Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 00:00 - Дневен хороскоп за 22 януари 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
3



Какво вещаят звездите  за вторник според
Станислав Климентов

 

 

Луната е в знака на Близнаците, а управител на днешния ден е Марс.

Здраве:
Нежелани са операциите в областта на долните дихателни пътища, белите дробове, бронхиалната система, диафрагмата. Добре ще протекат процедурите по отстраняването на разширени вени, профилактиката на бъбреците, сърдечния мускул.

Хранене и диета:
Днес  не бива да се правят диети и не бива да се изключват от менюто мазнините. Ограничавайте количеството на порциите и не преяждайте. Вместо сладки лакомства пред телевизора, предпочитайте сурови ядки – по-полезни и диетични са.

Късметлийски цветове:
Днес това са бялото, оранжевото, червеното.

Номерология:
Днешният ден носи специфични вибрации и е хубаво да проявяваме отзивчивост към другите, да бъдем добри, щедри и да преглътнем егоизма. Нека осъзнаваме и признаваме грешките си, за да не се отклоним от вярната посока.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не се отчайвайте

Вторник няма да е лек за Овните, но шансът да се справят успешно със задачите си е голям. Иска се малко повече търпение и отстраняване на пречките по подходящ начин. В преговорите ще претърпят поражения, които ще се отразят и върху служебното им самочувствие. Засега не бива да се отчайват, защото това е само момент на лошо протичане на обстоятелствата. Повече късмет ще имат във финансовата и семейната сфери.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не сте се наспали

Въпреки че вторник ще бъде доста силен за Телците ден, те няма да успеят да се организират по най-добрия начин и ще пропуснат доста възможности. Това е неминуемо, но не бива да съжаляват за нищо. Малко по-разсеяни са напоследък, а и зимата спомага да се чувстват със занижени сили и лениви. Някои от грешките, направени в предходните дни, ще са повод за скандал с ръководството днес.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Давайте го по-спокойно

Вторник е благоприятен за Близнаците, но с някои малки предупреждения. Финансовата сфера ще бъде критичната точка на този хороскоп, затова е добре да се стремят към стабилизация, а не към увеличаване на разходите. Служебните ангажименти ще вървят по-добре, ако се вършат без агресия. Желаете нещата да станат на всяка цена, а когато подхождате по този начин, винаги става наобратно.

РАК

(21.06 – 22.07)

Късмет и шансове

Дори и Раците да са силно ангажирани към днешния ден, те няма да пренебрегнат личния си живот и любовната сфера. Щастие се очаква в тези две направления и това е достатъчно, за да уравновесят и емоционалното си състояние сега. Мнозина са под пара за завършването на даден проект в службата. Бъдете отворени, ако ви възлагат работа. Сега всички шансове са на ваша страна. Имате късмет и възможност да се докажете.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Време за уравновесяване

Във вторник Лъвовете трябва да поспрат с темпото, да обърнат внимание на своите лични интереси и да потърсят съвети. Трудностите, нередностите и проблемите няма да отминат, но могат да се разрешат малко по-късно. Засега е по-важно да се погрижат за вътрешния си мир и равновесие. Напоследък емоциите им дойдоха в повече, а това неминуемо се отрази и върху отношенията с околните, и върху работата, която вършат.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Много изнервени

Вторник е благоприятен ден за Девите, като изключим малките трудности, породени от странични фактори. Ще се дразните за глупости и ще обръщате внимание на дреболиите, ако контактувате с хора, които ви изнервят. Ето защо, по-добре е да отложите телефонните разговори, ходенето на гости или посрещането на гости. Просто останете сами със себе си и половинката. Денят ще е прекрасен, ако сами не си го помрачите.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Дръжте на мнението си

За да отстоявате мнението си във вторник, трябва да сте изключително уравновесени. В последните дни ви липсваше увереност и при разговори лесно се съгласявахте с мнението на отсрещната страна. Това трябва да се промени още сега. Вие вече усещате прииждането на новия период, в който се намирате. Той иска да станете лидери и да наложите своите принципи. Финансови проблеми са валидни днес.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Търпение до утре

Вторник ще бъде доста по-благоприятен ден за Скорпионите. Въпреки че дразнещите ви хора все още не са изчезнали, едва ли ще им обръщате такова внимание. Днес ще се настроите на делова вълна и мнозина ще успеят да проведат доста важен разговор. Намирате се в нов етап, в период на промени, но все още е рано да поставяте начало на нещо ново. Изчакайте до утрешния ден, който ще е още по-добър и позитивен от днешния.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Липсва ви увереност

Вторник ще бъде променлив за Стрелците и това ще окаже влияние върху техните чувства, емоции и решения. Деловият живот няма да е най-успешната сфера, защото ще са склонни да се съгласяват с чуждото мнение и да приемат чуждите условия, без да са напълно съгласни. По-добре е, ако обърнат внимание на личната си хармония и да поработят малко повече върху своята увереност. Сега е много важно да добият такава.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Без новости

Позитивен, но и натоварен, вторникът ще подобри настроението на мнозина Козирози. Трудности ще срещат често в служебния живот, но за сметка на това личната сфера и семейството ще са заредени с позитивна енергия. Ето какво ще ви даде увереността да действате смело и упорито. За промени през тази седмица все още е рано да се говори. Гледайте да не предприемате новости – нито служебни, нито лични.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Време е за иновации

Не по-малко натоварен от вчерашния понеделник, вторникът ще провокира мнозина Водолеи да мислят по нов начин на работното място. За да се справят с всичките си задачи, се искат иновации и мислене по нов, нетрадиционен начин. Прекрасна седмица е тази. Хубавите вибрации трябва да се използват рационално, така че - действайте. В личен план ще успеете да поддържате настоящата хармония.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Реформи в личен план

Раздвижване, прииждане на позитивна енергия и по-добри емоции са характерни за Рибите във вторник. Това е един хубав ден за тях и въпреки, че отново предчувствията са за нещо фатално, лошо няма да им се случи. За някои се очертават промени в личен план. Реформите за януари в службата вече поприключиха, така че там изненади не могат да се очакват. Въпреки студеното време, настроението им остава добро.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891662
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930