Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:48 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Водолей
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2018 година - Водолей

Очаква ви доста разнопосочна година. Година, която не може да бъде описана с един щрих, защото около вас царят няколко теми, които са толкова разнобойни, че и вие на моменти няма да можете да ги опитомявате в своето ежедневие. От една страна, Сатурн навлиза в Козирог – знак, доста близък до вашия и заемащ сектор от хороскопа ви, отговарящ за скритите кътчета на вашето подсъзнание. Сатурн има за цел да влезе в „мазето” на душата ви и да започне да подрежда малко по малко всяко ъгълче там. Да изхвърля излишното натрупано под формата на скрити емоции, спомени, преживявания, сантиментални връзки. Ще скъсате с лошите навици, които ви теглят все назад и назад. Всичко това ще се случва на фона на бурно развиващия се професионален живот, който също иска своето внимание. Отделяйте му го и той ще ви се отблагодари щедро с блага.

Любов и лично щастие. През 2018-а година вие започвате нов цикъл в личния си живот и ако до този момент се славехте като общителни, обединяващи хората около себе си, като душата на компанията, то отсега нататък нещата тръгват в друга посока. Вие имате работа в „мазето” на душата си и сте заети изключително с неговото почистване. Това е причината да станете по-затворени, интровертни и да скъсате голяма част от контактите, които все ви изпълват ежедневието и ви оставят без време за самите себе си. Ще ставате все по-обърнати към семейството, дома и традициите и именно вкъщи ще намирате онази хармония и разбиране, които търсехте до този момент навън. Това за вас е една изключително добра година за сключване на брак с половинката, ако все още нямате такъв. А ако не сте намерили половинката си – оглеждайте се, тя е около вас.

Кариера. Работата... другият сектор от хороскопа, който заема голяма част от живота ви. Юпитер със своето движение в Скорпион ви прави изключителни късметлии в професионално отношение. Първи сте по ред и по право, когато стане въпрос за нови възможности и предложения. Изключително добре се справяте с всякакъв вид работа, защото я вършите задълбочено и я вземате присърце. За съжаление, не сте в състояние да поемате рискове и да правите дългосрочни обещания на партньорите си заради собствените си страхове от неизвестното бъдеще. Това е и минусът ви, защото през тази година ще можете много, ще имате възможност за стрелба, но ще ви е страх да го направите заради неясното бъдеще. На ваше място всеки би рискувал и спечелил. Помислете дали си струва да се двоумите.

Здраве. Наблегнете на емоционалния метаболизъм и балансирайте страстите, за да се радвате на крепко здраве. Сега имате възможност да се разделите с много свои лоши навици. Навици, свързани с начина ви на живот, начина ви на хранене, пушенето, алкохола... Въобще с всичко, което ви кара да се чувствате зависими и под нечии контрол. Обръщайте си внимание веднага, щом почувствате неразположение. Неизлекуваните болки могат да се превърнат в сериозни хронични заболявания, стига да им дадете възможност. Лекувайте се навреме, бъдете щастливи и изчистете всичко лошо, което ви е потискало до този момент.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891421
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930