Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 18:06 - Годишен хороскоп - РИБИ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 18436 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 10.12.2012 15:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

РИБИ

2012-а година беше изпитателна за Рибите, но не и безуспешна. Те са наясно, че незаслужените успехи и изкуствено надутите балони, винаги се пукат или се размиват в пространството. 2012-а беше година на трудолюбие и частичен застой, който им показа, че в живота има спадове и възходи. Когато преживяват спад, хората би следвало да се борят, за да се покачат отново на върха.

Прекрасно е, ако сте го осъзнали. Значи ще сте в състояние да го постигнете през новата 2013-а! За вас предстои една доста по-плодородна, но отново – нелека година. Заради сложните икономически условия, в които се намираме всички, и вие ще сте подвластни на стриктна инспекция отстрана на звездите. Всяка погрешна стъпка ще сте наказва незабавно, за да учите урока си навреме.

През новата година над вас ще властва комплекс от планети – Венера, Уран, Марс, Нептун и Юпитер. Венера ще ви помага да съхраните любовта у себе си и да бъдете все така честни, отговорни и състрадателни. Уран ще ви покаже, че не бива да сте толкова ретроградни в разбиранията си, а е нужно да осъзнаете, че вече живеем в съвсем нова ера. Приемете новостите. Марс ще е планетата на жизнената ви енергия, силата и инициативите, които ще поемате – на моменти ще избухвате, на моменти ще се изпокарвате с всички около себе си, на моменти ще ги прегръщате и целувате.

Нептун е вашата планета-управител, която вече окончателно навлезе в знака ви. Това е гаранция, че не само при вас, а и при цялото човечество настана ново време, което всички трябва да приемем. Нептун ще управлява интимния ви живот, колкото и странно да ви се струва това. Бягайте от неговото влияние, когато ви потиква да създавате необмислени и импулсивни сексуални връзки. Заложете на духовното привличане между вас и партньорите.

Юпитер е планетата на късмета, но заради нея в последно време вие търпяхте разочарование след разочарование в бизнеса. Сега е време нещата да се променят. След 27 юни, с навлизането на Юпитер в Рак червеният килим пред вас ще се разтвори и вие ще стъпите на пътеката на радостта, благополучието и късмета. Очаква ви подем в бизнеса, така че – планирайте промени след тази дата. От друга страна, през втората половина от годината Юпитер ви гарантира крепко здраве. Здравето ви е предвещано и през първото полугодие на 2013-а, но само ако не си внушавате болести и не си вредите сами чрез емоционални депресии.

И не на последно място ще ви предупредя за датите, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита – това са дните между 23 февруари и 17 март, между 23 юни и 20 юли и между 21 октомври и 10 ноември. Категорично забранени в тези периоди са всякакви новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, както и даването на обещания, в което вие сте неудържими. Трябва да знаете, че всяко нещо, подето по време на ретрограден Меркурий, е обречено на неуспех.  

През първата десетдневка на януари ще правите доста импулсивни и необмислени промени, които на пръв поглед ще са за добро, но допълнително ще влошат състоянието, което си докарахте през 2012-а. По-добре се успокойте и не правете никакви новости. Периодът от 10 до 20 януари е доста благоприятен за всякакъв тип дейности, стига да не правите прекалено много забележки. Ще сте директни, продуктивни и можещи. След 20 януари напрежението ще бъде осезаемо и вие доста силно ще избухвате на моменти, а в други случаи ще се сърдите на хората, които ви казват истината в очите. Научете се да приемате правдата такава, каквато е. Въпреки всичко, след 10-ото си число януари ще бъде един много положителен месец.

През февруари ще се опитвате да бъдете по-сдържани, но често и ще сте страшно тънкообидни, демонстрирайки явно своята обидчивост. От една страна, навлизате в Сатурновата си дупка, а от друга, Венера ще изисква да изявявате своята индивидуалност. По-добре е, ако слушате съветите на своите близки и най-вече на брачната половинка, ако не желаете да си навлечете много проблеми. През този месец във вашия знак има струпване на планети и това ще ви направи доста чувствителни, а ретроградното движение на Меркурий от 23 февруари ще блокира всякакви възможности да се изявявате, изказвате правилно и да общувате по подходящ начин. Просто се примирете.

През март ще сте все така чувствителни заради движението на Венера в Риби, а и заради ретроградния Меркурий, който няма да ви остави на мира до 17-о число. Дотогава бъдете сдържани, мерете приказките си. Марс, който ще се движи също във вашия знак през първите две седмици от месеца ще бъде причината за вашата избухливост, лична активност, чувствителност и стремежи към власт, която обаче няма да можете да си позволите през месеца. Просто се примирете с обстановката. През последната седмица ще добиете увереност и заедно с пукването на пролетта ще навлезете в един изцяло нов период, който ще трае поне три месеца.

През първата половина на април се налага да пренастроите своите цели и амбиции. Венера ще бъде в Овен и ще ви тласка към агресивност. Липсата на деликатност ще е главната причина за лошите обноски с роднините, приятелите и близките. Ще сте склонни да поемате инициативата, без да сте подготвени за отговорността. Вероятно е да се заемете с няколко неща наведнъж, за да се покажете като можещи. Резултатът ще е нулев. Изчакайте до втората половина от месеца, когато пред вас ще се изправят много шансове. От една страна Венера ще е на своя трон в Телец, а от друга- Марс също ще се движи в Телец, което ще ви донесе изобилие от лични качества. Това е период, в който можете да се превърнете в лидери и водачи. Заложете на новаторските си идеи.

Въпреки почивните дни през първата десетдневка на май, не оставяйте пасивни. Работете по своите задачи, ако се занимавате с личен бизнес. Целият месец е много силен за идеите, които ще посеете. Тепърва ще добивате самоувереност и сила, които ще развивате през втората половина от годината. Меркурий ще ви подкрепя до 15-о число, като ще ви помогне да се съсредоточите върху важните детайли и върху нещата, които ви носят полза. Добре е да не прибързвате. През втората половина от месеца Меркурий ще се движи на своя трон в Близнаци и ще координира вашата сила, постоянство и идеи. Налага се да бъдете по-отговорни от всякога и да се научите, че когато кажете нещо, трябва да държите на думата си.

През юни успехите ще продължат при най-активните представители. Бъдете нащрек и се оглеждайте за нови предложения. На работното място това е месец на прелом и подем. Ще докажете, че не се плашите от трудностите и сте готови да поемете отговорността на новостите, с които се захващате. Малките пречки по пътя ще си сеете сами заради своите слабости в личен план. От 7 юни ще сте податливи на тайни и любовни преживявания, които могат да разконцентрират енергията ви от службата в интимния план. При семейните представители е възможно да се открият извънбрачни, укрити досега връзки. След 23 юни Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно. Бъдете внимателни. Ще сте привързани към дома и през този период не ви съветвам да пътувате или почивате в отпуск.

Периода 1 – 20 юли можем спокойно да наречем критичен, защото тогава ще сте податливи на ласкателства и подли измами, от една страна, и ще желаете да добивате непочтена информация по лукав начин, от друга. Ако не действате внимателно и се отдадете изцяло на първичните си схващания, през този период от годината сте в състояние да сринете всичко онова, което градихте в първите месеци. Помислете, дали си струва. По-добре проявявайте пасивност и не се включвайте в разговори, които не ви засягат. След 20 юли ще успеете да утвърдите своята независимост и авторитета си, ако преди това не сте навредили на личния си имидж. Последните дни от юли вещаят едно благоприятно ново начало, което стартирахте още през май. Работете активно, бъдете уверени и самокритични, за да не се самозабравите.

Първата половина от август може да ви се стори доста напрегната и неприятна, но това е само на пръв поглед. Поради движението на Венера вие ще се отдадете на критикарството и често ще влизате в различни спорове относно истината и правдата. Не си заслужава да се занимавате с излишни конфронтации, ако те ви отдалечават от постигането на целите. Концентрирайте енергията си върху главните задачи за тази година, а те са постигане на по-добра финансова основа за идните три-четири години. След 15 август ще се наложи да разговаряте по-често с най-доверените си приятели и с близките, за да сверите своя часовник дали не сте се превърнали от прекалено всеотдайни натури – в егоисти. Контролирайте егоцентризма и култивирайте у себе си лично трудолюбие, за да продължите напред.

Като цяло, септември ще бъде доста благоприятен месец за вас, защото до 10-о число Венера ще се движи във Везни, на своя трон, а след това – в Скорпион. И двете положения за вас са доста изгодни, тъй като Венера на своя трон ще подобри финансовото ви благополучие, ще ви докара допълнителни доходи или допълнителна работа, която един ден ще се трансформира в доходи. В Скорпион Венера ще ви помогне да чувствате по-дълбоко, да се влюбвате и да обичате чистосърдечно. Ще имате купища предложения за флиртове, но ако сте сериозно обвързани, ви съветвам да не се залавяте с подобни авантюри, нищо че те галят егото ви. Избягвайте също така и да подавате ухо на клюките в офиса или пред блока, за да не си навлечете проблеми.

Октомври ще бъде доста критичен месец, особено във втората си половина поради няколко причини. Едната е, разбира се, ретроградното движение на Меркурий, но в сравнение с движението на Марс, Меркурий се оказва безобиден. През първите две седмици от месеца ще бъдете настроени авантюристично и ще пожелаете в живота си да направите коренна промяна, като се впуснете във флирт или интимна авантюра – нещо, което стана дума и в предходните месеци. Аз категорично не ви съветвам да го правите, ако сте сериозно обвързани, защото ще ви донесе голямо разочарование. През втората половина от месеца движението на Марс ще ви направи властолюбиви, ще налагате мнението си над всички и всичко, ще бъдете гневни и съответно отношенията никак няма да вървят гладко. Това е време, през което е по-добре да се осъзнаете и да се вгледате в себе си. От 21 октомври Меркурий е ретрограден и са забранени всякакви промени, новости и подписване на договори.

През ноември ще осъзнаете грешките, които сторихте не само през октомври, но и през останалите месеци от годината. Първата десетдневка е изчистваща и наказателна – ще ви се случват неприятности като изкупления за грешките. Приемете ги и не им се противопоставяйте. След 10-о число ви очаква възможност да разширите своите емоционални кръгозори. Венера ще се движи в Козирог и ще ви помогне да обърнете внимание на всичко онова, което наричате „свое” – семейството, дома, близките, работата си, бизнеса си, финансите. Това е месец на равносметка, но не да се критикувате, а да се похвалите, колко много постигнахте през 2013-а. Не се възвеличавайте, а гордо вдигнете глава. Това е прекрасен и положителен месец.

През декември ще се чувствате на мястото си, защото тогава ще разгърнете изцяло характерните за вас черти – всеотдайност, обич към ближния, желание да дарявате. Не забравяйте, че непожеланото добро само ви вреди. Помагайте на този, който ви е потърсил помощта. Като цяло, декември ще премине забързано, празнично и топло. Венера ще се движи в Козирог и ще ви помага да всявате хармония и любов около себе си. На работното място ще се отегчавате от монотонните дейности, затова ви съветвам да се отдадете на планове – планирайте си новата 2014-а година. Направете списък за покупките около Коледа и избягвайте да се задълбочавате в рутинни дейности. Дните между Коледа и Нова година можете да прекарате вкъщи, но може и да работите. Ако сте на работа, изгответе финансовия си отчет и нищо повече. Просто трябва да сте наясно, колко добре сте се справили през 2013-а, малко преди да посрещнете 2014-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
7



1. rubsy - ;)))
05.12.2012 19:11
За годеж и брак не виждам нищо,лошо,лошо хаха;))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890376
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930