Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:18 - Годишен хороскоп - РАК 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 15824 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2012 23:57


image
 

РАК

 

 

2012-а година не беше най-леката, но тя целеше вашата вътрешна духовна трансформация. Трудностите имаха за цел да ви провокират и по този начин смело да моделират мисленето ви, за да бъде то в синхрон с променящите се тенденции. Дано мнозина от вас да са започнали курс за преквалификация, който да продължи и през тази година. Дано студентите са избрали подходящата специалност, защото 2012-а беше годината на отворените врати в университета. Учениците дано са научили своите уроци, за да се влеят след години успешно в морето на живота. Като цяло това беше период на учене, борба и усъвършенстване.

 

2013-а определено няма да ви се стори по-лека, но със сигурност тя ще ви дари с повече динамика. Ще имате възможност да се нагласите към обстоятелствата, да започнете нови начала в сферите, от които имате нужда. За вас това ще е година на комбинация от планети – Венера, Сатурн, Марс, Луната и Юпитер. Венера и Сатурн изискват да растете в службата, като се доказвате чрез придобитите знания. Марс ще ви дарява със сила и възможност да се доказвате, но също така и ще ви прави обидчиви, когато някой не цени вашия труд или положените усилия. Луната ще ви прави чувствителни – доста активни по от новолуние към пълнолуние и леко разсеяни от пълнолуние към новолуние. Юпитер е планетата на късмета и можете да разчитате на нейната подкрепа.

За да се радвате на просперитет, развитие и по-малко загуби, трябва да се съобразите с няколко важни и неблагоприятни периода, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно. Това са датите от 23.02 до 18.03, от 28.06 до 20.07 и от 21.10 до 11.11. Избягвайте да правите големи планове за тези периоди. Възможности в тях може и да имате, но това ще са лъжливи шансове – като улица без изход. В ниакакъв случай не подпоисвайте договори – финансови, трудови, лизингови или кредитни, както и не слагайте пари на влог. Спазвате ли това основно правило в хороскопа ви, ще се радвате на истински късмет и по-добро състояние в едно наистина трудно време.

Започвате новата година с един труден месец, тъй като през януариповечето небесни тела ще греят през неблагоприятни зодиакални знаци за вас. Най-вече ще бъдете подвластни на ретроградното движение на Юпитер и често късметът ще ви изневерява, затова не препоръчвам да предприемате новиходове. Венера е в Стрелец до 9 януари и ще ви тласка към абсолютно ненужни и неблагоприятни запознанства, въпреки че вътрешното ви усещания за тях няма да е такова. След 10 януари ще имате възможност да стабилизирате семейните си взаимоотношения и мисля, че тази сфера от живота ви ще бъде с най-голямо предимство през месеца.

През февруари Юпитер ще смени движението си в директно и тук ще усетите първият положителен полъх на 2013-а година. Въпреки че ще бъдете доста чувствителни в любовта, семейството и личния живот, не препоръчвам да се отдавате изцяло в плен на емоциите. Разсъждавайте повече. Венера ще се движи във вашия осми дом и това положение е особено застрашително за личните ви финанси, ако не сте си изпипали добре предварителните планове. Позволявайте си само инвестиции, които сте в състояние да платите. Кредитите тук не са препоръчителни, защото комбинирано с положението на Сатурн прогнозата е зловеща. В периода 23 – 28 февруари избягвайте да подписвате каквито и да е било договори.

Март е месецът, през който ще усетите бавните механизми на промяната, обхващаща целия ви живот и живота на хората около вас. Ще можете да пътувате, но аз бих ви посъветвал да осъществите пътуванията си след 17-о число. От 1 до 17 март Меркурий се движи ретроградно по своята орбита и ви въвлича в различни неприятни сиутации – от нови неподходящи запознанства до осъществяване на напразни и отрицателни за доходите ви пътувания. По лични причини също избягвайте да сядате зад волана. Периодът след 23 мат е далеч по-позитивен. Положителното проявление на всички планети ще се изрази първо в професионален успех, а след това – и в личен. В периода 13 – 31 март ще сте доста неискрени към близките си и ще ги обвинявате за своите собствени неуспехи. Подходът ви никак няма да е блестящ.

През април ще бъдете устремени към постигането на различни професионални цели и това е чудесно на фона на цялата икономическа и политическа обстановка. Въпреки че нещата в България няма да вървят на добре, вие ще изплувате с активност и деятелност. До 20 март бъдете агресивни, динамични и поемайте инициативата на работното място. Тогава ще имате пълната подкрепа на Марс във всяко едно отношение. До 14 април се пазете от допускане на незначителни грешки, които уж са недоловими с просто око. Няма да е така – още през ноември ще блеснат и ще ви заринат до шия. През втоарата половина от месеца няма да сте така прибързани, но ще осъзнавате, че е важно да действате, за да успявате. Борете се с трудностите и правете повече реформи.

През първите десет дни от месец май Венера ще бъде на своя трон в Телец и ще активира вашата добронамереност, късметът да общувате с правилните хора и на правилното място. Опитайте се да разгърнете дейността, с която се занимавате. Не забравяйте да простите на онези, които ви нараниха в предходните месеци, за да изчистите пътя си от евентуални врагове. След 10 май ще сте отдадени на различни събеседвания, но общестеният живот няма да ви се отразява толкова здравословно, защото ще ви уморява. Изтощението ще дойде и от пролетната умора, която вие ще пренебрегвате до момента, в който не се сринете изцяло. Вземайте превантивни мерки и се научете на постоянство. През целия месец ще желаете бързи резултати, а те няма да са толкова мигновени. Знаете го.

През юни ситуацията около здравето ви ще се влошава, защото ще бъдете немарливи за здравословните си проблеми от една страна, а и ще си внушавате доста болести, което не е никак похвално. Ще навлезете в период на Сатурнова дупка, а Марс ще се движи във вашия дванайсети дом. Очакв ви прилив на енергия – мисловна и физическа – която за жалост обаче няма да управлявате много правилно. Ще сте жадни за внимание от близките си, ще ги привличате с различни оплаквания. Манипулирайки ги по този начин няма да синавлечете нищо друго освен заслжения гняв. Шансът всичко това да не ви се залсужи е на ваша страна – ако се промените и ако мислите разумно, а не емоционално. Изявете хубавите си качества и позволете на Венера, която ще се движи през вашия знак, да ви дари със сили и добри идеи.

Юли ще бъде месецът, който както при вас, така и при останалите знаци наричам – критчен. Слънцето ще се движи във вашия знак и ще ви дари със сили, емоционална енергия, мисловен подем и жизнен тонус. Марс също ще се настани във вашия знак от 14 юли и ще ви потикне да бъдете независими индивидуалисти. Обстоятелствата около вас обаче ще са потискащи и често смазващи заради общата икономическа обстановка към този момент. Гледайте да не се вълнувате много от политика и работете здраво. Венера ще се движи във вашия втори дом и ще ви помага да стабилизирате доходите си, ако сте задълбочени и насочите усилията си към иновативни начиняания. Гледайте вътрешността на проектите, а не опаковката, защото лъскавите опаковки ще ви подмамят.

Август мога да разделя на две равни половини. През първата – от 1-во до 16-о число ще сте особено критични към всички хора около себе си – приятели, колеги, партньори, роднини, близки на вашето семейство познанства. През тази половина отново ще говорим и за повишение на доходите, което ще дойде от добра сделка, осъществена в страната. Гледайте обаче да не се главозамаете и да дадете заслуженото на онези, които ви помогнаха за тази крачка. През втората половина от август ви очаква прекрасен период на подем. Тогава Венера ще е на трон във Везни и ще ви помага да бъдете всеотдайни към близките си, добродетелни към семейството и позитивни към света. Обърнете се назад и благодарете на всички хора, които ви помагат и ще ви помагат занапред. След 24 август можете да отидете на планирана почивка. Това е прекрасното време за пътувания.

Септември ще е благоприятен месец, защото ще подобрите всички резултати, които постигнахте през последните два до три месеца. До 10-о число се заемете с финансовите анализи на годината, планирайте бюджета до Коледа. Попитайте някой приятел далиоколо него не търсят хора като вас. Тук е прекрасният миг, когато можете да смените работата си с по-доходоносна. Обсъдете го със семейството си и рискувайте, ако си заслужава. След 11 септември ще бъдете прекалено плахи и не така решителни, колкото досега. Причината е в някои колебания, изплували на хоризонта. Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Общувайте по-свободно с близките си. Вероятно е след 15 септември внезапно да промените отношението си и към тях. Това ще ви причини само болка, чието място не е в този хороскоп.

През първата седмица на октомври, тоест до 7-о число, се опитайте да вложите максимална енергия, за да задоволите своите любовни интереси и да приключите някои ненужни за момента интимни взаимоотношения. Вие нямате полза от недовършени връзки за в бъдеще и тук е моментът да им се наситите и да сложите край. След 8 октомври идва благодатен етап в хороскопа ви и до към 20-о число на месеца ще сте в подем в професионалната фера – ще търсите нови контакти, ще се съюзаявате с колегите, а и здравето ви буквално ще се подобрява с всеки изминал ден. С две думи, ще обновите средата си на живот с по-плодотворна и благоприятна. След 21 октомври до 10 ноември се пазете, защото отново Меркурий ще се движи ретроградно и ще руши много създадени от вас дела. Просто се отдайте на течението, за да не си причините загуби.

През единайсетия месец на годината ще апелирам отново да обърнете внимание на периода 1 – 10 ноември, защото той обещава да бъде блокиращ за всичките ви проекти и е хубаво да не насрочвате нищо важно за тези дати. По-добре излезте в отпуск. До 5-о число ще сте показни, ще парадирате със своя интелект и така ще си навлечете много врагове, без да имате нужда от тях. След 6 ноември и най-вече след коментираното 10-о число ще ви се отвори един по-добър и благодатен период, когато най-накрая ще имате шансове да дръпнете напред в бизнеса. Запомнете, че периодът 10 – 30 ноември е прекрасен за нови делови и партньорски взаимоотношения, за стартиране на интимни връзки, преместване в нов дом, сватби и подписване на парични споразумения. Ще изпипвате всичко и ще сте педанти до степен на съвършенство.

Въпреки очакването на Коледа и Нова година, декември си остава с прогнозата за един разочароващ и не особено лек месец. От 5-и до 24-и декември, което обуславя и работната част на месеца, Меркурий ще се движи в Стрелец и ще ви потиква да стартирате с много задачи, без да завършите нито една от тях. Лесно ще губите интерес от това, с което се занимавате, а и ще ви липсва концентрация. Моят съвет е в последната седмица от годината да си вземете отпуск, защото тогава Венера ще бъде ретроградна и сте в състояние за малкото работни дни да съсипете всичко онова, което градихте през цялата година. От друга страна, през целия декември ще се стремите да угодите на семейството си и ще сте раздвоени между всички нови проекти (с които така и не ви съветвам да се заемете) и между семейното внимание. Ще попаднте в ситуация, в която няма да угодите никъде. Спестете си я, като бъдете твърди и степенувате по важност задачите.

Посрещнете новогодишната вечер с усмивка и едно искрено желание – пожелайте си здраве и благоденствие за новата 2014-а година. 
Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887630
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031