Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 20:42 - Дневен хороскоп за 10 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и в 12.13 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес нежелани са операциите в областта на носа, отделителната система, половите органи. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с кръвообращението, щитовидната жлеза, аритмии. Сексът без предпазни мерки е рисков.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до 12.15 часа, след това е нежелателно. Денят е благоприятен за стабилизиращ масаж на цялото тяло. Не се препоръчва козметичното почистване на кожата и пилингът на кожата.

Хранене и диета: Хапвайте пълнозърнести въглехидрати, които носят нужната енергия на организма днес. Избягвайте бялата захар и бялото брашно. Не преяждайте. Преяждането ще наруши функцията на инсулина и оттам ще затормози сърцето.

Цветове, носещи късмет: Червено, тъмносиньо, черно.

Грижа за дома и градината: Изперете белите дрехи. Полейте цветята обилно с вода, ако не сте го направили вчера.

Номерологичен хороскоп: Денят предупреждава за поставяне на необмислено ново начало. То ще е породено от желанието ни за промяна, за незабавни резултати. Вместо да направим малките стъпки към успеха, е възможно изцяло да го прогоним от себе си, прибързвайки.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Промени

Във вторник желанието ви за промени и ново начало ще надделее. Денят е благоприятен и можете да промените нещо около себе си. На работното място качествено свършената ви работа ще носи приходи и придобивки. Не бива да се отнасяте към задълженията си с пренебрежение. Ще изживеете доста приятен ден.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Събуждате се с усмивка

Увереността, която идва при вас днес, е в следствие на добрите взаимоотношения вкъщи. Денят ви ще започне много приятно и във вашите ръце е шансът да го продължите по съвсем същия начин. Можете да направите някои промени в поведението си. Ще се срещнете с важни хора, които ще изиграят добра роля в живота ви след време.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Радвате се на хармония

И във вторник е нужно да сте усърдни и прилежни, за да си осигурите успеха за по-нататък. Днес имате шанса да разгърнете възможностите си в направления, които са били чужди за вас. Планирайте есента си така, че да си осигурите активност и работа. В личен план денят ще събуди много приятни емоции. Вкъщи ви чака хармония.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не вярвайте на приятели

Раците се намират изцяло в ръцете на добрия късмет, но предупреждението е да не залагат изцяло на него. Когато се налага да вършите важни дела, бъдете съсредоточени в тях. Не възлагайте работа на приятели и не се възползвайте от приятелски подадена ръка. Ще останете жестоко разочаровани, че са ви дали обещание, което не е възможно да изпълнят.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Преодолейте противоречията

Вторникът ще помогне на Лъвовете да преодолеят противоречията в себе си чрез усамотяване и вътрешен анализ на мислите и чувствата. Звучи сложно, но в момента не се нуждаете да бъдете заобиколени от много хора. Уединението ще ви вдъхне кураж и за новите начинания, които ви предстоят до седмица или две. В семейството избягвайте споровете.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Избягвайте емоциите

Във вторник ще бъдете в добра позиция, въпреки нападките отстрана на приятелите и деловите си партньори. В бизнеса избягвайте спречкванията. Не отговаряйте на провокациите, защото някой ще се опита просто да ви шантажира по този начин. Добре е да не си причинявате много емоции – както негативни, така и позитивни. Живейте хармонично.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Финансови планове

Изпитанията при Везните продължават и във вторник, въпреки че денят ще им се стори много лек и лесен за изживяване. Нужни са контрол и самодисциплина. В момента можете да си направите планове за бъдещето от финансова гледна точка. Платете задълженията си за този месец и вижте, какво ще остане и с какво ще разполагате в бюджета.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Пълна промяна

Във вторник ще придобиете самочувствие и на работното място ще вършите задълженията си със замах. При мнозина денят носи ново начало в службата. Ще промените маниера си на работа. За съжаление, склонни сте да направите промяна и в отношението към колегите си, а това със сигурност ще ви коства много удари в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не се възгордявайте

Вторник ще е труден ден за Стрелците, защото те разчитат на чудо, за да вървят напред в служебните и личните си дела. Възможно е сутринта да почувствате отлив на енергия и да се ядосвате за дреболии. Ще обвинявате другите за това, че закъснявате или ч          е нещо с техниката около вас не е наред. Днес в никакви направления няма да поемете лична отговорност.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Магнетични, но с мярка

Козирозите ще изживеят вторника в емоции. Импулсите при тях в момента могат да се сравнят с електричеството по сила. Ето защо ще им препоръчам да сдържат страстите, за да последват разочарования. На работното място ще бъдат пробивни и ще намерят ниша за изява, но в личен план този магнетизъм може да им донесе много проблеми.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Надценихте се

Вече е очевидно, че Водолеите са се заели с непосилни задачи и затова днес на работното място може да се окаже доста изненадващ ден. Всъщност, изненадите ще са предизвикани от това, че не сте се концентрирали напълно и че вършите ангажиментите си през ръце. Въпреки това давате обещание след обещание, нищо че дори не сте сигурни, че ще го изпълните.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Дерзайте

Във вторник ще продължите напред с вече заплануваните задачи. Денят е благоприятен и ще имате успехи с всичко, с което се захванете. Използвайте енергията си рационално и продуктивно. Останете ли без да има какво да правите, неминуемо ще се озовете в момент на депресия и самосъжаление. Затова дерзайте и вървете напред. Звездите са с вас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте енергични и вечно бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство в действията си. Тази разпиляност, която диктува вашия живот, не е за предпочитане. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Понякога ги наранявате жестоко, въпреки че не го показват.

Навлизате в година, в която с достойнство може да се обърнете назад и да огледате предишните девет години. Там, където сте допуснали грешки, се опитайте да поправите нещата. Поискайте прошка, от когото трябва, и дайте своята, комуто е нужна. Това е година, в която трябва да постигнете душевен баланс и да бъдете в хармония със самите себе си.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата лимфните възли.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887621
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031