Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2012 08:00 - Седмичен хороскоп за периода 23 - 29 ноември 2012 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.11.2012 08:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Прогноза за периода 23 – 29 ноември


Станислав Климентов - СЛАВЕЙ


ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Равносметка на приятелите

Предстои натоварен и важен период за представителите на зодия Овен. Те ще имат възможност за преоценка и премисляне на нещата от живота, както и за поглед напред в бъдещето. Енергията при тях сега ще е приповдигната, а лунното затъмнение в сряда ще им помогне да формират мнението си дали живеят в правилната среда и с правилните хора. Дошъл е моментът за чистка. Днешният петък ще им помогне да поставят ново професионално начало. Съботата е напрегната, а неделя – доста злополучна. В понеделник ще стабилизират емоцията, а вторник е граничен ден. Сряда ще им покаже правилния път, в четвъртък ще са много нервни.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Финансови грижи

Телците се намират в затихващ период, но това не означава, че ги очаква страшно лека седмица. Напротив, вътрешната енергия ще изригва и на моменти това ще се оказва главната причина за външните конфликти. Лунното затъмнение, което се очаква в сряда, ще постави акцент върху техните финансови дела и върху някои недовършени във времето договори и отношения. Те ще ви създадат толкова ядове, че ще пожелаете да ги приключите час по-скоро. Днешният ден, както и уикендът забраняват инициативите. Оставете се на течението. Понеделник и вторник са благоприятни дни, а сряда и четвъртък -  нервни, но много сполучливи.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Личностна преоценка

Добрата новина при Близнаците в хороскопа е новото им начало, което предстои да поставят в личностен план. Пълнолунието, придружено с лунно затъмнение в сряда ще им помогне през целия период да преосмислят пътя си дотук, какво е нужно да променят, за да са още по-щастливи. Няма да им е леко, но през тази седмица и тяхната планета-управител Меркурий ще обърне движението си в директно и това ще им помогне да се реализират още по-добре. Петък, събота и неделя са страхотни дни. Понеделник и вторник изискват преоценка и поглед назад. Сряда е страшно нервна и напрегната, а четвъртък ще приключи започнати във времето, но недовършени дела.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не си внушавайте катаклизми

Раците ще трябва да концентрират своята енергия в служебната сфера, но също така и в личния живот, за да не загубят равновесието между тези две опорни житейски точки. Предстои доста напрегнат период, въпреки че отначало няма да чувствате неговата емоционална тежест. Лунното затъмнение в сряда е причината през цялата седмица да се чувствате разсеяни, с нисък тонус, недоспали и с чести здравословни оплаквания. Отдайте го на този небесен феномен, без да си внушавате фатални неща. Днешният ден е прекрасен за службата. Събота и неделя ще ви доставят емоционално щастие. Понеделник и вторник са много успешни дни, ако внимавате да не грешите. Сряда и четвъртък е по-добре да си вземете отпуск.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Дебнат ви опасности

Лъвовете предстои да изживеят един период на раздвижване и пробуждане, придружен с множество алтернативи, възможности и избори. За да не сгрешат, всички представители на знака следва да са прецизни и разсъдливи. Лунното затъмнение в сряда ще бележи седмицата като безусловно успешна само за онези, които вече са си набелязали цели. Останалите ще продължат да обвиняват целия свят за това, че някой друг им е виновен. Вземете се в ръце, имате възможност да промените дори и сферата на любовта. Днешният ден е благоприятен, каквито са и събота и неделя. Понеделник и вторник са много важни служебни дни. В сряда и четвъртък много внимавайте, с кого контактувате, за да не се оплетете в лъжи.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Осъзнайте грешките си

Девите излизат от един доста труден душевен период и добрата новина е, че през тази седмица мнозина ще се натъкнат на нова работа, нови възможности или нови отговорности. Не ги приемайте, без да сте проучили добре, а и ако стартирате нова работа, направете го след вторника. Лунното затъмнение в сряда ще ви покаже докъде сте стигнали в служебен и личностен аспект през тази година, дали има нещо, което трябва да се промени и какво е то. Бъдете откровени със себе си и направете тази равносметка. Днешният ден, както и уикендът са тромави. Понеделник повлича след себе си ново начало. Вторник е хубав ден, а сряда и четвъртък са много напрегнати за онези от вас, които не осъзнаят служебните си грешки.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Преоценка и начало

Тази седмица за Везните ще е белязана от шанса за ново личностно начало и развитие в тази насока от живота им. Те са в период на подем, защото вече свикнаха със съдбовните удари, които ежедневно им отправя Уран, застанал в Овен. Най-накрая през тази година ще дойде преломният момент, в който те ще повярват в себе си и ще извършат някои важни за живота си промени. Лунното затъмнение в сряда ще им покаже, накъде да тръгнат. За тях то се превръща в ново начало. Днешният ден, както и уикендът са хубави в любовен аспект. Понеделник и особено вторник могат да докарат големи парични ядове. В сряда и четвъртък ги очаква ново начало.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Направете бюджет за 2013-а

Скорпионите не преживяват лек период, тъй като в тяхното съзвездие има голямо струпване на планети и всяка една от тях излъчва различна енергия. Въпреки това, имате шанса да обуздаете този енергиен фонтан и да го насочите в сферата, която ви е по сърце. Пълнолунието и лунното затъмнение в сряда ще бележат седмицата като една от най-важните ви във финансов аспект за цялата година. Сега е времето да си направите сметка на разходите, както и бюджета за 2013-а. Днешният ден, а и уикендът, са прекрасни за лични разговори, любов и хармония в брака и дома. Понеделник и вторник са сполучливи делови дни. В сряда и четвъртък си направете сметка на парите и разчет за идната година.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Успокойте топката

Откакто Слънцето навлезе в знака ви, се отдадохте на активни действия, промени и реформи, без да се стараете и да вървите по правия път. Вашата недисциплинираност може да се окаже доста коварна за целите ви. Бъдете съсредоточени. Тази седмица ще ви донесе много шансове за успехи, но също толкова опасности от провали. От поведението ви зависи дали ще се извисите до небето, или ще паднете ниско на земята. Лунното затъмнение в сряда ще бележи цялата седмица като нервна и неспокойна, но задачата ви е да уравновесите своите емоции. Днешният ден, а и уикенда говорят за купища промени, от които искате да се възползвате. Понеделник и вторник са важни служебни дни. Сряда и четвъртък са нервни и неспокойни.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Под енергиен прицел

Представителите на Козирог следва да са доста внимателни през тази седмица не само зарани лунното затъмнение, което изисква от тях да действат прецизно на работното място и да се грижат за здравето си, а и заради мощния съвпад на Марс и Плутон в тяхното съзвездие. Енергиите на тези две планети са съзидателни и разрушителни. От вас зависи, коя от двете крайности ще се прояви в живота ви. Затъмнението на Луната в сряда ще бележи седмицата като успешна в службата, но и като нервна и опасна за здравето ви. Днешният ден, а и уикендът изисква да сте със семейството си. В понеделник и вторник ви очакват новости, които са хубави. Сряда и четвъртък са нервни дни, но доста благополучни, ако сте набелязали целите си.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

От сряда – зелена вълна

Въпреки трудностите, които белязаха живота ви напоследък, вие не сте разочаровани от света и съвсем смело продължавате напред. Очаква ви раздвижване и дори кардинална промяна в сферите, които желаете да реновирате. Добрата новина е, че лунното затъмнение в сряда ще ви повлияе прекрасно и облагородяващо, а не като при другите знаци – негативно. Възползвайте се от този съдбовен плюс и поставете нови начала, за да си осигурите просперитета през новата 2013-а година. Петъкът е доста благополучен, неделя и понеделник са нервни и трудно ще постигате сполука. Във вторник ще сте под въздействието на лошо влияние. Иска се да се овладеете. От сряда нататък ви чака зелена светлина за мечтите ви.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Изяснете отношенията

Рибите се намират в силен период и следващата седмица за тях ще е много важна, въпреки че обещава да бъде натоварена и претрупана с отговорности. На работното място проблемите няма да са изключение и от вашата инициативност зависи дали ще ги решите мигновено, или ще ги отлагате във времето. Лунното затъмнение в сряда ще бележи седмицата като повратна в личен план. Там се иска неотложна равносметка. Чувствате, че имате, за какво да говорите със своите родители, деца, братя и сестри. Мнозина ще стартират и ремонт вкъщи. Моментът е подходящ. Днешният ден, а и уикендът са прекрасни за работа. Те са финансово сполучливи. В понеделник ще сте позитивно настроени. Вторник предупреждава за лоши хорски очи. В сряда и четвъртък ще сте нервни и ще се стигне до тягостни семейни разговори.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които сте се родили на 23 ноември, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

 

 

  



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891365
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930