Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:06 - Годишен хороскоп - ТЕЛЕЦ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 23317 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ТЕЛЕЦ
 
Излизате от една активна година, през която имахте за цел да се освободите от предразсъдъците, да затвърдите придобитите знания и да развиете някои свои заложени в характера ви таланти. За мнозина това беше година на силните чувства и емоции. Някои срещнаха своя истински партньор в живота, други се разделиха в любовта. Не съжалявайте за нищо.

Новата 2013-а година ще бъде прекрасна за вас, защото това ще е годината на вашата планета-управител Венера. Ако изключим цялата политическа и икономическа обстановка в страната, трудните времена и липсата на стабилност около изборите, годината ще бъде плодотворна. Но и в ситуация на трудности вие отново ще се преборите, защото крайният успех ви е заложен в хороскопа.

За вас това ще е година на Венера и Юпитер – единствените две планети в астрологията, свързани с късмета и добрия шанс. Ще летите на крилете на съдбата и ще имате хиляди възможности, от които трябва да се възползвате рационално. Ще се влюбвте и ще обичате истински, ще се чувствате щасливи и подкрепяни. Лесно ще осъществявате идеите си, ако преди това сте ги обмислили добре.

Съобразете се с три критични за годината периода – от 23 февруари до 18 март, от 28 юни до 20 юли и от 21 октомври до 11 ноември. Тогава ще сте подвластни на негативното ретроградно движение на Меркурий. Избягвайте да правите големи постъпки, да влагате парични суми или подписвате всякакъв вид договори – дори трудови и граждански. Не влагайте пари в банков влог, още по-малко не теглете кредити или не вземайте заеми. Всяко едно действие от изброените само ще забавя вашето развитие, защото в последствие ще ви носи разочарования и скрити трудности и подводни камъни.

Венера, от своя страна, ще бъде ретроградна само вендъж– точно в последната работна седмица от годината и тъкмо тогава ще ви посъветвам да си вземете отпуск, като обърнете повече внимание на близките, смейството и любовта, вместо на ангажиментите си в службата. Склонни сте за няколко броени работни дни да сринете всичко онова, което градихте с месеци.

През януари, когато гърмът на шампанското е останало само приятен спомен, а празниците са минало, е време да обърнете внимание на своята професионална реализация, защото първият месец от годината ще е благоприятен за търсене на нова работа или за проявяване на постоянство в настоящата. До 9 януари ще успеете да създадете благоприятни контакти, които да използвате след това. Ще сте много съсредоточени и нищо, че след 10 януари ще пренебрегвате семейството. Жертвата ще си заслужава – очакват ви приходи и добра реализация. След 20 февруари ви очаква пътуване по работа.

Февруари ще е доста по-различен месец, защото тогава ще се изисква от вас да бъдете решителни, твърди, да гоните смело своите цели, но невинаги ще успявате в тези начинания. През първата седмица на месеца ще пътувате доста често по работни задачи, но след това вашата подвижност ще бъде замразена. Често ще се ядосвате за пропуснати нови контакти, но така е по-добре. Общителността ви ще бъде блокирана. Няма да говорите обаятелно, а напротив – на работното място ще си създавате проблеми, ако говорите прекалено много. Въпреки всичко, бъдете позитивни. От 23 февруари до 18  март Меркурий е ретрограден и изисква да сте внимателни.

През първата половина на март е хубаво да сте интровертно настроени, защото вашата деликатност и желание да помагате на другите може да навреди на личните ви интереси. В обществения живот, в приятелските кръгове и в дома бъдете егоистични, за да се защитите от илишно покровителство. Ще имате късмета да се рееализирате добре на работното място, но в последствие може да се окаже, че сте се лъгали за някои запознанства, които сте завързали в началото на месеца. След 22 март, с настъпването на пролетта настроението ви ще се подобри, а възможностите – ще нараснат. Заредете се с оптимизъм.

Април ще бъде успешен месец, но заради Сатурновата дупка ще ви предупредя да бъдете внимателни и да се съобразите с някои съдбовни изисквания да не давате напразни обещания и да не поемате непосилни инициативи през първите две седмици от месеца. След 21 април потърсете отговорност от онези хора, които през първите три месеца ви подведоха и ви накараха да им се доверите напразно. От 16 април до 9 май, когато Венера ще бъде на своя трон във вашия знак ще можете да сбъднете няколко свои желания. Обмислете добре, какво точно искате от съдбата и бъдете активни, за да ви се случи.

През май много звездни аспекти са във ваша полза и трябва активно да се възползвате от късмета си. През първата половина от месеца ще сте премерени в изказа си и ще привличате много стабилни контакти към себе си. Това е прекрасно време за стабилизация и на доходите. Лошото в случая е, че ще очаквате бързи, мигновени резултати от действията, които предприемате, а рзвитието ще дойде с по-бавни темпове. Имайте търпение. През втората половина от месеца, когато Меркурий ще се движи на своя трон в Близнаци е хубаво да култивирате целенасоченост и постоянство в намеренията си, ще сте гъвкави и ще можете да пътувате с професионална цел.

През юни ще сте общителни, отворени към света, ще разговаряте с всеки, от когото можете да извлечете някаква финансова или материална изгода. Не е никак лошо, защото това е месецът, през който ще срещнете предложение за реализация в делови план. Негативната тенденция на месеца е, че ще се превърнете в досадни мърморковци и ревнивци спрямо свотите приятели и средата, в която се движите. Някои от вас дори ще живеят в параноя, че са отбягвани, без да имат подобни поводи. Тогава излишно ще се заяждате с всички около себе си. Опитайте да отделите реалността от фантазията, тъй като често ще обвинявате другите за собствените си грешки. Традициите понякога ще ви правят закостенели и ще бликират желанието ви да се развивате.

През първите три седмици на месец юли трябва да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий и да не предприемате големи и драстични действия, защото рискувате да се обречете на неуспех. До 20 юли прогресът ще бъде замразен и затова аз препоръчвам да си вземете отпуск през това време. До 15 юли ще сте прекалено заядливи с приятелите, дребнави и често ще си печелите врагове в тяхно лице. Ще се чудите, защо те не ви разбират и не се смеят на шегите ви, а в същото време ще се обиждат. Просто изказът ви е станал малко по-арогантен. Вие ще им го върнете, като започнете да ги обвинявате за какво ли не в края на месеца. Опитайте се да се успокоите, това е труден а общуването месец.

Август е един от успешните месеци не само за вас, а и за останалите зодиакални знаци, но за да се стигне до резултати и положително развитие, е нужно търпение. За вас, Телци, това е месец на трансформации и минаване през различни усещания, нагласи и чувства. Аз лично ви съветвам да работите и да се заемете с неотложните си ангажименти, защото до 16 август Венера е в Дева и ще ви помага да се трудите усъдрно, а усилията ви да намерят добра почва, за да порастат хубави плодове. След 16 август Венера ще бъде на своя трон във Везни и ще ви дари с усет за хармония, красота и умение да се справяте и с най-трудната ситуация. След 24 август и Меркурий ще бъде на своя трон в Дева. Ще успеете да направите успешна крачка в частния бизнес, да смените работата си или да получите допълнителни доходи като благодарност за положени усилия.

Използвайте първите десет дни от септември, за да стартирате нов бизнес или да започнете на ново работно място. През тези дни въздействието на планетите е изключително благотворно и ще е наивно от ваша страна, ако не се възползвате максимално. А като включим обстоятелството, че през септември можете успешно да направите една промяна, картинката се нарежда чудесно. Бъдете позитивни и разгледайте възможността да стабилизирате състоянието си на работното място, в бизнеса или в любовта, където също ще имате голям успех, но за любовен успех можем да говорим по-скоро през втората половина от месеца. Бъдете търпеливи. Нещата започват да се разчупват и малко по малко да се оправят.

Забързани от промените, които ви се случиха в септември, ще бъдете прекалено прибързани през първата половина от октомври. А не бива. Поспрете с темпото и се опитайте да не правите прекалено бързи и необмислени скокове. През първата половина от месеца бъдете аналитични и обърнете внимание на малките дребни детайли, които могат в един момент да се превърнат в големи пречки. През втората половина ви чака просперитет, въпреки че и през този месец Меркурий ще обърне движението си в ретроградно. От 21 октомври до края на месеца избягвайте новостите, начинанията и промените. Тогава ще сте прекалено вглъбени в подробностите и ще търсите кусурите на най-близките си хора – половинката, семейството, деловите партньори. Претъпете критиката, ако не желаете проблеми.

Проблемите в комуникацията ще продължат и през първата десетдневка на ноември, защото до 10-о число на месеца Меркурий отново ще бъде ретрограден и ще се опитва да ви разваля отношенията с околните. Просто се отпуснете и не провеждайте важни разговори. Късметът ви ще се отключи след 10 ноември, когато и Венера ще бъде в Козирог, а Марс ще е в Дева. Ще усетите, че позициите ви се стабилизират, вие ще убеждавате по-лесно своите партньори. На интервю за работа ръководителите ще харесват точно вас заради решителността и излъчването ви. В любовта ще настъпи период, когато парите ще са от особено голямо значение и това е повод за започване на връзка по сметка при самотните представители.

Последният месец от годината ще е труден за вас, но и за всички хора наоколо, защото е месец на равносметката. Той изисква да завършите всички недовършени дела, които започнахте през 2013-а. За съжаление, трудно ще осъществите тази мисия. Причината е в нежеланието ви да се занимавате със стари задачи, един път защото сте ги захвърлили и вече не представляват интерес за вас и втори път, защото имате алтернативата да стартирате новости. Не се подлъгвайте с второто, тъй като новостите, започнати през декември, няма да доведат до добри резултати. Опитайте се да стабилизирате взамоотношенията с близките си и прекарайте незабравимо празниците. Бъдете любвеобилни и създайте приятна коледна обстановка. Пожелайте си нещо хубаво за новата 2014-а година.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 886597
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031