Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2012 00:53 - Според звездите: Започват обратите в правителството на ГЕРБ
Автор: horoskopche Категория: Политика   
Прочетен: 4411 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмица на обратите в правителството на ГЕРБ

Сатурн им е вдигнал мерника, а слънчевото затъмнение на 14 ноември им готви подли постановки.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

Седмицата, която предстои, обещава много бурно развитие и доста обрати в хороскопа на Правителството на Република България поради няколко причини. Едната е, разбира се, ретроградното движение на Меркурий, което много успешно работи за възбуждане на конфликти, разногласия и конфронтация. Тук няма да подмина предупреждението, че в период на ретрограден Меркурий всички подписани договори, споразумения или сключени сделки от значим характер могат да бъдат обвързани с доста неудобни и недоуредени условия, от които да пати целият български народ.

Втората причина за астрологичен интерес към предстоящата седмица, е засилващият се напрегнат аспект, който Сатурн ще сключи с рождената карта на Правителството. Това ще е седмица на крайни или неразумни решения. На страх, който ще поражда отбранителна реакция и борба за превъзходство. Правителството ще бъде поставено пред изпитания, но народът все още няма да разбере, че във властта избива пробойна, защото досега над правителствения хороскоп властваха изцяло положителни аспекти и те закриляха всяко негово действие. Тази седмица обаче тоналността ще е сменена и ще сме свидетели на първата нота на зараждащата се криза в правителството на ГЕРБ.

Слънчевото затъмнение, което се очаква на 14 ноември, ще мобилизира по-бързото проявление на посочения Сатурнов аспект и ще отвори дискусия за стабилността на обсъждания напоследък държавен бюджет за 2013-а година. Дните до края на месеца ще са изпитателни за правителството, защото ще подклаждат общественото недоволство от постоянно нарастващите цени на режийните разходи и прехраната.

Правителството трябва да бъде много внимателно със социалната политика. Сатурн навлезе в Скорпион и в следващите две години под въпрос ще е събираемостта на социални осигуровки, данъци и такси. Повишението на пенсиите според звездните аспекти можеше да се случи плавно по време на управлението на правителството, защото сега вдигайки наведнъж с такъв процент, ще има дефицит и рано или късно ще се посегне върху лични фондове.

Данъкът върху лихвите беше нещо съвсем според предвижданията на астрологията. След навлизането на Скорпион в Сатурн се очаква отлив на доверието в банковата система, която до този момент в България е една от най-стабилните. След налога върху спестяванията, придружен с различни комисиони и такси, българинът ще „дръпне” парите си от банковите депозити. Малко или много по този начин банките ще загубят ресурс, който могат да отдават на кредит.

Тази седмица ще акцентира върху някои конфликтни точки, с които правителството трябва да се съобрази. То трябва да внимава с нарастващото недоволство в средната класа, със здравеопазването и болниците, с наемната работна ръка, с хората, търсещи утеха в сектите. Слънчевото затъмнение, от своя страна, ще активира огнища в държавните финанси, в селското стопанство, в търговията и банките, в регулирането на държавния дълг, в тайните служби, полицията, синдикатите и продоволствието като цяло. Защото постоянно нарастващите цени от края на лятото ще възбудят много обществени противоречия.

През тази седмица министър-председеателят Бойко Борисов ще се намира в сложно емоционално състояние, свързано с предишни спомени. Подсъзнателно той ще чувства страхове и това ще го направи нервен и сприхав. Безпокойството ще е най-големият му враг, защото ще го води към саморазрушение. Той е в опасност от самоизмами. Първите десет дни от месеца за Борисов бяха силни и съзидателни, той беше доста активен, но от сега до края на ноември е хубаво да се остави на течението.

Смимеон Дянков е в подчертано емоционален период, през който е в състояние да взема прибързани и крайни решения. При него от септември насам се заражда тенденция на силно надценяване във финансов аспект и най-плашещото е, че ще се опита да пренесе това и в държавния бюджет. За съжаление, в момента той се опитва да прикрие стари грешки, които ще станат ясни до няколко месеца, но ще донесат финансови неуредици.

Едва след три години и половина управление с пълна обществена подкрепа правителството на ГЕРБ ще се сблъска с първите препъни-камъчета по своя път. Тази седмица ще разкрие много изненади пред управляващите, но също така ще им даде възможност да се докажат като професионалисти и добри политици. Посланието на звездите е да бъдат внимателни, без да си вярват безпрекословно. Само така ще дърпат държавата и хората в нея напред.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890478
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930