Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:36 - Годишен хороскоп - ВЕЗНИ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 26726 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
ВЕЗНИ



2012-а година беше преходна за Везните. Те преживяха вътрешните трансформации и по този начин много явно се научиха да разграничават материалното от духовното начало. Онези, които осмислиха живота си и намериха своите грешки, онези които си признаха кривите ходове и се извиниха за тях, сега ще продължават с гордо вдигната глава напред. Останалите, които не го сториха, ще бъдат принудени през 2013-а да го направят.

След като Сатурн напусна вашия знак през октомври 2012-а година, вие вече се чувствате освободени от едно тягостно влияние, което продължи повече от две години и половина. Добрата новина е, че в следващите 30 години Сатурн няма да се заврща във Везни и преживените трудности няма да се повтарят също толкова години.

2013-а година през вашия хороскоп ще бъде подвластна на двете щастливи планети в астрологията – Венера и Юпитер. Следва да очаквате една значително по-благоприятна година като награда за това, че стоически изтърпяхте мъченията, на които бяхте подложени в последните три години. Ще си отдъхнете. Но не се отпускайте, защото хубавият момент няма да е вечен! Венера ще ви помогне да стабилизирате всичко, което наричате „свое” и „ценно” в живота си – любовта, обичта към близките, дома, семейството, работата и накря – финансите. Опитайте се да не превръщате парите в своя цел, защото ще объркате посоката и от благоприятна, годината ще се превърне в нетърпимо тежка. Запомнете: парите в този живот са само средство.

Юпитер ще ви помага с късмета, за който отговаря. Бъдете добри, опитайте да накарте хората около вас да бъдат малко по-човечни, отзивчиви и обичливи. Съшийте мрежата на своите взаимоотношения и подайте ръка на онзи, който е изпаднал в нужда. Правете само поискано добро и то ще ви се връща многократно.

С планетата на късмета Юпитер и планетата на любовта, стабилността и парите Венера в хороскопа за 2013-а година вие можете да се радвате на изобилие от обич, стабилност, разбирателство и възможности за просперитет. Самотните ще имат шанса да срещнат подхоящата половинка. Необвързаните ще могат да се обвържат в брачен съюз. Безработните ще си намерят работа, ако разполагат с необходимите качества и умения. И също така – ако не поставят заплатата като най-важното условие по време на интервютата. 2013-а ще ви донесе любовта, работата и постоянните доходи. Тя няма да ви зарадва със замогване, но добрата новина е, че ще можете да и плащате сметките, да се храните качествено, да почивате по време на отпуск и да се развивате професионално.

През първата десетдневка от януари ще сте доста общителни и по този начин ще успеете още в началото на годината да си създадете някои нови благоприятни запознанства, които да прераснат в по-здрави връзки по-нататък. Въпреки, че този месец ще се окаже труден и силно ангажиран в службата, той ще ви донесе успехи, ако сте задълбочени в това, което вършите. След 10 януари ще имате силен късмет в семейната сфера, където трябва да налагате хармония и такт. Последното ще постигате трудно, тъй като често ще се опитвате да ръководите. Не пропускайте новите идеи, защото януари е богат на идеи, действия и възможности за разумни промени, които да предприемете още в първите дни след новата година.

През февруари, когато Венера ще се движи във Водолей, вие ще се чувствате доста ограничени, сякаш някой ще се опита да ограничи личната ви свобода. Това може да дойде от семейството, от роднините, от работата и дори от властта и ще е причина за бунтарските ви настроения през по-голямата част отмесеца. До 5-о число ще имате възможност да се сдобиете с нови знания, но след това ще ги пропилеете в лентяйство и липса на желание да се ангажирате с каквото и да е било. Съветвам ви да работите често, съвестно и с отворени сърца, за да не си навлечете излишни грижи на работното място. В периода 23 февруари – 17 март избягвайте да правите промени около себе си и да се втурвате в нови неща заради ретроградния Меркурий, който ще блокира всички благоприятни стечения на обстоятелствата.

През март ще сте в състояние да манипулирате хората около себе си, въпреки че често ще избухвате, ще се заяждате и това ще вреди на добрия тон във взаимоотношенията. До 22-о число, когато Венера ще се движи в Риби ще контактувате лесно, но и ще се сдобиете с доза лекомислие, което ще ви подтиква да вярвате на напразни обещания. Редом с ретроградното движение на Меркурий до 17-и март можете да се поблазните по едно ново предложение, което, приемете ли го, може да ви коства доста разправии и нерви в последствие. Новите инициативи съветвам да подемате след настъпването на Първа пролет – 22 март. И през този месец ще сте все още така състрадателни, мили и отзивчиви към колегите си, което е нож с две остриета – мнозина ще се възползват от добротата ви, за да ви използват като трамплин за постигането на собствените си цели.

Април мога да разделя на две части – преди 16-о число и след това. В дните преди 16-о число ще ви липсва деликатност във взаимоотношенията и най-вече във връзките с деловите партньори, контрагентите и интимната половинка. Често ще си служите с ненужна агресия, за да постигнете своите собствени цели, а и редом с това да задоволите потиснатото си либидо. С лекота ще се втурвате в нови бизнесцели, ще стреляте на посоки и ще поемате рискови инициативи. През втората половина от месеца вашата агресивност няма да стихне, но ще успокоите страстите си малко по малко. Заслужено ще си поемете отговорността за нанесените обиди върху хората, които обичате, но наранихте с действията си. По предприетите в началото на месеца инициативи ще очаквате бързи резултати, което е невъзможно в реалната икономическа обстановка към този момент от годината в страната.

Добрата новина през май при вас е, че Венера ще се движи на своя трон в Телец през първите десетина дни. Това неминуемо ще ви дари с възможност да повишите финансовото си състояние, да се облагородите от изгодни стопански сделки или просто ще получите наследство, което също е достоен източник на финанси. Късмет и добро настроение ще имате след 10 май, когато Венера ще навлезе в безгрижния знак на Близнаците и оттам ще ви праща положителна енергия, импулси и шансове за нови запознанства. Периодът 10 – 31 май е прекрасен за осъществяване на пътувания извън граница. За съжаление, ще бъдете прекалено непостоянни в действията си и трудно ще задържите новите хора, които навлизат в живота ви. Концентрирайте се, в периода 16 – 31 май ще имате много късмет, използвйате го достойно.

Много важно изискване за вас през юни е да не поставяте финансовите си цели над моралните, тъй ктао ще рискувате да се отдалечите от верния път толкова много, че после едва ли ще се завърнете отново в правилната посока. През юни ще бъдете емоционално нестабилни, а преминаването на Венера през Рак ще ви направи толкова ревниви, че дори ще сте способни да ревнувате, когато шефовте обръщат повече внимание на колегите ви, отколкото на вас. Нека не пропускаме и второто ретроградно задвижване на Меркурий за 2013-а година което е в периода 23 юни – 20 юли. Следвайте правилото да не подписвате договори по това време; избягвайте социалните срещи с влиятелни личности, дългите разговори с ръководителите и отложете приемането на предложения, които ви отправят сериозно или на шега. Това време е прекрасно за излизане в годишен отпуск.

През юли ще сте в добро настроение, отлична кондиция, но и често ще избухвате, а това ще ви докара някои неприятни ситуации и прекрекания на главата. Предупреждението да избягвате подписването на каквито и да е било договори, за подемането на инициативи и поставянето на нови начала до 20 юли си остава заради ретроградното движение на Меркурий. До 22-о число имате шанса да се запознаете с някои влиятелни за вас личности или такива, които ще изиграят значима роля в живота ви. Съветвам да проведете важните с тях разговори между 20-и и 22-и юли. След 22-юл;и Венера ще премине в Дева. Това положение няма да е особено благоприятно за вас, защото ще ви накара да се усамотите, да погледнете на света с черногледство. Ще обвинявате другите за собствените си грешки и ще търсите кусурите на всичко, с което се захващате.

Ако преодолеете желанието си непрекъснато да критикувате, да наклонявате кантара към негативните качества на хората, с които общувате, неминуемо август ще се превърне в начало на вашия годишен ръст – в социален, професионален, личен и финансов план. Причината да претърпявате удари под кръста през този месец ще се крие единствено във вас самите, защото с мърморенето и излишните изказваня до 16-о число ще си печелите ненужни врагове. Имате шанс вместо врагове това да са неотменни приятели – във вашите ръце е ключът. След 17-и август Венера навлиза във вашия знак, ще бъде там до 10 септември и това положение е най-изгодното в хороскопа ви за 2013-а година. Възползвйате се. В периода 24 август – 9 септевмри и Меркурий ще бъде на своя трон в Дева. Тези дати се очертават като плодотворни и надеждни за едно цялостно преформиране в живота ви.

Първата десетдневка на септември ще бъде активна, благоприятна и много успешна, както за вас, така и за много други представители на всички зодии. Това е миг, когато хората ще се пробуждат и вие трябва да използвате момента, за да стреляте по набелязаните цели. До 10 септември ви чака късмет във финансовата сфера, както и в сферата на контактите. Въпреки сатурновата дупка, в която навлизате още с началото на месеца, инфарктни ситуации не се очакват. Напротив, ще имате възможност да осъзнаете потребностите и възможностите си, редом с това ще се радвате на шансове за развитие и просперитет. След 10 септември е хубаво да намалите темпото и да не осъществявате контакти на всяка цена. Мнозина ще ви поискат пари назаем. Съветът ми е да откажете, за да не затънете заедно с тях.

Ако август и септември бяха силни и късметлийски месеци, то през октомври ще се наложи да разчитате не на късмета си, а на своите разумни действия. Избягвайте инициативите, сделките и новите начала. През първата седмица от месеца ще се задълбочат проблемите от финансово естество. Не губете надежда, след 7 октомври ще успеете да откриете нови ниши, в които да се реализирате и от които да спечелите допълнителни пари. Не очаквайте големи резултати, тъй като обстановката в страната също ще върви към влошаване, но ще успеете да запазите прилично благосъстояние, сравнение с другите хора. В любовта ще залагате на искреност и ще накланяте везната към активиране на своята педантичност и ревнивост. Не си мислете да ограничавате свободата на половинката, за да не предизвикате раздяла. След 7 октомври мнозина самотни Везни ще имат невероятния шанс да срещнат подходящ партньор.

Потискащото влияние на октомври ще се пренесе частично и в месец ноември. Това е неминуемо заради ретроградното движение на Меркурий, което започва на 21 октомври и приключва на 10 ноември. През този период ви съветвам да спазвате пазивно поведение във всички сфери от живота, като най-вече апелът е за финансовата и професионалната. Промяната на работното място, взематнето пари на кредит, както и подписването на допълнителни споразумения за промяна на заплатата или работното време ще са с пагубни последствия за вас и вашето семейство. Насрочете тези инициативи за след 10-о число, когато Венера и Меркурий отново ще ви даряват със сила и увереност в тези сфери. Късметът ще се завърне, а възможностите ще се умножават. Това е хубаво време за смяна на работата. Възможно е до 5 ноември да осъществите контакт, който след 10-и ноември ще ви осигури ново работно място.

Въпреки Коледната еуфория, не разчитам декември да бъде един от най-успешните ви месеци през годината. Прогнозата ми е консервативна, въпреки влиянието на планетите. Не бива да прекалявате с разходите за подаръци, окрашения на дома и лукс по време на празниците. Обърнете внимание на духовната наслада по Коледа. Мисията ви през 2013-а година е да заличите материалния си поглед върху нещата, като издигнете в култ духовното и човешките взаимоотношения. На работното място ще контактувате с удоволствие и лекота, но често ще привличате неподходящи запознанства. Венера ще се движи в Козирог и ще ви помага да ги отсейвате. Не се притеснявайте да ги отбягвате съвсем съзнателно и демонстративно. Дните между Коледа и Нова година са идеални за вземане на остатъка от годишния отпуск. Не си позволявайте да останете на работа, ще си навлечете проблеми. Бъдете със семейството си и прекарайте няколко дни в пълна почивка, необеспокоявани за нищо и от никого. Посрещнете новата 2014-а година с усмивка и добро настроение.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ






Гласувай:
2



1. yotovava - Е, МЕРСИ :))))))))))
01.12.2012 23:17
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891424
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930