Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2016 08:15 - Дневен хороскоп - 23.06.2016 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 164 Коментари: 0 Гласове:
0



 Дневен хороскоп

Прогноза за 23 юни, четвъртък

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 23.11 ч. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за продупчване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е неблагоприятен за подстригване на косите заради новолунието. Също нежелани са коламаската на тялото и процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето.

Хранене и диета: Осигурете си три основни хранения за деня, придружени с поне още две междухранения от плодове или ядки. Днес организмът прекрасно абсорбира прекрасно полезните мазнини. Подходящи източни са именно ядките, маслините, зехтинът, авокадото. Включете ги в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Номерологичен хороскоп: Късметът ни следва в постъпките и решенията. Днешният ден е благоприятен. Вперили сме поглед в бъдещето и чертаем смели планове. Често сме прекалено колебливи и това пречи на решителността ни.

Звездни аспекти за деня: Бъдете внимателни и следете документацията си. Днес Меркурий и Юпитер са в квадратура. Избягвайте да подписвате договори и да уговаряте делови срещи. Възможно е да протекат не във ваша полза, а можете да си го спестите. От друга страна, движението на Луната във Водолей и благоприятният й аспект със Сатурн даряват възможности за просперитет, но ако залагате на сигурното.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не напускайте зоната на комфорт

Намирате се в центъра на компанията и вниманието. Това е отговорно положение, защото повечето погледи са вперени във вас. Избягвайте конфликтите и ако е възможно, работете самостоятелно. Предстои ви благоприятен ден, ако се занимавате с неща, в които сте сигурни, че ще се справите подобаващо.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Покажете уменията си

Време е да приемете другите с техните плюсове и минуси. Време е и също така да им покажете своите качества и умения. Днешният ден ви помага да изградите плановете, по които да вървите в следващите няколко седмици. Не подписвайте договори и не уговаряйте важни делови срещи. Отложете ги за утре.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Подредете мислите си

Днес сте прекалено прибързани. Емоцията ви е приповдигната и давате обещания навред, без да си давате сметка, че не сте в състояние да ги изпълните. Мислете, преди да говорите. Избягвайте да се залавяте с колективни дела, защото точно сега не сте за партньорство. Подредете мислите си.

РАК

(21.06 – 22.07)

Обявете пас

Колебливи сте и често не можете да вземете елементарни решения за бъдещето си. И по-добре, защото днес не е добър ден за вземане на решения. Оставете се на течението. Свършете стари, недовършени ангажименти. Обърнете внимание на семейството си и личния живот. Вечерта съберете всички около трапезата.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Напразен ентусиазъм

Денят ви намира в прекрасно настроение. На мнение сте, че можете да изградите мост в общуването между вас и хората около вас. За жалост, често срещате бариери, изпълнявайки това. Днес не е благоприятен ден да търсите съгласие с другите. Деловите дейности също не вървят по най-гладкия начин. Отложете ги за утре.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Трудности

Денят, който предстои за вас, е доста натоварен. Изисква да подредите плановете си така, че да свършите максимално много работа. Нервни сте, избухвате често и ви се иска да зарежете всичко до средата. Не си го позволявайте. С малко повече упоритост и търпение всичко ще се подреди. Е, нещата стават от втория път, но все пак стават.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Завършете старото

В четвъртък се будите в добро настроение с нагласата, че ви очаква път от цветя и рози. Наполовина сте го изградили, щом вече мечтаете за него. Но не подценявайте трудностите и не правете промени в живота си, преди да сте затворили всички стари страници или да сте довършили старите дела.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Не подписвайте договори

Очаква ви благоприятен ден. Въпреки всичко, бъдете нащрек и не позволявайте на малките трудности да провалят правя път напред към успеха. В четвъртък обърнете внимание на дребните детайли в делата, които вършите. Избягвайте да водите преговори или да подписвате договори. Ще бъдат неблагоприятни за вас.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Ще ви измамят

В дни като този вие сте особено напрегнати, сякаш очакващи да ви се случи нещо незабравимо, но то не идва и не идва. Вероятно мнозина ще бъдат оферирани от внезапни предложения в професионалната област. Не ви съветвам да се включвате в колективни дейности, още по-малко да подписвате договори именно днес.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Ще изгорите

В края на месеца се оказва, че не сте си направили правилно финансовата сметка и сте вече почти на минус. Днес съществува опасност да предприемете рискова инвестиция, от която загубите ще бъдат още по-големи. Изчакайте до юли, когато ще получите извънреден приход. Не се забърквайте в съмнителни сделки.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Прибързан край

Днес сте особено емоционални и искате да сложите край на някои страници в живота си. Правите го успешно, но така да се каже, често покрай сухото изгаря и мокрото. Добре е да не прибързвате към крайни изводи, действия и решения в този труден за вас ден. Възможно е да съжалявате за голяма част от тях в скоро време.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Увереността ви се връща

Настроението ви днес се възвръща. Редом с него се връща и увереността ви, която малко по малко изгражда мост между миналото, настоящето и бъдещето. Важно е днес да избягвате деловите контакти и разговори, да не уговаряте никакви условия по договори или споразумения. Ще бъдат не във ваша полза.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте авантюристи и приключенци. Еднообразието ви натоварва и изтощава до последната капка. Обожавате да пътувате и за това ще сте най-големите щастливци, ако работите работа, която изисква постоянно да сте на колела. В любовта е добре да сте малко по-постоянни. Проблемите си създавате сами с малките флиртове и закачки, които може да не се приемат като съвсем такива малки, а като нещо доста по-сериозно. Умеете да говорите и омайвате с приказките си. Това е ваш голям плюс.

За вас предстои една неудобна година, защото тя се свързва със съдбовно подчинение. Не всичко ще върви според вашата диригентска палка. Примирете се и се оставете на течението. Това е достатъчно, за да спазите изискването на съдбата. Следва година на пасивно поведение, когато ще сте подвластни на различни обстоятелства. Съдбата ще ви закриля и всичко, което ще ви се случи, е за ваше добро.

Здраве: Възможни са чести храносмилателни проблеми.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890352
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930