Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 08:45 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Телец
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
0



Годишен хороскоп – 2018 година - Телец

Намислете си хубави желания около Нова година, защото навлизате в един чудесен период. 2018-а за вас ще е запомняща се година с ярки положителни ситуации и възможности за личностно изграждане и развитие. Промените са всеобхватни и те започват през тази година и ще продължат през идните 5-6. Съвсем ясно личи, че навлизате в един бурен период, за който трябва да бъдете подготвени. Специално 2018-а е благоприятна. Подвластна на Луната, тя ще ви дарява с чувственост и емоция, но и с нестабилност в мислите и желанията. Искате да превръщате всяка идея в реалност, ала съветът ми е да заложите на две-три по-крупни хрумвания, на които да подчините силите си. Сатурн е планетата, която ще ви изгради като личности. Тя ще е изцяло във ваша подкрепа през идната година. Очаквайте раздвижване в междуличностните взаимоотношения и семейния живот. В професионалния израстването е повече от постижимо. Дерзайте и всичко ще се нареди.

Любов и лично щастие. Ще бъдете щастливи през новата година. Това е безспорен факт, защото още веднъж ще кажа, че ще изградите съвсем нов образ в очите на другите хора. Вие израствате като личности. Ставате по-общителни, търсещи контакти и разширяване на интересите. В сферата на личните взаимоотношения и семейния живот 2018-а ви дарява с брлилянтни възможности да хармонизирате връзките и взаимоотношенията си. Юпитер изисква от вас промяна в начина на мислене. В ценностната ви система. В онова, което наричате „свое” и „общо”. Като цяло, социалната атмосфера става по-бурна, оттам идват нови връзки, контакти, запознанства, а за необвързаните – и условия за започване на нови интимни авантюри.

Кариера. 2018-а година отключва възможностите ви да поемате рискове и да вземате по-сериозни и коректни решения за своето бъдеще. За вас това е година на стабилност и е съвсем логично да търсите начини, с които да привлечете по-високи доходи към себе си. Движението на Сатурн във вашия Девети дом е сигурен знак, че за вас е дошло време за преквалификация, смяна на попрището и учение. Устременият към Телец Уран ще ви въвлече във вихрушка от промени и нови условия. Имайте предвид, че ако днес се занимавате с едно нещо, то до 4-5 години вие коренно ще сте променили посоката на движение и бранша, в който се развивате. А сега е времето да поработите в дългосрочен план тази промяна да е благоприятна за вас.

Здраве. Очаква ви здрава година. Все пак си давайте нужната почивка и релаксирайте, за да се избавите от стреса. Движението на Сатурн в Козирог изисква от вас повече физическа активност и разходки на свеж въздух, за да изпълвате с кислород тялото си. Все пак, внимавайте с настинките и честите грипове, които са нормалното ви състояние във времето на сменящи се сезони. Но през тази година те ще идват и ще си отиват по-бързо от всякога.

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890443
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930