Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:24 - Годишен хороскоп - ЛЪВ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 13649 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
ЛЪВ

Лъвовете завършват една доста благоприятна година. 2012-а за тях беше година на любовни трепети, стабилизация в духовен и материален план, както и на много семейни радости и щастие в дома. В работата годината не им предложи никакви промени, по-скоро нещата протичаха в нормалния, традиционен ритъм. Като се има предвид икономическата и социалната обстановка в страната, това че запазиха работата си, е най-добрата новина.

В никакъв случай не бива да се успокояват. Задава се една много по-бурна и отговорна година. Късметът е на привършване дори при онези, които разчитаха винаги на него. Време е се осланяте най-вече на себе си, на своите собствени умения, знания и цели. Не се отпускайте, а здраво застъпвайте! През новата година ще сте на педал.

Акцент в хороскопа ви за 2013-а година ще поставя на три небесни тела – Слънцето, Венера и Нептун. Слънцето ще ви помага да блестите и дане губите позитивната си нагласа, въпреки трудностите. Венера ще ви е от полза, за да съхраните поне още година стабилността, която градихте до момента. Нептун обаче е тежка планета и нейното влияние ще бъде основно. Той изисква от вас да се промените изцяло – да погледнете себе си по друг начин – от духовна гледна точка. Малко по малко ще се убедите, че материалният свят (на който често се подчинявате) започва да губи преднина и ще бъде изпреварен от духовния. Човечеството е изправено пред нови хоризонти и през 2013-а година вие като Лъвове сте длъжни да го поведете по кривите пътеки на нематериалния свят. Не се ли промените, продължите ли да използвате своята лидерска дарба за непочтени и материални цели, ще изпиете горчивата чаша на разочарованието.

2013-а ви потиква към нови хоризонти и неопознати светове. Мнозина от вас ще учат, ще  се преквалифицират и ще изберат да променят посоката си на движение. Това е в синхрон с вашия годишен хороскоп и вие трябва да сте убедени, че учейки, ще се издигнете в бъдещето. Осъзнайте, че парите са само средство, а не цел на живота. Покажете чрез маниерите, външния си вид и излъчването си, че сте готови да поемете на плещите си отговорността за една нова епоха, в която всички навлизаме, искаме или не.

Още в началото на януари, когато Венера ще се движи в Стрелец ще бъдете доста загрижени за своя външен вид, за маниерите и за това, как другите ви възприемат отстрани. Ще търсите нова среда на живот, но това влияние е прекалено кратко – до 9 януари и едва ли ще намерите най-положителните хора, с които да промените живота си. След 10 януари Венера навлиза в Козирог и това нейно положение ще ви помогне да стегнете плановете си за годината. Бъдете безпристрастни към себе си и не позволявайте друг да ви се меси в живота. В периода 10 – 20 януари ще правите прекалено остри забележки и така ще загубите подкрепата на колегите си. След 20 януари ще сте извор на нови делови идеи, но не ви препоръчвам да правите драстични изменения в своя бизнес живот.

Февруари ще бъде вашият положителен делови месец, въпреки че ще бъдете вихър от емоции и трудно ще владеете нервите си. Първите два дни от месеца са много благоприятни за сключване на партньорски сделки, които да се развиват бързо и още до края на февруари да дадат своя резултат. Тук дългосрочните очаквания са на заден план. До 26-о число от месеца успешно ще правите всякакви преговори, а и в любовта ще ви върви много повече, отколкото през другите месеци. В периода 23 февруари 17 март ще бъдете под влиянието на ретроградния Меркурий – обица на ухото при предприемане на каквито и да е било действия. Ще бъдат блокирани финансовите ви приходи, така че това не е никак подходящ период за инвестиции, смяна на работа или изхарчване.

През по-голямата част от месец март, както вече стана дума, ще сте под влиянието на ретроградното движение на Меркурий и до 17-о число сърдечно ви съветвам да отложите всякакви финансови намерения или желания за смяна на работата. И най-примамливото предложение ще се окаже бита карта в последствие. Спестете много от разходите си, защото това е един от тежките откъм парична гледна точка месеци. До 22 март ще правите грешни преценки относно приятелите, ще вярвате на сплетни и лъжи, а това със сигурност ще навреди на добрите семейни взаимоотношения, които градихте през 2012-а година. От 23 март ще ви липсва деликатност в общуването, въпреки че именно с искреността си ще направите пробив и ще намерите нова среда на живот.

През април ще имате удоволствието да се срещнете с първите щастливи лъчи на съдбата. Шансовете ви за развитие тук нарастват и за да бъдете успешни, трябва да се активизирате на всяка цена. Дните до 15 април са тежки заради лошия ви нрав, заради хапливия ви език и нежеланието да се съобразите с чуждото мнение. Сякаш всичко това ще се измени напълно след 16 април, когато Венера ще застане на своя трон в Телец и ще ви помогне да се издигнете на работното място. Оценявайте всяко свое постижение достолепно, най-вече след 25 април. Радвайте се и на малките промени, които ви се случват, без да очаквате с големи лъвски скокове да завладеете успеха. Нещата през април ще се случват малко по малко, тухла по тухла. Месецът ще ви помогне да се преборите с една любовна несполука до 14-о число.

От 1 до 10 май се обърнете назад и прегледайте грешките, които допуснахте през предходните четири месеца от годината. Тази десетдневка ще ви помогне да потърсите прошка, както ид а простите лесно. Започвате да живеете все по-вълнуващ живот, но не бива да забравяте своите приятели и близки. Използвайте почивните дни около 1 и 6 май, за да ги споделите с тях. В периода 16 – 31 май ще гоните целите си с постоянство. Добрата новина е, че ще попадате на верните хора. Отключените врати ще са поводът да се почувствате наистина могъщи. Но не се самозабравяйте. Определен кръг от ваши колеги или приятели ще ви използват като трамплин за постигането на своите цели и след като това се случи, ще бъдете отхвърлени от екипа. Не го позволявайте и залагайте винаги на стабилността и сигурността, а не на бързите резултати, които все ви обещават.

Почти през целия юни ще преживете период на кратък застой и дори в предходните месеци да тръгнахте много смело напред, тук ще осъзнаете, че все още е рано да очаквате големи резултати. Икономическата конюнктура ще се влошава в държавата и това ще бъде основният пречещ фактор да се реализирате така, както си го представяхте преди време. Примирете се и успокойте темпото. Време е да се обърнете към себе си и да търсите начин за промяна на мисленето си. Ще осъзнаете семейните ценности като изконни и екзистенциални. В същото време ще кипите от енергия и ентусиазъм, но заради своята разсеяност няма да можете да контролирате потока от активност в правилната посока. След 23 юни не започвайте никакви нови начала заради ретроградното движение на Меркурий.

През юли, освен с влиянието на ретроградния Меркурий (до 22-о число на месеца), вие ще трябва да се справите и с мощното, всеобхватно и неизбежно влияние на Сатурновата дупка, която е традиционна за този период от всека една ваша житейска година. Венера ще се движи в Лъв и ще ви подмамва да правите чести, високи и големи по дължина скокове от дейност в дейност, от идея в идея. Липсата на постояноство ще се изрази в хиляди започнати дела, които чакат да бъдат завършени някъде във времето. Започнете ли ги до 22 юли, то е повече от сигурно, че нито едно от тях няма да има успешен завършек. Затова моят съвет е да се ограничите в разгръщането и да контроирате своите чувства, емоции и действия. Развинтената ви фантазия ще поражда много лъжливи ситуации вие ще обвинявате близките си за своите провали, без да имате основание и право.

През първата половина от август отново ще ви посъветвам да не правите големи начинания в живота си, защото все още ще сте под влиянието на Сатурновата си дупка. До 16 август ще владеете добре материалните си стремежи. Мнозина от вас ще получат допълнителни доходи или ще продадат имот изгодно – доколкото е възможно това, като се има предвид постоянно влошаващата се икономическа и банкова обстановка в страната. След 17 август Венера налвлиза във Везни, където се чувства прекрасно. Това нейно положение ще ви дарява с положителна енергия, много оптимизъм и хармонични взаимоотношения с близките и приятелите. За съжаление, в семейството и към родителите си все още ще бъдете агресивни, защото продължавате да ги обвинявате за своите неудачи и неуспехи.

През септември основната ви мисия ще бъде да се учите от грешките сии да не допускате нови грешки поради прибързаност по схемата „проба-грешка”, която е ваша запазена марка. Благоприятните дати от месеца са първите 10 дни, тъй като от 11 септември Венера ще навлезе в Скорпион, а около 18-19 ще има точен съвпад със Сатурн, което необратимо ще блокира възможности при онези, които безразсъдно рискуват. При други този съвпад ще изиграе ролята на едно рамо, помощ, за да излезнат от калта и повече никога да не влязат в нея. През целия месец ще сте прекралено горделиви и няма да се поучавате от съветите, давани отстрани. Това ме навява на мисълта, че при вас по-скоро ще се развие първият, по-трагичен сценарии при съвпада на двете планети – финансов колапс.

През първата седмица от октомври с всяко едно свое действие ще задълбочавате кризата, която сами си докарахте със своите високи стремежи. След 7 октомври Венера навлиза в Стрелец и това нейно положение ще ви помогне да потърсите нови светове, перспективи и възможности. Отново ще ви предупредя да не очаквате мигновени резултати. Периодът ще е прекрасен за влюбване и разцвет в любовта, но в службата по-скоро ще ви нанасят удари заради вашата непредпазливост и егоцентричност. Отново ще ви се наложи да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий от 21 октомври до 10 ноември, когато не бива да предприемате каквито и да е било промени, да подписвате договори или да уговаряте делови и финансови сделки.

През по-голямата част от ноември ще бъдете резервирани и това ще ви предпази от много грешки и неправилни ходове. Ще бягате от вниманието на хората, но задкулисно ще контролирате действията на колегите и близките си. Така отново ще заемете своето лъвско, царско място сред живота им. На моменти обаче ще ставате прекалено груби към най-близките си същества. Вашата критика е възможно да ги ранява и по този начин ще загубите част от доверието, което ви се полага. Често ще пропускате възможностите пред себе си, защото ще търсите кусурите на всичко, с което се сблъсквате. Съветът ми е да приемете живота такъв, какъвто е и да вървите напред.

През декември ще бъде по-добре, ако си вземете отпуск, защото лесно ще се отекчавате от работата си и ще предприемате много нови и необмислени предизвикателства, а те няма да си струват усилията. Неоправданите надежди ще ви разочароват и злочестото колело ще се завърти против вашите желания. Ако обърнете внимание по-скоро на Коледния дух, на желанията на близките си и на подаръците, декември ще бъде един забързан, позитивен и щастлив месец. Работите ли вглъбено, ще се загубите в служебните задачи, ще издигнете егото си над всичко ще си причините парични загуби, най-вече в седмицата между Коледа и Нова година, когато Венера ще е ретроградна. Така тя ще ви вреди, ако сте на работа, но ще ви помага, ако сте си вкъщи с любимите хора.

 

 

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jackpot - тъпо
30.09.2013 23:53
и от къде ще дойде хубавото, всъщност тук има само , "внимавай", "пази се", "сатурнова дупка", "ще имат епроблеми" и какво се случва да се мре ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890389
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930