Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:30 - Годишен хороскоп - ДЕВА 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 19962 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.11.2012 23:45


image


ДЕВА


2012-а година беше доста значима за представителите на Дева. Те трябваше да поставят няколко нови начала в живота си, без да изоставят нито едно от тях. Научиха се на нещо много важно – да побеждават с издръжливост и ловкост. Нещо, което ще им е много нужно и в новата 2013-а година.

Ако сте зодия Дева, предстоящата 2013-а година ще ви донесе много благоприятни стечения на обстоятелствата и вие щедро трябва да се възползвате от тях. Трудно ще ви е само едно – че не вие, а съдбата ще диктува случките през новата година. Примирете се. Този път няма да сте диктатори, няма вие да редите детайлите, няма да се вглеждате в подробностите, а просто ще се пуснете по течението и ще се наслаждавате на гледката, която се открива пред вас. Не предстои лесна година, нали? Други биха се радвали на подобна прогноза. Повярвайте ми!

Пред вас се изправя годината на три планети – Меркурий, Венера и Луната. Три в едно – практичност-доходи-емоционално изхарчени пари. Може и да не стигнете до третата съставка, стига да сте по-дисциплинирани финансово. Всъщност, искрено ви съветвам да си наложите едно по-консервативно поведение в харчовете. В службата тази година ще бъде година на промени, и тях няма да диктувате вие. Просто се съобразете и не мърморете, защото ако се противопоставите, рискувате да ви изгонят. А ръководителите ви нямат намерение да започнат точно с вас, предстоят ли съкращения.Трайте си и ще запазите мястото. В личен план 2013-а ще е извор на разнородни емоции – положителни, отрицателни, преливащи се... Приемете, че понякога и вие грешите, още повече когато Меркурий е ретрограден. Периодите на този лош аспект са три през годината: 23 февруари – 18 март, 28 юни – 20 юли и 21 октомври – 11 ноември. Още от сега ви казвам, че ако поставите ново начало през тези три отрязъка от годината, то ще бъде овенчано от невиждани досега неуспехи. Избягвайте да подписвате договори, да пътувате, да се срещате с делови партньори. Ако ви приемат на работа и ви се наложи да сключите трудов договор, гледайте да не е в някой от тези периоди.

Като цяло новата 2013-а година ще е хубава, защото ще култивира у вас умението да спазвате дисциплина в обществото. Наяве ще излязат много таланти, коиото са били скрити за вас досега. Ще се изненадате, колко по-добре ще вършите онези делнични задачи, които обикновено правите с любов и желание. Положителните аспекти на новата година също са много. Те ще се проявяват един по един през месеците. От вас се иска да ги улавяте и да им се наслаждавате.Бъдете позитивни, понеже това ще ви направи дълголетни.Опитайте да сте щедри на емоции и пестеливи на финанси – важно условие, за да не ударите дъното.

Новата година ще започнете с бурен подем, тъй като още през първата десетдневка на януари ще търсите нови светове и ще покажете на всички, че и вие имате вкус, усет и талант към новите неща. Януари ще се разкрие в пълната си прелест за вас обаче след 10-о число, когато Венера ще навлезе в Козирог и ще ви позволи да се разкриете като творци. Вашият управител Меркурий също ще се движи в този зодиакален знак и ще ви предупреждава да не правите излишни забележки на обкръжението, за да не попадате в неловки ситуации. Щадете нервите си. Емоционалният дисбаланс ще се отразява зле върху вашето здраве. След 20 януари ви чака много труд, но и шансове да тръгнете напред в правилната посока.

Въпреки че в по-голямата си част февруари ще е успешен месец, аз ще ви посъветвам да не прибързвате с щастливите заключения. Трябва да сте много трудолюбиви и доста щедри със суперлативи към своите колеги. Не се отцепвайте от колектива, защото тъкмо сега ще ви е нужно да работите в съюз с някого. Ще бъдете сдържани, но и ще проявявате индивидуализъм като налагате мнението си върху другите – нещо съвсем присъщо за вашия знак. От 6 февруари нататък ще имате за цел да покорите няколко илюзорни върхове в своята кариера, което искрено ви съветвам да не правите. Всичко с времето си, а за голямата ви изява все още моментът не е дошъл. От 23 февруари Меркурий ще се движи ретроградно по своята орбита. Бъдете внимателни.

До 17 март ще продължи ретроградното движение на Меркурий – вашата планета-управител. През този период никак не ви съветвам да бъдете прекалено активни и още по-малко да започвате с някакви нови дейности, още по-малко да попдписвате трудови договори – нещо, което мнозина ще имат шанса да сторят. Разберете, тези предложения са фалшиви и ще ви завлекат в лоши ситуации след това. Обърнете внимание на здравето си, защото ще си внушавате хиляди болести, отново в следствие на ретроградното движение. След 13 март ще бъдете прекалено хапливи към своите близки и най-вече към половинката. След 17 март, когато Меркурий тръгне директно по своята орбита, ще имате шанса да се съвземете и да си отдъхнете от трудния период. В края на месеца продължете да си налагате деликатност и самодисциплина във взаимоотношенията.

През април си дайте време, за да стъпите на краката си. През този месец ще има силен съвпад на планети в съзвездие Овен и това ще ви донесе много финансови шансове. Бързам да кажа, че ще са много малко онези от възможностите, които си заслужават и които ще ви донесат парични перспективи занапред. Ако трябва да теглите кредит, хубао помислете преди това. През втората половина от април ще се чувствате доста по-уверени. Ще се радвате на емоционален подем. Прилив на сили е валиден за мнозина представители, още повече ако прочистите съзнанието си от вредни мисли и чувства. В периода 21 – 30 април ще сте прекалено инатливи и това ще ви донесе много главоболия. Вървшете всичко с привичния за вас педантизъм и перфекционзъм.

Първата десетдневка на май ще бъде особено положителна за вас и за всички зодиакални знаци, така че щедро можете да я използвате за изглаждане на взаимоотношения, отправяне на предложения, пътувания и срещи с любими хора. Опитайте се да съберете мислите си. Бъдете позитивни. След 10 май се очакват нови идеи на работното място, а безработните представители лесно ще намерят своето поприще, въпреки че едва ли ще бъде най-обичаната от тях работа. Приемете! Моментът е доста труден и не бива да капризничите допълнително. От 16 май Меркурий ще застане на своя трон в Близнаци и ще ви дари с много благоприятни перспективи в бизнесплан. Бъдете активни и след 23 май ще можете да поставите едно ново и успешно начало в това направление.

През юни по-голямата част от вас ще преживеят известни трудности. Нищо фатално няма в това положение, просто всяка година по това време съдбата ви изпитва дали сте си научили уроците, или имате още какво да доизкусурявате. Ключът към успеха ви през този месец е да скъсате с оковите на миналото и да не гледате, какво е било досега. Вие имате навика да се обръщате назад и да давате историята си като пример. Е, сега ще се наложи да сторите обратното. Просто бъдете отворени към новаторството и признайте, че се вълнувате от нещо, което досега сте отхвърляли като влечение. През този месец Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно и това ще се случи от 23-о число. Бъдете предпазливи, защото тази планета ще изпитва вашите обществени взаимоотношения и средата ви на живот.

През юли е много важно да не допускате чуждо влияние в живота си под формата на съвети, наставления, комплименти и прочее. Финансовите намерения в този месец също са категорично забранени. Ретроградното движение на Меркурий в Рак ще ви донесе доста разочарования от обществен тип и ще видите реално кои са вашите приятели, и кои са ви лъгали досега. Ще си проличи много ясно. Не ви съветвам да подписвате договори или да правите обещания, както и да заминавате зад граница, защото намеренията ви няма да бъдат изпълнени на сто процента. От 1 до 22 юли ще сте доста тънкообидни. Ново начало можете да поставите след 23-о число на месеца. Тогава съдбата се разтваря за вас.

Август е месецът на вашата Сатурнова дупка – нещо съвсем нормално за този период от годината. Ето защо месецът винаги е по-труден и хаотичен, аз препоръчвам да го насрочите за отпускарски, за да не си създадете главоболия на работното място. Късметлий сте, защото от 17 август Венера ще навлезе на своя трон във Везни и това положение ще ви предпазва от всякакви финансови рискове и ще ви помага винаги да кътате по някой лев. Така че – без пари няма да останете. До 17-о число Венера ще се движи във вашия знак, а подобен аспект винаги свързваме с много късмет и благоприятни развития. Истинското щастие при вас ще дойде след 24 август. Последната седмица на месеца ще бъде активна, и забързана. Гледайте да я изживеете достойно.

До 10 септември Венера ще бъде на своя трон във Везни и ще ви помогне да стабилизирате финансовото си състояние, както и да контролирате някои контакти от лично или професионално естество. Това е период на бурен финансов подем, който ще сеподелите със своето семейство. Мнозина ще предприемат ремонт вкъщи. Не се изхарчвайте прекомерно, а задалете някой лев настрана. След 11 септември ще бъдете прекалено общителни, погълнати от новите запознанства в живота си. Нека по-често ви светва червена лампичка, че не всички нови нови хора са добронамерени или с отворени сърца към вас. В емоционален аспект това ще е месец на въображението и самонавиването. Внимавайте!

През по-голямата част от октомври ще сте позитивно настроени. Първата седмица на месеца ще е изключително тежка, защото тя вещае раздели, разочарования от наскоро навлезли в живота ви контакти. От друга страна, Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно и в периода 21 октомври – 10 ноември ще владее вашите мисли, чувства и емоции в негативен аспект. През втората половина от месеца ще се изявите като силни активисти, ще искате да сложите всичко в ред – взаимоотношения, делови ангажименти, документация, дори ще се месеите често в чуждите проблеми. Рзбира се, в периода 21 – 31 октомври този ваш подвиг ще влече след себе си много кармични врагове и негативни емоции на ваш гръб.

Ноември ще бъде един положителен и ползотворен месец в по-голямата си част. За вас той ще се свързва с благотворното влияние на Венера в Козирог – едно удобно положение да направите рязка промяна след 11-о число. В какво направление – вие решавате. Бъдете силни, активни, но и премерени. В думите трябва да сте деликатни, за да не обидите някого неволно. В желанието си да се вглъбявате в подробностите, както винаги ще пропускате важни детайли, тоест същината на нещата и по този начин ще прогоните много ползи от своя ден. Просто бъдете позитивни и обективни.

Предколедното настроение ще ви обсеби още в първите дни надекември. Въпреки че ще сте доста резервирани откъм емоции, трепетно ще очаквате мига, в който цялото семейство ще се събере около домашното огнище. На работното място този месец е критичен, тъй като ще се стремите да се занимавате с много неща наведнъж, но нито едно от тях няма да вършите по най-добрия начин. Лесно ще се отказвате от предприетите инициативи и ще оставяте след себе си купища недовършени задачи. След 8 декември Марс ще навлезе в знака на Везните и съвсем ще ви подчини в името на чуждите интереси. Ако има как, вземете си отпуск през този месец или поне – не се залавяйте с нещо много значимо. По Коледа бъдете с близките си и в периода 22 – 31 декември не пътувайте. Посрещнете Новата 2014-а година вкъщи.

 

 

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

 

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890455
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930