Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2013 20:00 - Дневен хороскоп за 7 октомври 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Прогноза за 7 октомври, понеделник

Луната е в Скорпион. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 3-и в 4-и в 10.03 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми и заболявания на половата система, на херния, хемороиди. Денят е благоприятен за разбиване на камъни в бъбреците.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си сутринта до 10.00 часа. Неблагоприятни са процедурите по дълбинно почистване на кожата от мъртви клетки. Можете да си направите ароматен масаж на цялото тяло.

Хранене и диета: Днес е последният ден, в който организмът се освобождава от излишните течности заради новолунието. Избягвайте солта и ограничете мазното. Днес особено полезни са изделията от пълнозърнено брашно.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо, бяло, светлосиньо, зелено.  

Номерологичен хороскоп: Промените, които правим днес, трябва да са добре премислени и премерени. Лесно ще вземаме неподходящи решения, затова е много важно да се съветваме с компетентни хора и хора, които знаят повече от нас.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията с чиста вода.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Ценете труда си

Силни са позициите ви днес, ако работите усърдно и знаете цената на своя труд. Можете да претендирате за по-високо заплащане, стига преди това да сте положили нужните усилия. На работното място избягвайте да контактувате излишно с колегите и партньорите. По-скоро действайте самостоятелно. В любовта бъдете по-отстъпчиви.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Бъдете адаптивни

Понеделник ще бъде изключително напрегнат ден, в който вие ще запазите своето статично състояние на фона на хилядите промени. Някак си не желаете да заживеете с новото и все ще гледате назад към старото. Ето в какво ще се яви най-голямото противоречие на деня. По този начин няма да решите проблемите си.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Чувствате се непогрешими

Денят ви ще бъде предимно рутинен, въпреки че в повечето случаи ще срещате трудности и ще си мислите, че някой нарочно ви изпитва и ви поставя прегради по пътя. Налага се да се справите с чувството си за непогрешимост, което проявявате най-вече в сферата на личния живот, семейството и любовта. Не сте прави.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не се надценявайте

В понеделник Раците ще се чувстват великолепно, въпреки че в много случаи надценяват силите си и се заемат с ангажименти, които не са за тях. И те като Телците ще са ретроградни, но погледът им днес ще бъде насочен към традициите. В личните взаимоотношения нека не бъдат егоистични и нека не ревнуват близките си.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Имайте едно наум

Днес сте емоционални, нервни и трудно ще вземате решения. Склонни сте да гледате предимно за личната си угода, дори в случаите когато това е за сметка на чуждото нещастие. Знаете, че в живота няма ненаказани дела. Колелото се върти и съвсем скоро ще си получите заслуженото, ако действате с нечисти ходове.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Вашата дума е най-важна

Понеделник е изключително благоприятен за Девите. Те се намират в подем, а днес ще успеят да преборят нервността си. Успокоението ще дойде още до обедната почивка. Нека организират ангажиментите си и ги вършат по приоритет. При разговори с партньори е добре да са смели и категорични. Тяхната дума ще тежи най-много.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Пазете портфейла си

В понеделник бъдете особено внимателни с парите си. Днес не бива да правите каквито и да е било извънредни разходи или да развързвате джоба си за излишни харчове. Пазете личните си вещи от кражба. На работното място се заемете с важните си ангажименти и се подгответе за приятни промени, които ви чакат още утре.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Мълчете си

Луната грее през вашия знак и ви прави особено лъчезарни и харизматични. Усмихвайте се, но не споделяйте плановете, които кроите към този момент. Много важно условие за успеха ви е да бъдете потайни до края на седмицата. Около вас се навъртат недоброжелатели и крадци на идеи. Не бива да им се давате.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Планирайте седмицата

Чувствате се изключително добре в понеделник – удобно и на мястото си. На работното място бягайте от излишния шум и от показността, която ви бе присъща в отминалата седмица. Днес вършете работата си тихомълком и се заемете с онези ангажименти, които не търпят отлагане. Планирайте седмицата си и си запишете стриктно задачите в тефтер.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Доволни от себе си

В понеделник ще триумфирате доволно, защото вече сте сложили край на един доста дълъг и тежък проект. Имате повод за празнуване, но ви чака много работа. Днес се опитайте да се отърсите от всички недоброжелатели, които се навъртат около вас. Не позволявайте на никой да ви краде от личното време и пространство.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Покажете сила и характер

Стартирате една доста провокативна седмица, през която трябва да покажете всичко от себе си не само в професионалната, но и в личната сфера. Понеделник определено акцентира върху кариерата ви с перспектива да заемете по-висок пост през идната година. Слабите ще бъдат отстранени, силните ще бъдат оценени подобаващо.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Не се доверявайте

В понеделник вие сте позитивни, засмени и лъчезарни, но някой от близките колеги вероятно ви крои шапката. Бъдете внимателни, положението се нажежава. Тази седмица е добре да сте мнителни към всеки жест, предоставен от колега или приятел. Разпознайте нечистите помисли, за да отстраните тези хора от живота си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте интелигентни и възпитани хора. Искате на всекиго да направите добро, защото си мислите, че ще ви отвърне със същото. Невинаги е така, но в повечето случаи доброто ражда добро. Прекалената ви отстъпчивост понякога ви влияе зле. Не правете толкова компромиси, от които потърпевшите сте вие. Обожавате да четете книги, познавате човешката психика и природа. Орисани сте с духовното си развитие да си спечелите и материалната стабилност. Учете, защото при вас образованието ще се връща многократно.

Навлизате в година на глобални промени. Нещо в живота ви ще потръгне. Пътувайте и ще ви провърви.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи. Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891745
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930