Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:48 - Годишен хороскоп - СТРЕЛЕЦ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 18720 Коментари: 0 Гласове:
3



 image
СТРЕЛЕЦ

2012-а година не беше лека за Стрелците, но тя им донесе много възможности за просперитет в бизнеса. С едно условие – да са трудолюбиви, постоянни, активни и да не очакват мигновени резултати. За представителите, които изпълниха това желание на съдбата, годината предложи развитие. За останалите – тя беше трудна, мудна, с много перипетии и злокобни влияния. Това беше година на осъзнаване, че парите идват само тогава, когато положим усилия.

Радостен съм да съобщя добра новина в хороскопа ви за 2013-а година. Тя със сигурност ще бъде по-благоприятна и лесна за изживяване. Не бързайте с усмивките обаче. Живеем в много тежки времена и не бива да очаквате отворени врати, вдигнати бариери и гърнета с мед. Това няма как да се случи на никого поне още пет години занапред.

Основание да твърдя, че годината ще е благодатна за вас, ми дават планетите, които ще ви зареждат с особен магнетизъм през 2013-а. Това ще са Юпитер, Венера и Марс. Юпитер е вашата планета-управител и тя отговаря за късмета в хороскопа ви, за вашия оптимизъм и добро настроение. С него ще зареждате хората около себе си. Ще печелите много приятели и симпатиите дори на онези, които ви гледат с пренебрежение. Венера е планетата на любовта и доброто материално благосъстояние, а Марс – на войната и силната енергия. Ето, че основната ви мисия през 2013-а е вече ясна: чрез силата на словото, на любовта и добротата да насочите енергията си към ползотворни за вас и хората около вас дейности. Вие трябва да се чувствате полезни и удовлетворени. В противен случай – ще се вдигате на бунт и ще предизвикате война в своя живот. Ако други на ваше място просто ще се оплакват, то вие директно ще нападате. Любовта е положителният полюс на същността ви в следващата година, а конфронтацията и агресията – отрицателният. Ваша е задачата да уравновесите двете енергии и да стигнете златната среда.

Първата половина от годината ще бъде благоприятна, но отново с една уговорка – ако сте разумни и здравомислещи. Вашата планета Юпитер е в остър конфликт със зодиакалния ви знак до месец юни и всяка погрешна стъпка ще плащате скъпо след това. Съветвам ви да бъдете предпазливи с инициативи от финансов характер. Пестете парите си, вместо да закупувате скъпи и ненужни вещи, вместо да теглите кредити. В никакъв случай не закупувайте недвижими имущества, не се обвързвайте с финансови договори, не вземайте коли на лизинг.

В службата ще бъдете прекалено своенравни и високомерни, често ще влизате в конфронтации с колегите, защото ще възприемате само своето мнение за равнодушно. Ще поставяте необмислени нови начала, които след това ще изживявате тежко. Много добре се съветвайте с приятелите и най-вече с роднините си, преди да стартирате каквото и да е било. В любовният ви живот през първата половина от годината ще властва лицемерие, което ще струи главно от вас.

Имате шанса да поправите грешките, допускани до юни, но през втората половина от годината. Тогава дайте шанс на Венера да се изяви в пълна сила – като ви направи смирени, обичливи и прощаващи. Това е пътят да преосмислите живота си и да постигнете хармония още през летните месеци.

През времето, в което Меркурий е ретрограден – 23 февруари – 18 март, 28 юни – 20 юли и 21 октомври – 10 ноември – избягвайте да поставяте нови начала, да подписвате договори или споразумения, да стартирате нова работа или да теглите пари на заем. Просто си подсигурете спокойствието, като се оставите на пасивно поведение и не се карате с хората около себе си. Така ще си спестите доста разочарования.

През януари ще сте устремени към търсене на нови светове и нищо чудно в първата десетдневка на месеца да поставите и ново начало – било то професионално, лично или финансово. Разбира се, ще ви посъветвам да сте доста мнителни към това, с което се заемате, тъй като през първата половина от годината ще бъдете подвластни на редица измами и разочарованията от напразните надежди няма да закъснеят. Мислете трезво и се въздържайте от прекален оптимизъм, защото той може да ви доведе единствено до фалит. През целия месец ще се обявявате чистосърдечно срещу хората, които лъжат и правят лошо, с което можете да си донесете излишни спорове, кавги или замесване в нежелана интрига.

През втория месец от годината желанието ви за свобода ще е водещо. Ще се стремите да демонстрирате своята независимост първо сред приятелите, а след това и сред колегите. Това, разбира се, може да доведе само до излишно напрежение, защото трудно ще преценявате границата между свободата и свободията. Често ще бъдете обвинявани в лицемерно отношение. Не се учудвайте, отстрани наистина ще изглеждате по този начин. Важно е да обърна внимание на периода 23 – 28 февруари, когато Меркурий ще обърне движението си в ретроградно и ще ви донесе евентуални беди в семейството и дома, ако не си държите езика зад зъбите и не спазвате домашните порядки.

През март ще сте прекалено сантиментални и на моменти ще забравяте, къде е границата. До 17-о число на месеца отново трябва да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий, защото той ще носи опасности от спречквания вкъщи, от много беди на работното място, свързани с желанието ви да поставите едно неочаквано и нестабилно ново начало. Ограничете се. До 12-а дата ще ви липсва воля и често ще обвинявате другите за това, че нямате достатъчно смелост да се защитите. Препоръчвам ви да ограничите контактите. След това число от месеца можете спокойно да поставите едно ново начало за годината. Бъдете уверени, че наистина ще настъпи моментът за действие. Последните дни от март са заредени с късмет.

Въпреки трудностите, които ви чакат през април, шансът е на ваша страна и вие успешно ще градите всичко онова, което започнахте през март. През първата половина от месеца ще бъдете много емоционални и агресивни, обвинявайки другите за своите проблеми. Погледнете реално на нещата. Вие самите сте си виновни за всичко. Щастливите мигове за този месец отново идват през втората му половина, когато Венера ще навлезе в Телец и ще ви помогне да сте още по-трудоспособни, ще повиши вашия тонус и ще ви вдъхне оптимизъм. Дните след 16 април отдайте на професионалните си намерения. Действайте детайлно и активно. Няма да закъснеят и резултатите.

През първата майска десетдневка ще се радвате на огромно количество късмет, на подкрепа отстрана на колегите, приятелите и роднините, както и на просперитет. Бъдете активни и променете всичко, което желаете да бъде променено за тази година. Хубавото на този месец е, че след 10-о число ще спадне желанието ви да избързвате. Вие ще се въоръжите с огромно количество кураж, търпение и така ще затвърдите всичко, което направихте до момента. Важни са дните около 25-26-и май, когато ще има мощен планетарен съвпад, съдбоносен за вашия знак. Приемете го с много положителни очаквания и той наистина ще ви донесе благоприятни промени.

През юни ще успявате да се харесвате на всички и така ще си спечелите много нови контакти, познанства и приятелства. Разбира се, няма как да избегнете срещата с лицемерни хора, но вие ясно ще ги отличавате и ви съветвам да приключите контакта си мигновено. Иначе ще ви вредят и ще ви оплитат с мрежите си още дълго време. През този месец е важно да обърнете внимание на своето финансово състояние, което никак няма да е добро. Не правете никакви промени в тази сфера, тъй като що се отнася до финанси, банки и пари – ще сте страшно неуверени и лесно ще ви лъжат. В периода след 23 юни просто забравете за излишните харчове. Ограничете желанията си да правите промени, да подписвате договори или да теглите пари назаем. Тук отново се намесва ретроградният Меркурий, който ви забранява всичко това.

Меркурий ще продължи да бъде ретрограден до 20 юли и тук с пълна сила важат предпазните мерки да не подписвате никакви договори – било то финансови, банкови, кредитни, междуфирмени, трудови или граждански. Стабилността ви в този месец ще се дължи на таланта ви да общувате свободно, неограничено и винаги с правилните хора. Запомнете едно, не се стремете да бъдете първенци и да изпъквате с постиженията си пред другите. Важно е да поддържате нормална комуникация. Мнозина ще пътуват през този месец. До 13-о число вашата конфликтност ще ви спечели единствено врагове. Ограничете я. След това агресията ви ще стихне и наистина ще общувате с удоволствие.

През първата половина от август ще бъдете прекалено заядливи и хапливи – качества, които проявихте още през месец юли. Мнозина от вас ще се сетят, че точно през този месец е дошло времето да градят кариера или да се харесват на шефовете си, показвайки работоспособност. Наистина ще сте в отлична кондиция и тонусът ще ви е на високо ниво, но не бива да правите саможертви. Никой няма да оцени труда ви, ако не сте започнали да се доказвате още в началото на годината, когато му беше времето. След 16-о число тази жажда за високи оценки ще се балансира и месецът наистина ще ви разкрие най-доброто, което е подготвил за вас – нормална работа, задоволителни контакти и щастие в личен план.

През първата десетдневка от септември ще бъдете в много добра форма и въпреки че няма да се разминем с почивните дни покрай празниците, вие ще постигнете набелязаните цели. Това е силен период за финансовите ви намерения. Използвайте го, защото последните три месеца от годината няма да са най-леките. Сега можете да припечелите малко пари за черни дни. След 12-и септември ще навлезете в период, когато ще желаете да бъдете сами, да ви оставят на мира и никой да не ви тревожи с нищо. Аз бих ви посъветвал да си вземете годишния отпуск и да пътувате или да отидете на кратка почивка. Вземете със себе си най-близките хора и избягвайте вредителите, които ви натоварват психически.

През октомври отново ще бъдете в желаната кондиция и, стига да искате, можете да постигнете много успехи. През първата половина от месеца ще бъдете прекалено амбициозни и често – крайни в желанията си. Добре е да предвиждате навреме проблемите, за да не загубите вярната пътека, гонейки амбиция след амбиция. След 15-а дата ще се вглъбите в подробностите, ще станете до болка педантични и така дразнещи, че хората около вас ще ви отбягват. Колегите ще предпочитат да не ви молят за помощ, защото вие няма да им помагате, а ще ги поучавате. Тази ваша мания за педантичност и перфекциозност няма да се възприеме топло от никого.

През ноември ви очакват някои преодолими финансови проблеми. Преодолими са, защото можете да ги потушите още в зародиш, но само ако не се подведете по лоши и лицемерни хора, които ще се стремят да ви измамят. Това не е хубав месец за стартиране на общ бизнес или за ново делово партньорство. Ще си патите от собствената си наивност и доверчивост. Можете да започнете еднолична дейност, но не и съдружие. Дори и да стигнете до такова решение, хубаво е да го сторите след 10-а дата, защото в периода 21 октомври – 10 ноември за трети път през тази година Меркурий ще обърне движението си в ретроградно и ще ви обърка работата.

Декември е един хубав и топъл месец, а и по-голямата част от вас празнувате рожден ден, наред с всички Коледни празници. Това обаче подсказва и за редовната Сатурнова дупка, която витае над вас през декември – период на трудности, премисляне на годината и ограничаване на контактите. На работното място месецът предвещава монотонна и отегчителна дейност. Трудно ще ви се привлича вниманието и вие все ще търсите нещо ново. Много внимавайте дали правите правилния избор, когато осъществявате промени. В личен план месецът ще е прекрасен, ако сте директни и откровени. В противен случай ще си патите. Дните между Коледа и Нова година прекарайте вкъщи, вземете си отпуск и си пожелайте нещо хубаво за новата 2014-а година.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887563
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031