте заредили батериите. Финансови приходи ще ви бъдат обещани, за да ангажират с тях вниманието ви. Разбира се, пари няма да получите наготово. Обещанията са напразни.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Опитват се да ви лъжат

Все още Телците са в период на напрежение, прегряване и свръхнатоварване. Тук говорим не само за служебния живот, а и за личния. Всичко гъмжи от емоции и мнозина са като бомби със закъснител. Намерете си отдушник, през който да прекарате цялата тази енергия. За някои това е хобито, за други – разходките, въпреки лошото време. Избягвайте да се карате за глупости с хората, които ви обичат и уважават. Не вярвайте на непроверена информация през този период, защото някой се опитва просто да ви излъже.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Очаквайте измами

Ако сте успели да си решите проблемите – и лични, и професионални – през изминалата седмица, предстои ви благоприятен период. Ако ли пък просто сте заобиколили реалността и сте постъпили безотговорно, ще трябва да се връщате и да поправяте стари греши. Предстоят ви дни, в които не бива да започвате нищо ново, ако не сте довършили на сто процента старите си дела. Една лукава измама в любовен аспект ще развали настроението ви многократно. Внимавайте, защото около вас се върти и финансова измама.

РАК

(21.06 – 22.07)

Седмицата е натоварена

През тази седмица освен че ще сте страшно заети в професионален аспект, ще трябва и да обръщате достатъчно внимание на близките и семейството си. В последното ви бива най-добре, затова не бива и да се притеснявате за това. През почивните дни можете да пътувате, за да се разведрите най-много. Самотните ще намерят сродна душа. Не мога да кажа, че точно сега ще се влюбят, но все пак ще прекарат прекрасни и незабравими моменти, затова си струва да се пробват. Избягвайте подписването на сделки и договори, защото ще бъдат във ваша вреда.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Безотговорността ви вреди

Предстои ви период, през който ще бъдете във ведро и добро настроение, а безотговорността, с която се отнасяте към професионалните си задължения, ще ви излезе през носа не след дълго. Ето защо е толкова важно да обръщате внимание както на забавата, така и на отговорностите си. Не позволявайте делата ви да изостанат. Изпуснете ли нишката, след това ще бъде трудно за наваксване. Не се претоварвайте физически тази седмица, за да не навредите на сърцето и здравето си.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не само вие сте правите

Девите ще преживеят една нервна седмица. Те често ще изкарват нервите и яда си на хората, с които общуват, работят и живеят. Добре е да избягват подобни крайности в поведението, за да не се окажат другата седмица в пълна изолация. Прекалената педантичност, с която гледате на отношенията и връзките си, е повод да загубите доверието на своите приятели. Бъдете внимателни и се вслушвайте малко повече в техните забележки. Не само вие ще сте правите.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Пълен хаос

През тази седмица сте застрашени от вземане на прибързани, неразумни и ненавременни решения. Действията ви също са хаотични и абсолютно противоречат на вече направените ви планове. Осигурите си почивка през уикенда, защото преумората е причина за хаоса, който преживявате. Налага се да бъдете малко по-организирани и още в понеделник да се заемете с важните си служебни ангажименти. Не инвестирайте пари в средата на седмицата, защото ще ви измамят. В семейството се погрижете да изкарате седмицата икономично.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

По-оживена седмица

Депресивните състояния през отминаващата седмица бяха чести при Скорпионите. Дължаха се на ред причини, но сега няма смисъл да се спираме на тях. Предстои една доста по-оживена седмица, която е богата на положителни емоции и запомнящи се преживявания в личен план. В делови аспект седмицата изисква да сте предпазливи и консервативни към новите си запознанства. Ще разберете, че някой от много близкото обкръжение преднамерено ви е измамил, за да се облагодетелства от вас. Простете му, но скъсайте всякакви връзки занапред.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Активна чистка

С навлизането на Слънцето във вашия зодиакален знак настроението ви ще бъде все по-приповдигнато. Не си внушавайте, че изпадате в Сатурнова дупка. Дори и така да се нарича този период, той не ви носи нищо лошо, а напротив. Ще ви помогне да се отърсите от много излишни познанства. Започнете една активна чистка около себе си – на партньорства, на вещи и най-вече на лоши мисли. Заредете се положително и съвсем скоро ще видите един положителен обрат във вашия живот. Тази седмица носи подобен заряд.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Прибирайте се по-рано вкъщи

През тази седмица ви предстои доста работа, както винаги. Ще започвате малко по малко да се подготвяте психически за зимните дни, в които светлината е малко, а тъмните нощи са топли и уютни. За съжаление, вие често ги прекарвате в офиса и с това погубвате цялата романтика на зимата. Опитайте се да се прибирате по-рано или поне навреме вкъщи. В никакъв случай не подписвайте нов договор тази седмица, не започвайте работа, защото ще се окаже, че не всичко ще е във ваша полза.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Поглед вътре във вас

За да изгладите противоречията около вас, през този период ще трябва да бъдете искрени със себе си и да признаете всичките си плюсове и минуси. Една жизнено важна равносметка ще ви даде онзи старт, за който си мечтаете от дълго време. Навлизането на Слънцето в Стрелец е време, в което започвате да мислите по-философски. Насочете анализите не само към хората, които ви заобикалят, а и вътре, към себе си. Избягвайте да се претоварвате с физически дейности, защото ще навредите на сърцето и здравето си.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Успявате

Въпреки да чувствате известна умора, не бива да се глезите, а е нужно да се стегнете. Предстои ви силна седмица. Можете да бъдете във върхова блестяща форма, стига да си отпочинете добре през уикенда. Това ще стане, ако не се срещате с много хора и заредите батериите с много сън. През работната седмица ви чакат прекрасни новини. Вероятно ще разберете за важни промени в службата. Те не ви засягат пряко, но вие ще извлечете полза за самите себе си от тях. Бизнесмените да внимават, какви договори подписват. Възможни са подли спекулации.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

За да се родите на 22 ноември, значи е имало важна причина, скрита в някое от предишните ваши прераждания. Избрали сте си дата на кармична разплата. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Скорпион и Стрелец подпомагат да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате шанс да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

Вие, които сте се родили на 23 ноември, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Вие, които празнувате в неделя, на 24 ноември, се радвате на благоприятни вибрации, ако сте избрали да вървите по пътя на частния бизнес. Нужно е обаче да се съобразите с едно съдбовно изискване - не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го - ще се сгромолите и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е наред с частния бизнес да създадете дом и стабилно семейство.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891732
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930