Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:54 - Годишен хороскоп - КОЗИРОГ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 18843 Коментари: 0 Гласове:
5



 image
КОЗИРОГ


Изпращате една доста важна година. 2012-а имаше за цел да пречупи вашето мислене и да ви отведе през портите на духовното просветление. При някои се получи. При други процесът ще е продължителен и муден. Важното е, че тръгнахте към промени и осъзнахте, че не само парите са важни на този свят.

Не мога да отрека, че 2013-а ще е успешна година за вас, но в задоволителна степен. Вие обаче сте перфекционисти и затова ще ви се стори коварна. Няма нищо такова. Живейте я според обстоятелствата и ще видите, че ще ви донесе много късмет, успехи и промени.

През тази година над вас ще властват основно три небесни тела – Сатурн, Венера и Меркурий. Сатурн е една много силна планета, след като навлезе в Скорпион ще започне мощно да ви закриля и да ви дърпа напред. Ще се радвате на подкрепа от влиятелни авторитети, ще можете да поставите нови цели пред себе си, а някои дори ще стартират бизнес, като искам да уточня, че тази характеристика се отнася главно за родените в първата декада на знака, тоест през декември.

Венера е планетата на любовта, семейството, хармонията и парите. Тя, заедно с Юпитер ще ви помага в първата половина от годината да стабилизирате състоянието си и да се отзовете на новите предложения. Също така ще ви провокира по такъв начин, че през втората половина повечето от зодията да сключат брак или да си намерят подходящата половинка. Ценете семейството и бъдете щедри на усмивки и положителна енергия.

Меркурий е планетата на прогреса, комуникацията, разчупването на ледовете и пътуванията. Основното й влияние във вашия хороскоп ще бъде промяната във всички направления. Вие можете да я осъществите, стига да пожелаете и да се решите. Сега е моментът да станете по-комуникативни и адаптивни. Има три периода от годината, които искам да подчертая като крайно безуспешни. Това са дните между 23 февруари и 18 март, между 28 юни и 20 юли и между 21 октомври и 11 ноември. В тези периоди Меркурий ще бъде ретрограден по своята орбита и ще провокира съдбовни обрати и неуспехи. Ще си спестите разочарованията, като спазвате едно просто правило – по време на тези периоди не подписвайте никакви договори, не предприемайте никакви важни действия, не напускайте работа, не започвайте работа и ограничете новите запознанства. Така ще си спестите много по-нататъчни главоболия.

Като цяло, 2013-а ще ви донесе новости и вие трябва да се нагодите към новите условия, с които ще ви сблъска. Няма да е страшно, ако сте отворени към промените. Страшното идва тогава, когато не желаете да приемете прогреса, а гледате все назад. Време е да се научите, че с иновации ще достигнете върховете на амбициите.

Не забравяйте и личния си живот през тази година, тъй като имате навика да пропускате точно тази част от хороскопа си. Имате шанс да си намерите подходяща половинка или да сключите брак през цялата година, но подчертавам влиянията във втората половина от годината, когато шансът ви е повече от 80%. През втората половина от годината се подложете и на хранителен режим, защото тогава мнозина от вас неочаквано ще добият склонност към драстично напълняване.

През първата десетдневка на януари ще сте устремени към търсене на партньори и хора, които да споделят вашето мнение. Не хабете такива усилия, никога не е било задължително да сте разбирани от всички човеци на този свят. През дните след 10 януари поведението ви ще се стабилизира, а вие ще пренастроите целите си за цялата година. Както винаги, ще сте безкомпромисни към идеите за работа, а и за пристрастията си към ръководния пост. В дните от 10 до 19 януари ще бъдете прекалено критични към всички около себе си и така ще си създадете врагове, приемайки само своето мнение за миродавно. Хубавото през целия януари е, че физически ще се чувствате силни и щедри на енергия.

Добрата новина през февруари е, че ще успеете да повишите доходите си, стига да сте достатъчно активни и предвидливи, а и другото важно условие е да не се замесвате в спекулативни сделки. Венера ще се движи във Водолей до 26 февруари и освен че ще ви дарява с шансове за парични постъпления, ще ви прави изключително свободолюбиви в семейството и дома, където все ще искате да повишите своята независимост. Нищо чудно мнозина Козирози да излязат от домовете на родителите си и да заживеят самостоятелен живот. Друг аспект на този месец е повишението на вашата амбициозност. Преценявайте силите си най-вече от 23 февруари нататък, когато Меркурий е ретрограден и ще причини пълен срив в начина ви на мислене, ако вие сте податливи на чужди съвети.

През март ще бъдете прекалено състрадателни и често – страшно жертвоготовни към своите приятели или обществото, в което живеете. Като се има предвид ретроградното движение на Меркурий до 17 март, крайно нежелателно е да се предоверявате или да се опитвате да сте в нечия угода. Отстоявайте мнението си и се борете за независимост. През първите десетина дни от месеца се погрижете за тялото си, за външния си вид, направете пролетна диета или разтоварване, отидете на фитнес и се раздвижете, за да положите основите на един важен за годината навик – да сте физически отговорни към своето здраве. След 17 март се опитайте да се отърсите от досадните познанства, които натрупахте от началото на годината. Просто поставете край.

Април мога да разделя на две половини – преди 16-о число и след това. В първата половина вие ще се опитвате да обвините другите за своите собствени грешки. Ще ви липсва деликатност, а това може да се окаже фатална грешка при общуването. Когато не се симпатизира на вашите мнения, ще бъдете гневни, агресивни. Често ще подклаждате и скандали, породени от някакво болно чувство за справедливост. Сами ще се убедите след това, че не сте били прави. След 16-о число нещата ще се оправят, тъй като Венера ще навлезе в Телец и там ще бъде на мястото си – на своя трон. Ще разкрие нови перспективи, нови идеи и възможности за развитие. В никакъв случай не се лишавайте от шанса за промени и пътувания, а и не е лошо да се извините на хората, които нагрубихте в началото на месеца.

През първите десетина дни от месец май ще бъдете доста благоразположени и ще говорите на различни теми с хората, с които общувате. Ще анализирате поведението си от предходните месеци и ще пожелаете да се извините за допуснатите грешки. Това е чудесно. До 15 май лесно ще съсредоточавате мисълта си в правилната посока и по този начин ще вършите много работа за кратко време на работното място. Единственото предупреждение през месец май е да не избързвате с желанието си да постигате резултати. Всичко – с времето си. След 16 май внезапно ще осъзнаете, че пролетта е дошла и че е време за нови цели и равносметка на постигнатото. Спортувайте и не се давайте на пролетната умора.

Юни ще бъде променлив месец, тъй като ще си поставяте неизпълними цели, а когато си поставите цел, вие впръсквате цялата си енергия в нейното изпълнение. През по-голямата част от месеца ще бъдете доста привързани към своя дом, към семейството и половинката и често ще забравяте за професионалните си задължения, които трябва да вършите паралелно с личния живот. Ще се подсили чувството ви за неувереност и всъщност това формира едно противоречие – ще сте крайно амбициозни и ще си поставяте трудно изпълними цели и в същото време – ще сте неуверени дали си струва да ги постигате. След 23 юни не планирайте нищо, Меркурий ще бъде ретрограден и ще засили вашата емоционалност и сантименталност.

Ретроградният Меркурий ще е акцент и през месец юли в хороскопа ви. Вие ще се чувствате все така емоционални, сантиментални и лесно ще жертвате всичко лично, само и само около вас да цари някаква измислена хармония. Не препоръчвам никакви финансови инициативи през дните до 22-о число не само заради ретроградното движение на Меркурий, а и заради положението на Венера в Лъв, откъдето тя ще ви примамва да приемате утопични предложения и по този начин – да струите восъчни кули върху въглени. В дните след 14 юли обаче трябва да потискате своята нервност и агресивност. Ще искате да сте независими във всичко, но в същото време ще обсебвате другите и ще искате да властвате в живота им. Няма как да се получи.

През август ще мърморите малко повече, отколкото ви е позволено заради положението на Венера и Марс. Ще продължите да обсебвате своите близки, но и остро ще ги обвинявате за грешките, които самите вие допускате волно или неволно. До 8 август прогресът в мисленето ви ще бъде замразен. През целия месец ще избухвате без никаква причина, ще таите скрит гняв, който на моменти ще прераства в ярост и агресия, а в други ще го преглъщате в себе си. Всичко това ще ви води до проблеми със сърдечно-съдовата област, заедно с рязкото напълняване, което е валидно за дните от началото на юли до тук. Просто пазете диета и живейте здравословно и в хармония със своите близки и приятели. След 24 август ви чака раздвижване и подем.

Първата десетдневка на месец септември предвещава раздвижване – лично, професионално и емоционално. Използвайте рационално работните дни. През почивните дни около празниците бъдете със семейството или пътувайте някъде, където сте запланували. Оставите ли се, без да има какво да вършите, ще изпаднете в депресия. Добрата новина през този месец е, че ще се справяте прекрасно с финансите и до 10 септември ще получите оферта за нова работа или просто известие за допълнителни доходи. След 10-о число ще общувате с лекота и ще търсите нови професионални и лични запознанства. Трябва да ви предупредя, че едва ли всички нови контакти в живота ви ще са благодатни. Преценявайте добре. Негативна черта през септември е вашата склонност да клюкарствате.

През първата седмица от октомври ще сте доста напрегнати, защото ще ви се налага да общувате, да водите обширни разговори, а въобще няма да ви се среща с никого. Това ще доведе до импулсивни изблици на агресия, до нервност и разваляне на някои от взаимоотношенията. В периода 8 – 21 октомври отлично ще се справяте с всякаква аналитична работа, ще преценявате добре финансовите си перспективи, но след 21 октомври, когато Меркурий ще бъде ретрограден за пореден път, ви съветвам да отложите подписването на договори, споразумения или осъществяването на каквито и да е било промени. Бъдете сдържани, през втората половина от месеца ще затвърдите своя авторитет и влияние, ако сте емоционално стабилни, като покажете, че на вас може да се разчита.

Ноември предвещава едно ново начало при вас, което можете да осъществите не по-рано от 10-о число. Дотогава само ще планирате сферата, която ще променяте. Действайте доста резервирано и според икономическата обстановка в страната. Ако се излъжете да започнете някакъв вид нова дейност или подпишете договори до 10-о число, когато Меркурий е ретрограден, шансовете ви за успех ще намалеят с 90%. Затова изчакайте. След 10 ноември ще се повиши и тонусът ви, все повече ще обръщате внимание на външния си вид, облеклото и маниера. Всичко това ще рефлектира цялостно върху поведението ви, а оттам – и върху възможностите да получите предложения.

През декември трябва да бъдете доста сдържани и внимателни, защото ще сте привлечени от различни възможности и рискувате да се разедините и да не довършите делата, които стартирахте през тази година. Лесно ще се отегчавате и трудно ще намирате смисъл в рутинната работа. Създайте си максимални удобства, като промените интериора в офиса или смените разположението на мебелите. Още по-лесно ще е да си създадете коледна атмосфера чрез украса. Намерете начин. В личните взаимоотношения декември също предупреждава за омръзване и отегчаване. Можете да го избегнете, като се настроите празнично. Работните дни между Коледа и Нова година по-добре прекарайте вкъщи. Те ще са толкова негативни в службата, че рискувате за няколко дни да провалите успехи, градени с месеци. По-добре се отдайте на планиране и позитивно очакване на новата 2014-а година.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887577
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031