Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:42 - Годишен хороскоп - СКОРПИОН 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 15386 Коментари: 0 Гласове:
1



 image
СКОРПИОН

След като 2012-а се оказа година на глобални промени, трансформации, трудно движение напред (но все пак напред), няма как да очаквате през 2013-а с магическа пръчка някой да превърне живота ви в прекрасен. Дори и да не си служим с метафори, трябва да сме реалисти, а вие успявате да бъдете такива във всяка една ситуация.

Предстои една нелека, но успешна година. След като в началото на октомври 2012-а Сатурн навлезе във вашия знак, това ще бъде една от управляващите планети в хороскопа ви не само за идната, но и за следващите три години. Сатурн е планетата на трудностите, изпитанията, бариерите, но и на властта. Във ваши ръце е шансът да проблесне последната й характеристика и вие да станете господари на съдбата си. За целта през 2013-а трябва да стабилизирате живота си, през 2014-а да добиете нови знания и да бъдете по-себекритични и едва през 2015-а да се превърнете в истински ръководители на мястото, където пожелаете.

Наред със Сатурн над вас през 2013-а година ще властват Плутон, Марс и Венера. Плутон ще подсилва вашата интуиция и ще ви показва с кои хора от обществото да контактувате и кои да избягвате. Марс ще ви помага да се предпазвате от странични удари; да нападате, когато е нужно. Но и той ще ви направи прекалено агресивни и войнствено настроени, което не е никак благоприятно за годината, в която навлизате. Венера ще е шансът ви да коригирате грешките си от прекалената агресивност. Тя ще смекчава вашето поведение, ще ви показва, къде грешите.

В професионален план 2013-а, 2014-а и 2015-а година са тясно свързани една с друга. Много е важно да действате и мислите дългосрочно и с перспективи. Най-добре ще се чувстват онези представители, които изживеят и трите си години на едно и също работно място, защото накрая те ще се сдобият с ръководна длъжност или по-висока заплата.

В личните взаимоотношения 2013-а има шанса да бъде благоприятна година. За някои тя ще е година на влюбване, а за други – на бракосъчетание. Любовта в живота ви ще страда тогава, когато сте прекалено агресивни и не чувате болката на половинката. Разполагате с шанса да го промените, да се уравновесите и да изживеете следващите месеци в хармония, защото интимната стабилност ще ви помага да градите и по-добра кариера.

По отношение на доходите ще ви посъветвам не само през 2013-а, но и през следващите три години – до 2015-а да избирате сигурността в службата, регулярното изплащане на заплатите, а не стойността на заплатата. Сатурн ще ви подложи на много изпитания и тъкмо сега не са ви нужни рискове и експерименти. Винаги залагайте на сигурното и изпитаното.

Януари ще започне благополучно и още през първата десетдневка от месеца ще сте устремени към търсене на нови професионални перспективи. До 10-о число е хубаво да уточните работната си заплата за годината, да стабилизирате служебното си място и да набележите цели, които да гоните през първото полугодие. След 10 януари ще има едно струпване на планети в Козирог, което ще ви потикне да се изказвате доста неподправено пред своите близки, приятели, роднини и нови запознанства. Често ще правите уместни забележки, които обаче няма да бъдат възприемани добре. Ограничавайте агресивните си пристъпи вкъщи, за да не нарушите домашния ред. Ще се радвате на изключителна работоспособност.

През февруари ще желаете да изявите своите таланти и способности на всяка цена. Остро ще защитавате правата си, в случай че някой се опита да ви ограничи свободата. Това се отнася както за служебния живот, така и за домашните взаимоотношения. Не мога да кажа, че февруари ще бъде най-благоприятният месец за предприемане на инициативи или осъществяване на някакви промени, въпреки че вие самите ще сте устремени към нови неща. В любовта ще пожелаете автономия след 27-и февруари. През този месец ще трябва да се съобразите и сретроградното движение на Меркурий, което ще стартира на 23-и февруари и ще приключи чак на 17 март. Както винаги, ще ви посъветвам да ограничавате вземането на решения и осъществяването на промени.

През март ще се опитвате да помагате всекиму и за всичко, което до 17-а дата ще е причината да изоставите повечето свои дела. Очаква се провал, ако не се вземете в ръце и не се отучите от навика си да сте полезни на другите. В любовта ще проявявте пълен егоизъм и ще вините своята половинка за това, че вие самите допускате грешки. Мога да нарека месецът изключително емоционален заради поведението ви не само през първата, а и през втората половина. След 20-и март вашият управител Марс навлиза в Овен и това ще ви донесе много перспективи, но отново – ако сте сдържани. Не позволявайте речта да изпреварва мисълта и си налагайте самодисциплина в много отношения.

Активни и емоционални ще бъдете и през април, но темповете на агресивност малко по малко ще намаляват. Ще се почувствате по-уверени през втората половина от месеца, когато е моментът на осъзнаване на грешктие и ще потърсите прошка за лошото си поведение в последно време. През първата половина от април сте лишени от чувство за себекритичност и поголовно ще правите грешки навсякъде, където се изявявате. Съветът ми е да действате много предпазливо и по-педантично, ако не желаете да си причините загуби на работното място и разочарования в личен план. Въпреки че след 21 април ще желаете мигновени резултати от дейността, с която сте се заели, последните десет дни от месеца ще са много добри за бизнесмените.

През първата десетдневка от май ще се вземете в ръце и въпреки емоционалната си нестабилност, ще свършите доста ползотворна работа, като наред с това ще изградите и плановете за идните няколко месеца. Тук е и времето, в което успешно ще можете да потърсите прошка за прегрешенията и не намясто изказаните думи напоследък. Бъдете искрени и се извинете. След 10 май навлизате в период на финансов подем, но само ако предварително сте си направили плановете за действие. Не очаквайте небивал късмет, ако не сте се потрудили досега. В бизнеса ще трябва да сте по-разсъдливи, ще бъде добре, ако приемате чуждото мнение. А в любовта трябва да сте в пъти по-искрени към своите половинки. Само така ще възцарите отново хармонията във взаимоотношенията си.

Юни не обещава да бъде лек месец, защото емоционално ще сте доста уязвими и често може да изпадате в ситуации на самосъжаление, оттегляне и желание да се усамотите. Няма да възприемате житейските трудности като нещо нормално. По-скоро ще си внушавате, че съдбата желае да ви сломи. Ще се засили вашата ревност не само към половинката, но и към всички останали членове на семейството. Някои дори ще станат ревниви и към деловите си партньори. Ще искате да общуват само с вас. Меркурий ще обърне движението си в ретроградно от 23 юни до 20 юли, което време можем да наречем критично за новите ви запознанства. Вероятно е да ви се направят предложения от делови тип, които ви съветвам да подминете с лека ръка. Ще видите, че са били лъжовни.

През юли не мога да ви посъветвам да си вземате годишния отпуск, тъй като това ще е един доста натоварен откъм професионално отношение месец. Венера ще се движи в Лъв и това нейно положение ще активира служебния ви хъс до такава степен, че вие ще сте в състояние да работите почти денонощно. След 10 юли ще се засили и желанието ви да бъдете независими. При мнозина това ще породи амбиции да се отделят като частни бизнесмени, да си подадат предизвестие за напускане на работното място. Каквито и да са ви мотивите, съветът ми е до 20 юли да не предприемате никакви документални действия, защото ще се окажат напразни в най-добрия случай или просто ще ви доведат до загуба – в най-лошия. След 23-и юли се предпазвайте да не бъдете толкова хапливи и заядливи, защото това ще ви навлече много врагове на главата.

Първата августовска половина ще бъде осеяна от трудности, защото няма да приемате чуждото мнение и все ще търсите кусурите на хората, с които общувате. Възможни са чести и епизодични връзки с хора от обществените слоеве с цел да заемете тяхното място. Вие сте чаровници и знаете, как да го сторите. Пазете се, защото това се отнася и за всички вас, които вече сте обвързани. Извънбрачните авантюри няма да останат незабелязани. През втората половина от август Венера ще се движи на своя трон във Везни и ще ви дарява с положителна енергия, сигурност, стабилност и желание за добиване на нови знания. В периода 9-и – 23-и август се ограничете от големи скокове към постигането на някакви измислени идеи. По-добре насочете енергията си за последната седмица на месеца, защото тя ви гарантира успехи и просперитет.

Успех и просперитет са ви заложени през първата десетдневка от септември, когато е едно много силно време не само за вас, но и за представителите на другите зодии. Вие ще успеете да използвате шансовете си, като направите планове за нови действия, като се огледате за възможности и като действате уверено, но и предпазливо. През тази първа десетдневка се очакват и финансови приходи. След 10 септември не отпускайте педала, въпреки че трудностите ще се нижат една по една по пътя. Въпреки тях, ще се радвате на много силен късмет и ще имате успех с всичко, с което се заемате. Силната ви интуиция винаги ще подсказва верните вратички, но трябва да се предпазвате от желанието си да клюкарствате, да вадите черните ризи на хората, с които общувате и от склонността си да критикувате не на място.

През първата седмица от октомври с всичка сила важи правилото от септември – да не критикувате и да не вадите черните ходове на другите хора наяве. Гледайте своята собствена работа. Сатурновата дупка, в която се намирате, ще ви помогне да отсеете истинските си приятели, да осъзнаете грешките и да потърсите опрощение. Целият октомври ще е посветен на вашето духовно израстване и поради тази причина вие ще забавите професионалните си ходове. Не си мислете, че изоставяте. Напротив. Мнозина от вас ще добият много нови знания, които ще прилагат успешно в бизнеса през новата 2014-а година. В периода 21 октомври – 10 ноември е третото ретроградно движение на Меркурий за тази година. Отново ще ви посъветвам да избягвате подписването на договори, вземането на решения и осъществяването на промени.

През целия ноември Меркурий ще се движи през вашия знак. До 10-о число ще бъде ретрограден и няма да чувствате напредък, но след това силата на ускорението ще е доста висока. Не се отпускайте, защото все още ще преживявате период на Сатурнова дупка, а това ви подлага и на известни съдбовни тестове. Залагайте на интуицията си и със сигурност ще уцелите вярната посока. След средата на месеца ще имате възможност да промените работното си място, да се заемете с нова служебна дейност, да си преговорите по-добра заплата. Бъдете меркантилни, но и покажете знания. Непосредствено след като празнувате рождените си дни, ще се сдобивате с нова енергия, която с всеки изминал ден ще става все по-силна и по-силна.

Декември ще бъде доста тежък и нервен месец за вас. Цялата тази еуфория по предстоящите празници ще ви натоварва. Имате време да се настроите празнично и да промените меланхоличната прогноза. Длъжни сте да го сторите не само заради себе си, но и заради вашите близки. На работното място ви очаква доста хаотичен месец още от първа дата. Причината е в многото срещи, които трябва да проведете за кратко време. Мнозина ще трябва да проведат и курс за преквалификация или обучение, наред със своята заетост. Много трудно ще отстоявате своите интереси и често ваши колеги ще злоупотребяват с добротата ви. Имате прекрасни качества да отказвате. Правете го по-често. В противен случай ще си патите. Празниците прекарайте в най-тесен кръг. Роднинските сбирки ще ви товарят и ще ви причиняват депресия. Бъдете вкъщи, а в дните между Коледа и Нова година си вземете отпуск и планирайте първите месеци на новата 2014-а година.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891406
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930