Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 14:45 - Годишен хороскоп - РИБИ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 13149 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

2013-а беше силна година за вас, защото наред с многото любов, срещи, контакти, флиртове и ухажвания, ви донесе и допълнителна работа, доходи и просперитет.

През 2014-а година шансове за успех няма да ви липсват, но тук всичко зависи от вас, вашите действия, мисли и постъпки. Не забравяйте, че каквото си надробите през тази година, това ще си сърбате през следващите девет – още едно предупреждение да бъдете отговорни за всичко, което правите.

Акцент в 2014-а година ще поставя на Меркурий и Нептун във вашия хороскоп. Меркурий ще ви помогне да проявите с всичка сила онези дарби и таланти, които Нептун ви е заложил още в мига на вашето раждане.

Опитайте се да успокоите топката, да не генерирате излишно напрежение в живота си. Предстоят ви много промени, които трябва да контролирате много внимателно, защото както могат да бъдат положителни, така и отрицателни – в зависимост от вашите действия. Тоест, всяко ваше действие ще предизвиква последствие и винаги трябва да мислите, когато вършите каквото и да е било.

Меркурий ще ви дарява с висока концентрация, бистър ум и точна преценка за ситуациите. Възползвайте се от интуицията си. Ще общувате с лекота, но няма да го правите само с познатите си хора, а и с непознатите. Отново, и през тази година, апелирам да не започвате авантюристични връзки и флиртове, ако сте сериозно обвързани и държите на половинката си. Последствията ще са лоши и ще влекат след себе си много разочарования и страдания. Можете да си ги спестите.

Нептун е планетата-управител на вашия зодиакален знак. Нейното въздействие през тази година ще е много засилено не само защото е ваш управител, а защото управлява 2014-а година и също така се намира във вашия знак. Нептун ще ви прави страшно интуитивни, чувствителни и сантиментални. Намирайте си повод да ходите често на кино, театър и концерти. Четете много книги и развивайте фантазията си. Внимавайте с любовните флиртове. Те могат да ви донесат много щастие и радост, ако сте самотни към този момент, но могат и да развалят стабилната ви връзка, ако сте сериозно обвързани и си имате човек до себе си. Бъдете отговорни към любовния си живот и никога не се пускайте по течението в тази житейска сфера.

Работа ще имате през новата година, но ви съветвам да я вършите също толкова старателно, колкото и сега. Не пренебрегвайте малките, дребни детайли в действията и никога не оставяйте за утре ангажиментите, които можете да свършите днес – основно правило, което ще ви помага да бъдете винаги на върха.

Вас също ще предупредя за датите, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита – това са дните между 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. Категорично забранени в тези периоди са всякакви новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, както и даването на обещания, в което вие сте неудържими. Трябва да знаете, че всяко нещо, подето по време на ретрограден Меркурий, е обречено на неуспех. 

Януари

През първите десет дни от месец януари ще сте в напълно хармонични взаимоотношения с всички хора около себе си и това е причината да се чувствате великолепно, жизнени и способни да вършите всякаква работа по най-добрия начин. Не се отпускайте и в дните след 10 януари, когато жизненият ви тонус леко ще понамалее, ще станете прекалено тънкообидни и трудно ще поемате инициативи не защото не можете да ги изпълните, а просто защото не ви се иска да се занимавате с тях.

Февруари

Първата седмица от месец февруари ви помага да блестите в очите на всички хора около себе си. Лесно ще се адаптирате към средата, в която се намирате, ще бъдете душата на компанията. Нещата се объркват след 7 февруари, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно. Освен че не бива да правите промени и да подписвате договори, до 28 февруари не бива и да прекалявате с контактите, защото хората ще ви уморяват, а вие постоянно ще съпреживявате тяхната болка и страданията им. Това ви уморява и изтощава допълнително.

Март

През март отново сте в блестяща форма и можете да стабилизирате всичко започнато. Ако ви се е наложило да подпишете договори през предходния месец февруари, сега можете да преразгледате документите и да подпишете анекси, с което ще спомогнете за по-успешната си реализация на целите. След 18 март отново се превръщате в душата на компанията. Периодът бележи възход и в емоционално, и в интелектуално равнище. Можете да учите, да се обогатявате. Ще имате нужда да запишете някакъв нов квалификационен курс.

Април

Април е месецът, в който сте емоционални от една страна и много натоварени, от друга. В крайна сметка успехите винаги ще ви съпътстват, но цената, която ще плащате за тях, е твърде висока. Изцедени до крайност, с нетърпение ще очаквате почивните дни около Великден, за да възстановите силите си. Не си позволявайте чак толкова голяма преумора. Тя ще ви направи раздразнителни и ще вгорчи живота ви така, че около Великден вместо да празнувате, ще се изпокарате с близките си. Просто не си струва.

Май

През май сте в прекрасно настроение, а грижите, които полагате за близките и семейството си напълно компенсират пропуските, допускани през последните два до три месеца. Като нови хора сте и това няма как да не се отрази и да хармонизира взаимоотношенията ви. На работното място имате нови цели, ще гоните нови амбиции и ще си създадете условия за по-добри доходи за в бъдеще. Използвайте дните след 6 май активно, като осъществявате плановете си поетапно. Ще успеете.

Юни

През юни, отново заради ретроградното движение на Меркурий, ще ви посъветвам да забавите темпото и да отсрочите важните договори и преговорите по бизнес. Ако получите предложение за нова работа, подпишете срочен договор, който да преподпишете в следващите месеци. В личните взаимоотношения ставате прекалено галантни към чуждите хора и страшно непочтени към собствената си половинка. Това ваше поведение е нарочно и желанието ви е да поставите любимото същество в неудобна ситуация. Ситуацията обаче ще стане неудобна за вас, защото можете да се окажете изоставени.

Юли

През юли ще бъдете завладени от последствията заради поведението, което демонстрирахте през предходния месец юли. Въпреки грешките си, за извинение дори и не си помисляте и това е поредният повод за скандали в семейството и между половинката и вас. Вгледайте се в себе си и осъзнайте грешките си. Признайте ги и потърсете прошка. На работното място активни можете да бъдете едва след средата на месеца. Преди това всяка ваша стъпка е съпътствана с грешка, която трябва да се връщате и да поправяте след време.

Август

През първата половина от август – до 15 число е важно да работите здраво и да не излизате в годишен отпуск. Това е времето, в което трябва да градите стабилност на работното място и отсъствието ви само може да бъде във ваша вреда. След 15-о число можете да излезете в отпуск и да си починете след добре свършените дела. Тогава ще преживеете и много срещи и флиртове, които ще дойдат като свежа глътка въздух за личния ви живот. Всъщност, ще са благоприятни, ако не сте обвързани. За обвързаните тези флиртове ще доведат до нова порция от проблеми. Помислете дали трябва да си ги причинявате.

Септември

Септември е труден месец. Оказва се, че имате дългове, които бяхте забравили и чийто падеж настъпва точно сега. От друга страна, допълнителни приходи, с които да покриете дефицита, не се очертават. Налага се бавно и полека да оправите кашата, която сами сте си надробили преди няколко месеца. Избягвайте да харчите много пари за излишни вещи. Не правете скъпи подаръци на половинката, с които да облекчите гузната си съвест за постъпките през последните няколко месеца. Може би малко повече внимание и добро отношение ще поправят нещата.

Октомври

Мога да ви успокоя, че този месец няма да е труден за вас, въпреки че Меркурий отново е ретрограден и ще ви наложи запор върху действията и постъпките. Приемете този запор като време, в което можете да си отдъхнете, да не сте чак толкова активни и да си починете от цялото напрежение, което натрупахте до момента. Отново внимавайте с харчовете си. Финансовото ви положение не е стабилно, дори и да си мислите обратното. И през октомври то ще е крехко и всеки непредвиден разход ще се отразява зле на бюджета ви.

Ноември

През първата десетдневка от месец ноември ще получите предложение за нова работа или за допълнителна такава. Приемете, защото се нуждаете от доходи. За съжаление, това ще рефлектира върху свободното ви време и многото ангажименти ще са голям ущърб за личния ви живот. Не изпускайте контрола и следете дали се справяте добре с всички дела. Ако сте се заели с непосилни задачи, по-добре се откажете още през втората половина от месеца, а не след време, когато вече е станало прекалено късно.

Декември

През декември ще имате много задачи в службата, но редом с това трябва да вместите време и за обиколка по магазините, за да харесате най-хубавите Коледни подаръци за близките, семейството и приятелите си. Работете активно до 17 декември, след което забавете темпото. Направете си хубав план за месеца и не оставяйте недовършени задачи за идния ден. В противен случай ще си останете да довършвате делата си и по време на Коледните, и по време на Новогодишните празници, а това ще е най-голямото ви наказание за проявената безотговорност. Коледа и Нова година посрещнете в приятна обстановка, с хора, в чиято искреност сте сигурни.

Станислав Климентов




Гласувай:
8



1. rubsy - Благодаря ти! Наистина изчерпа...
03.12.2013 14:58
Благодаря ти! Наистина изчерпателно и достъпно написано! ;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890396
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930