Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 19:40 - Дневен хороскоп за 9 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Луната преминава в знака на Скорпиона в 04.43 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и в 11.07 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на дебелото черво, дванайсетопръстника, половите органи. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с бъбреците, с щитовидната жлеза, с кръвообращението, както и лечението на аритмии. Сексуалните контакти без предпазни средства са рискови.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да си направите стабилизират и регенериращ масаж на цялото тяло. Забранени са козметичното почистване на кожата, както и пилингът на кожата. Ще доведе до раздразнение.

Хранене и диета: пълнее се лесно, затова не бива да прекаляваме с количеството на порциите. Желателно е да хапваме начесто и по малко. Преяждането ще води до затормозяване дейността на сърцето. Хапвайте пълнозърнести въглехидрати.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо, бяло, индигово, черно.

Грижа за дома и градината: Можете да полеете цветята вкъщи обилно с вода. Периодът не е благоприятен за подкастряне. Денят е добър за изпиране на бели тъкани.

Номерологичен хороскоп: Доста емоционален и напрегнат ден, който ще се отрази глобално на хората. Възможно е подклаждане на агресия сред обществените маси. В професионален аспект ще сме склонни да стигаме до крайности. Много хора ще чувстват омраза в този ден.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Сдържайте се

В първия работен ден след почивката си Овните ще успеят още сутринта да разпалят страстите в службата с взривяващ спор. Могат да се удържат и спорът да не прерасне в непременна кавга, но през целия ден ще се чувства вътрешно напрежение. Конфликтите могат спокойно да се пренесат и в дома, затова ви съветвам да бъдете сдържани.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Без никакви промени

Напрегнати заради независещи от вас обстоятелства ще направите постъпки към промени на работното място. Стопирайте ги на мига, защото днес не е подходящ ден за ново начало или нетипични за вас начинания. В разговорите по бизнес влагайте повече разум и консервативност. Избягвайте да давате обещания, защото няма да им удържите.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Свършете срочната си работа

В понеделник работете усърдно по дела, които вече сте стартирали и тече последен срок, за да бъдат свършени. В момента разговорите няма да протичат по желания от вас начин. Ще се натоварвате допълнително с болките на другите хора, без те да споделят вашите терзания. Не правете непожелано добро, за да не си изпатите още в края на седмицата.

РАК

(21.06 – 22.07)

Хармония

Понеделник ще бъде един успешен и благоприятен ден за Раците. Те ще се събудят в добро настроение и ще отидат с желание на работа. Видимо е, че почивката им се е отразила добре. Сега са заредени с нови идеи, които още днес ще започнат да превръщат в реалност. И в любовта ги очаква разбирателство и хармония.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

В бъдеще време

За Лъвовете перспективите са към повишаване на доходите чрез намиране на необходимите контакти и направата на нужните промени за това. Новата седмица в по-голямата си част ще бъде нервна и напрегната, защото точно сега поставяте основите на едно ново начало. Важно е да бъдете съсредоточени в желанията си и да знаете, какво искате да ви се случи.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не бъдете директни

Общуването ще бъде вашата стихия днес и нямате причина да откажете важен разговор или обсъждане на въпрос за бъдещето с делови партньори. Имайте едно наум, че сте малко по-раздразнителни от друг път и често ще прибягвате към агресия. Особено когато са засегнати личните ви интереси. Въпреки това не бъдете прекалено директни. Ще си навредите.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Помощ в напрегнат момент

Спокойствието, което чувствахте през уикенда, много бързо ще се изпари още в понеделник. Първият работен ден от тази седмица поставя началото на един изпитателен период. Той ще е кратък, но нервен. Въпреки всичко, ще се радвате на късмет и в службата своевременно ще получавате помощ от шефовете или колеги с повече права от вас.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Силна чувствителност

В понеделник не стартирайте никакви нови проекти. Денят е завършващ и новите начала няма да се окажат благоприятни. Луната грее през вашия знак и ще ви дарява късмет. Редом с това ви зарежда с доза чувствителност, която няма как да не се прояви във всички житейски направления. Ще бъдете раздразнителни и неоправдано агресивни.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не се възгордявайте

Приятни новини ще заредят Стрелците с позитивни очаквания за новата работна седмица. В понеделник не бива да се доверяват прекалено на съдбовните знаци. Добре е да са по-мнителни. Днес паричните печалби са възможни, но само ако са подплатени с труд. Очаквайте похвала от шефовете. Нека това не ви кара да се възгордявате. Още утре ще ви поругаят.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Уговаряте сделка

Моментът е емоционален и напрежението при Козирозите ще ескалира от понеделник до средата на седмицата – сряда. Днес те се намират в благоприятната ситуация да уговорят финансово изгодна сделка за себе си. Разбира се, нека разчитат на ораторските си способности умело. Нека не използват груби и непочтени мерки, с които биха застрашили собствения си имидж.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Внимавайте с амбициите

Планирането в понеделник при Водолеите е повече от задължително, но когато си правят планове, трябва сериозно да си направят сметка на силите и възможностите. Нека не се уповават само на амбициите. Заради непреценени възможности ще страда не само накърненото им достойнство, а и джобът. В лично отношение денят дарява крепко здраве и жизнерадост.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Излизате сами на фронта

В началото на новата работна седмица ще се озовете сами с идеите си и ще се наложи сами да задвижите колелото на успеха. Не е непосилна задача, стига да се амбицирате докрай. В личен план премеждията ще са главно заради безхаберието, което ви бе налегнало в последните месеци. В служебен аспект бъдете внимателни и се пазете от подводни камъни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които празнувате рождения си ден на 9 септември, сте огнено импулсивни и темпераментни натури. Не се съобразявате, пред кого изливате агресията си; пред кого наговаряте хиляди необмислени думи и на кого се сърдите за дреболии. След време, когато ви мине ядът, съжалявате. Често обаче се оказва твърде късно за извинения и прошки. Това сте вие – избухливи, сръдливи, но и много, много симпатични – едни от най-сърдечните Деви. Има още нещо, което е негативна черта в характера ви: искате да промените хората около себе си. Убедихте ли се, че това е невъзможно? По-добре се нагодете към заобикалящия ви свят. В любовта сте твърде ревниви, а не сте от най-верните Деви, особено на млади години.

За вас предстои годината на Венера, през която ще успеете да стабилизирате всичко в живота си, да стъпите на своите крака и да се почувствате спокойни. Това е година на любовта, на обичта и на приемствеността сред хората. Ще видите, че лесно ще достигате до сърцата на най-обичаните от вас. Ако сте решили да вдигате сватба, направете го в някой от следващите дванадесет месеца.

Здраве: Възможни са проблеми с носоглътката, гърлото, сливиците и щитовидната жлеза. 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887623
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031